4 X 4

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Re: 4 X 4

Мнение от GODzillata »

s4etovod написа:...ако ти се чупи заден амортесьор на Форестър /газов е/ нов е 1000лв, втора ръка 6-700лв. Това много плаши кандидат Форестърджиите. ...

Ааааа......не ме плашат големите разходи!
Плашат ме...ъъъ...малките приходи. :mrgreen:

Няколкогодишно Субару дизел - няма да се счупи скоро, ама пък е хем кофти, хем и рано да го прежалиш - драскане от храсти, завиране в калища и т.н.

Друго ми хрумна...да дам жипката на жената, да продам нейната градска кола, както и моята, пък да си взема нещо за шосе, а когато съм за риба, лов и т.н., ще ги менкаме. :roll:

Като се стопи снега, ще и предам няколко урока по каране на жипка с ръчка, 'щот тя е свикнала на автомат... :D ......и тогава вече ще видим накъде клонят везните.
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Не виждам разлика между поддръжка и разход на стандартен японски джип и Субару.
Та от там и не виждам приемущество на Субару.
Относно Крузера, в семейството имахме 3 сега 2. Кълна се в тази машина, никой не ги е пазил от каквото и да било и не сме успявали да ги счупим сериозно.
На този модел който е постнал колегата по назад му качихме малко повече от 500 кг железа в багажника и карахме 15-160 км по второкласни пътища и пак не счупи нищо.
Офроуд жесток по Дунава с всичките, и същевременно ежегодишно пътуване из цяла Европа по магистралите 5000 + км. Само гумите са по скъпи, другото просто не го сменяш.

В повечето случай бих предпочел по-новия автомобил пред по стария такъв.
Не мисля, че 20 годишно Субару е по-добро от 3-4 годишна нормална кола.
Колко км са ти офроуд?
s4etovod
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от s4etovod »

GODzillata написа: Друго ми хрумна...да дам жипката на жената, да продам нейната градска кола, както и моята, пък да си взема нещо за шосе, а когато съм за риба, лов и т.н., ще ги менкаме. :roll:
Като се стопи снега, ще и предам няколко урока по каране на жипка с ръчка, 'щот тя е свикнала на автомат... :D ......и тогава вече ще видим накъде клонят везните.
Я кажи ква е колата на жената, че аз пък търся на моята автомат :wink: , не е задължително да е Импреза, ама лошото е, че имам и едно Пунто дето искам да и го сменям ...на моята хубавица.. Сега не го търсят в тоя сняг, ама лятото ще се развърже, щото е спицЯлну - има студена духалка - климатик :lol:
MOSKOW83
новобранец
новобранец

Мнение от MOSKOW83 »

Така да отговоря на някои ваши въпроси:
Комлект оргинален (ремаци,ролки + масло и филтри) 630лв.А за афтър 500-550лв
Товар: Брацигово - Каспичан 500кг глина (аз и спътник по 100кг) 90 до 120 км/ч
Надявам се да съм бил полезен.
А такова животно 1991-96 нЕма. :yawinkle:
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

s4etovod написа: Я кажи ква е колата на жената, че аз пък търся на моята автомат :wink: ,
Нисан Микра - автоматик + климатик.
Ама май не и се разделя с нея. :lol:
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Изтървали сте фронта-то за това имате дилеми и проблеми,щото на жинътъ ни съ полага кола - с кола,даже и малолитражка са силно общественоопасни както за кесията ви,така и за всички участници в движението :?
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

INCUBUS написа:Изтървали сте фронта-то за това имате дилеми и проблеми,щото на жинътъ ни съ полага кола - с кола,даже и малолитражка са силно общественоопасни както за кесията ви,така и за всички участници в движението :?
Да бе, ти, щом имаш нерви да слушаш (изпълняваш) разни от сорта "заведи ме до/вземи ме от еди къде си", "... понеже си с колата и ти е на път купи еди що си и бла бла ...", да, ама не - твърдо ЗА да си имам "дилеми и проблеми" , ама да не ме заниват с глюпости и да съм драйвър за кво ли не :lol:
п.п.Иначе си прав до някъде, че някои сме поизтървали фронта -вече два пъти ме попитаха с най-сериозен тон "ама ти с джипа ли мислиш да ходиш за риба, щото исках да водя детето с него еди къде си?" :shock: :rolleyes: , а иначе имам забрана да ходя за риба с нейната кола, от както намери позабравена кутийка с блатен червей под седалката едно лято.....ама жена, кво разбира, че блатния черв е оставен там на тъмно за да му е по-уютно и приятно в жегата :mrgreen:
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Jechev написа:...от както намери позабравена кутийка с блатен червей под седалката едно лято.....ама жена, кво разбира, че блатния черв е оставен там на тъмно за да му е по-уютно и приятно в жегата :mrgreen:
Нали се сещате какъв шок и ужас бе за жената, когато откри кутийка с бели червеи в хладилника! :lol:
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Изобщо не мрънка -много е интелигентна,не иска да кара кола,работата й е близо -на 50 метра от вкъщи / по стълби /,возя я само в събота на пазар и на кафета-мафета,ама това е щото и аз консумирам.Иначе,знае,че най-редовно в хладилника долу-в сандъка за зеленчуците,си има поне 250 грама полужив чръв,отделно може да има и 300-400 грама трупове,т.е.кастери,единственото искане е да не ги вижда директно,като отвори :)Такива работи,а иначе колата не съм я чистил от преди два месеца,оклепана е от вътре,щото на много риболови ходи,ама в нея не оставям гадинки-поради простата причина,че не връщам нищо от излета.Дори да не съм ги използвал / приготвена овлажнена захранка,различни видове стръв/ ,всичко си фърлям във водоема за хаир на рибното население.
Годзи,земи си една "Нива"най-накрая,тури и убава газова уредба и всички хендеци и калища са твои,пък не махай семейния фтонобил заради светските нужди :lol: :drinkers:
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Говорете за колите не за жените ..........те са ясни нямат угода .
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Много се кефа като прочета разходи на гориво като обявените по-горе :lol: И при А6 и при Аутбека на градско в Софето ако не попадаш в големи задръствания и ги галиш то може и да паднеш на петнайсет на сто ама инак едно седемнайсет / двайсет си е съвсем нормален разход . Тва 10-12 на градско не веднъж съм го чувал от собственици на тези автомобили но когато се стигне до проверка се оказва че реалността е съвсем друга :wink:

пп - аслъ като четирите - пет на сто при дизеловите Капка и Пежо които инак са си едно 7 - 9 на сто реални ама нали приказка да става :mrgreen:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Павел Иванов написа:Много се кефа като прочета разходи на гориво като обявените по-горе :lol: И при А6 и при Аутбека на градско в Софето ако не попадаш в големи задръствания и ги галиш то може и да паднеш на петнайсет на сто ама инак едно седемнайсет / двайсет си е съвсем нормален разход . Тва 10-12 на градско не веднъж съм го чувал от собственици на тези автомобили но когато се стигне до проверка се оказва че реалността е съвсем друга :wink:

пп - аслъ като четирите - пет на сто при дизеловите Капка и Пежо които инак са си едно 7 - 9 на сто реални ама нали приказка да става :mrgreen:

:lol: :lol: Ех, ами аз как сега да кажа, че Ланчиата градско ми гълта към 15, а сега в студа - около 20 газ....шшшшшшшшш, няма да казвам, че нали един ден ще я продавам и тогава ще анонсирам около 6-7/100 разход. :wink:
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Абе то аз за бендзиня споменавах щот на газ иде мало више ама нали пък е по-евтинка :wink: Инак тва 15 - 20 газ си е екстра , тамън колкото на Жигула 1200 с Ловато кат я напържиш по баира :lol: :lol: :lol:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
blaskov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от blaskov »

Колега каква е тази Ланчия? Май ще е Капа 2000 куб.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

blaskov написа:Колега каква е тази Ланчия? Май ще е Капа 2000 куб.
Дедра 1.8
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”