Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мирни риби
naRiba.com

Форум

Шаран на жито.
Модератор: sapuna
- zapalen_92
- разбира нещата
Шаран на жито.
Днес ще ходя на едно платено водоемче.Там има само шарани.И собсвеника ги храни само с жито и нищо друго.Той не дава да се лови но аз сам вътрешен човек и на мен ми дава.Та се питам на царевица или на жито да пробвам?или на двете?И още нещо днес като се развали времето като поразхлади и като заваля дали ще имам успех?
- CERRUTI
- сериозен играч
Re: Шаран на жито.
Колега на такъв язовир на каквото и да хвърлиш ще кълве....тц-тц-тц завиждам ти ще си направиш кефа....успехzapalen_92 написа:Днес ще ходя на едно платено водоемче.Там има само шарани.И собсвеника ги храни само с жито и нищо друго.Той не дава да се лови но аз сам вътрешен човек и на мен ми дава.Та се питам на царевица или на жито да пробвам?или на двете?И още нещо днес като се развали времето като поразхлади и като заваля дали ще имам успех?

- zapalen_92
- разбира нещата
:)))
Благодаря.Ще пробвам и на червеи
.Като се варна довечера ще разказвам
.

.
преди малко ти правиха забележка но явно не си взимаш поука.за да прочете човек какво си написал му трябва преводач
-
- новобранец
На Чоба аз 11 шарана и на каквото хвърлиш калвеCERRUTI написа:Колега на такъв язовир на каквото и да хвърлиш ще кълве....тц-тц-тц завиждам ти ще си направиш кефа....успехzapalen_92 написа:Днес ще ходя на едно платено водоемче.Там има само шарани.И собсвеника ги храни само с жито и нищо друго.Той не дава да се лови но аз сам вътрешен човек и на мен ми дава.Та се питам на царевица или на жито да пробвам?или на двете?И още нещо днес като се развали времето като поразхлади и като заваля дали ще имам успех?
- Paublo_Eskobar
- Модератор

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- и господ не е толокова добър
Той рибарчето ги вади от чувалаPaublo_Eskobar написа:Баси,само аз ли виждам датите на темите?

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Според мен най-добре на царевица.
колега нещо не ти хванах замисъла... Хем платен, хем недават да ловиш и необходимо ли е да пускаш тема за да питаш царевица или жито, какво ти пречи да опиташ и на двете ? 

колеги моля за мнение за следната мкара корморан BBS 7PiF