Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

с.Бата - Бургаско
Модератор: sapuna
- XauBaHkO
- ще става разбирач
с.Бата - Бургаско
Абе колеги , някои да има идея какво става с яз.Бата? Ходил съм там доста отдавна и даваше доста добра риба , но сега незнам какво е положението там , дали е платен , дали още има риба и т.н.
ако някой може да даде някаква информация , ще съм му благодарен!
ако някой може да даде някаква информация , ще съм му благодарен!
-
- разбира нещата
До колкото ми е известно - дребни кефалчета,червеноперка,таранка около 300-400гр и дребни шаранчета(зарибител) и рядко някои шаро около килото.Местните селяндури търмъчат здраво за толстолоб.Ако нощуваш пробваи след 6-7 следобяд за някое сомче на грозд земни/торни,макар че са обрани и шанса е малък.Таранката се събираше доста на захранка,шаранчетата на жито.
това се сещам за сега,мисля че има и няколко теми за там,положението няма да е различно
носи си билет
това се сещам за сега,мисля че има и няколко теми за там,положението няма да е различно

носи си билет
- XauBaHkO
- ще става разбирач
Благодарско! 
На атоя язовир съм бил преди 4-5 години , и тогава излизаха шараи по 2-3 килца и нагоре , кефан сутрин на мухарка по 500г - 1кг!
а сега както чета ... явно е скръб!
но последния път се върнахме и с едно черно прасенце ...
там обикаляха , оня дето ги пасеше доиде при нас , и след около час се насмука с домошарка и реши да подарява прасенце ....

На атоя язовир съм бил преди 4-5 години , и тогава излизаха шараи по 2-3 килца и нагоре , кефан сутрин на мухарка по 500г - 1кг!
а сега както чета ... явно е скръб!
но последния път се върнахме и с едно черно прасенце ...

с.Бата - Бургаско
Мои познати ходиха там 27-29.07.2007. Почти капо. Където и да погледнеш-търмъчат денонощно (като нямали какво да правят, оглеждали язовира с бинокъла ... май това друг трябваше да го прави ??? ). Но това че не се вади риба не значи че няма.snegk написа:За 2 месеца го унищожиха този язовир.Иначе има и хубави шарани амури до 6кила.Много съм писал за този язовир чети и ще разбереш.