Развъдниците на ПОДА

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

boki
новобранец
новобранец

Развъдниците на ПОДА

Мнение от boki »

Някой има ли някаква информация за развъдниците на ПОДА.
Миналата година когато последно бях там, тъкмо арендаторите бяха източили водата и прибираха рибата колкото бе останала.
chaikata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от chaikata »

днес бях там ... не е като миналата година :( . плаща се 8 лв за 3 пръчки , ако имаш билет 3лв .. дава дребен шаран - до 300грама максимум преди 2 дни един човек ми каза че бил изкарал 3,5 ама не е като миналата година на ден да излизат по няколко такива ... и дребните риби са болни - червенка ... много недоволен останах от язовира тая година .. мисля на венелин да е следващия излет за там имам добри отзиви а и не съм ходил до сега...
според мен за пода по добре си къпи червеите у вас у легена
boki
новобранец
новобранец

Мнение от boki »

За Венелин и аз чух същото, но също така и че са забранили риболова понеже са хвърлили зарибител.
Аватар
MAESTROTO
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MAESTROTO »

На Венелин ходих преди около месец.10 лв. е таксата и ловиш без да се тегли рибата.Излиза каракуда и около килограмови шаранчета.На дъното има много корени на тръстиката и се закача постоянно.На практика на пружина на дъно не може да се лови.
Кефа цена няма!
Аватар
jibira
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от jibira »

Някой с прясно инфо от Пода? - и на миналогодишният ли рибарник пак се пуща да се лови?
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”