Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Асеновград@регион-общообразователна тема
Модератор: dantho.mihov
- Local
- учете се от него
Re: Асеновград@регион-общообразователна тема
Стига сте стояли на топло бре... през деня риби, вечерта гаджета и чат-пат на работа, схемата е ясна

Клавиатура риба не лови!!!
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Както вика Жоро БекъмаСтига сте стояли на топло бре... през деня риби, вечерта гаджета и чат-пат на работа, схемата е ясна
Здрастииииииии

Ша стани ама не и днеска

Като се корегира термометъра от -15 на -1+2 можи и да намина

-
- вече хвърля и на тежко
Краси, схемата е следната: през деня на работа, вечер на топло и чат-пат за риба
Това е схемата когато създадеш семейство 

Asenovgrad Fishing Team © ® Member of Asenova krepost fishing club © ®
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Avrionov написа:Краси, схемата е следната: през деня на работа, вечер на топло и чат-пат за рибаТова е схемата когато създадеш семейство

Колко истина има тук.Avrionov написа:Краси, схемата е следната: през деня на работа, вечер на топло и чат-пат за риба Това е схемата когато създадеш семейство

- Local
- учете се от него
И през тоя път ще мина, аз не се плаша, все едно не сте били същите на моите годиниAvrionov написа:Краси, схемата е следната: през деня на работа, вечер на топло и чат-пат за рибаТова е схемата когато създадеш семейство

- Don4o_62
- учете се от него
Локалски,не си губи акъла да правиш семейство ами търси някоя разведена с две пораснали деца,но голямото да работи та барем да му вземаш парите

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- сериозен играч
Краси,че то се почва с рибарлъка кога спре да ти става кура бре :Local написа:И през тоя път ще мина, аз не се плаша, все едно не сте били същите на моите годиниAvrionov написа:Краси, схемата е следната: през деня на работа, вечер на топло и чат-пат за рибаТова е схемата когато създадеш семейство
![]()
Един млад и един стар рибар отишли за риба на едно и същто място с едни и същи въдици и едни и същти стърви.
На стария му кълве,вади, на младия даже не му кълве.
Младия решил да попита стария, защо така?
- Как може да са на едно и също място, с едни и същи въдици, с едни и същи стърви, а на него да не му кълве?
А стария му отговорил:
- Младо като станеш сутринта ще видиш на къде сочи, ако сочи на ляво ще хвърляш на ляво, ако сочи на дясно, на дясно.
А младия попитал:
- Ако сочи на горе на къде да хвърлям?
Тогава стария му рекъл:
-Като ти сочи нагоре защо си за риба а не по гаджета?
- Local
- учете се от него
Дончо, тая схема много мързелива ми изглежда, пък аз не съм такъв човекDon4o_62 написа:Локалски,не си губи акъла да правиш семейство ами търси някоя разведена с две пораснали деца,но голямото да работи та барем да му вземаш парите![]()

Васко, аз съм млад и глупав и ги съчетавам и 2-теHAZART написа:Краси,че то се почва с рибарлъка кога спре да ти става кура бреLocal написа:И през тоя път ще мина, аз не се плаша, все едно не сте били същите на моите годиниAvrionov написа:Краси, схемата е следната: през деня на работа, вечер на топло и чат-пат за рибаТова е схемата когато създадеш семейство
![]()

ПС: Аре да се постопля и да ходите за риби, че скоро книги със съвети ще можете да напишете

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ей я стига сте му завиждали на Локалски дъртаци такива
Много си ни е арно момчето като му се ебе ебе, като му се риболовства риболовства.
Пък за женене да не бърза, вие като се оженихте по на 20 та голям килипир

Много си ни е арно момчето като му се ебе ебе, като му се риболовства риболовства.

Пък за женене да не бърза, вие като се оженихте по на 20 та голям килипир

-
- сериозен играч
То пък келепир да се ожениш на 45г.,когато идеш да си вземеш детето от градината,лелката ще вика:-Ела пиле,че дядо ти е дошъл да те вземе.А като си легнеш с жена си да ебеш с инхалатор.Аз се ожених на 19г. и сега със сина ми заедно ходим по курви.chestarfield написа:Ей я стига сте му завиждали на Локалски дъртаци такива![]()
Много си ни е арно момчето като му се ебе ебе, като му се риболовства риболовства.![]()
Пък за женене да не бърза, вие като се оженихте по на 20 та голям килипир![]()
- Local
- учете се от него
Васко, мисля че всеки си има глава на раменете да прави каквото иска и да взема решения за негово добро или лошо. Аз обичам да си гледам собствения "двор", какво правят другите си е техен личен избор и мен лично не ме интересува.HAZART написа:То пък келепир да се ожениш на 45г.,когато идеш да си вземеш детето от градината,лелката ще вика:-Ела пиле,че дядо ти е дошъл да те вземе.А като си легнеш с жена си да ебеш с инхалатор.Аз се ожених на 19г. и сега със сина ми заедно ходим по курви.chestarfield написа:Ей я стига сте му завиждали на Локалски дъртаци такива![]()
Много си ни е арно момчето като му се ебе ебе, като му се риболовства риболовства.![]()
Пък за женене да не бърза, вие като се оженихте по на 20 та голям килипир![]()
Айде да идва събота, че да се съберем, че аман от тия виртуални щуротии, пък неделя за рибка

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Сина разкарва гаджетата с колата, пък ти уж ги арестувашАз се ожених на 19г. и сега със сина ми заедно ходим по курви.

-
- ще става разбирач
Чш ,я стига сте се яли с Lokala ами ми запазете две места в дома на шлосера ли беше...аргончика ли....Чи ми съ е допило джинджиФФФФирова