Герими

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

На бункера като влача ги закачам постоянно,режа ги с ножа и хич не и цепя басма,толкова са нагли че ми ръкомахат да не минавам от там.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Миналата година срязах два единият се намота на витлото и замалко една кука да ми се забие в ръката :twisted:
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Никой не каза как му казват морските.Подвижното с пера е чепаре а неподвижно без пера парагади,исползва се за калкан а по язовирите за хишник.
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Поборников написа:Миналата година срязах два единият се намота на витлото и замалко една кука да ми се забие в ръката :twisted:
Е аз съм чувал че на Искър имало някакъв катер с прилачени към него на въже големи куки и постоянно кръстосвал язовира за да събира мрежите и подобни боклуци....вярно ли е това или е просто легенда....? :?
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

За Доспат съм сигурен че минават с катер но за яз.Искър несъм виждал, несъм и чувал за такова нешо,горските имат една малка лодка и веднъж в годината минават с нея да проверяват билетите,полицията дето пази стената и вододайната зона имат катер на въздушна възглавница,но те не се интересуват от бракониерите.
веско
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от веско »

Колегата от Шумен - щом си на 15, това означава, че трябва да си си платил роболовния билет, а ако си дал сумата от 25 лева и даже не си го прочел .... това е лошо. Там точно е описан броя на въдиците и броя[/color] на куките.... Млад си, но чети....
Направи добро и го хварли на пътя, все някои ще го намери...
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

ANGEL 123 написа:
Поборников написа:По северна България така му викат на комбайна,абсолютно бракониерски способ за риболов,на яз.Стамболийски това е основния поминак на местните,пресен случай-ние си влачиме воблери и опаа закачихме герим,а от брега ни викат-кво напрайх ти бря ний мислехме че фанаути смадока а вий ни закачихти герима. :roll: коментара оставам на вас :!: :!: :?:
:roll: Извинявам се предварителна за поправката на Поборников на Комбайна е друго! Това е млежа която прилича на живарник само, че е впъти по голамо, има дупка по средата и вътре се пълни с кюспета и други вкусотии за рибите, когато рибата влезе да се нахрани не може да излезе защото влиза през чорап, ръкав или там нещоси :roll: Голямо е точно колкото това дето жъне комбайната отпред и прилича на него :idea: Вадил съм такъв на струма от един подмул и щах да ям зрав бой от месните селяндури 8) ма се разминах само с изгонване :oops: не че ако бяха закъсняли нямаше да го нарежа .......... :lol:
Колега на това му се вика слеп кош или оште киор кош а иначе си е комбаин както е обяснено по нагоре в Софиа на Негован ловат така местните далго влакно с 100 200 куки през 50 60 70 см една от друга и слагат рибе и така се лови бяла и щука[/b]
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”