Риболов край ямбол!!!

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
MAGARETOOO
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Риболов край ямбол!!!

Мнение от MAGARETOOO »

Навсякаде където си помислите е зверски замръзнало неска ходих на коневец елхово черноземнска и поповска всичките са замръзнали
Аватар
lbfchy
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от lbfchy »

Тъкмо рибата ще си почине малко от тройкаджии, мрежари, токаджии и всякакви други боклуци :)
Аватар
pmzk-
новобранец
новобранец

Мнение от pmzk- »

Еееее, от кога чакам да свърши сесията, за да направя някой излет, то каква стана... :(
Аватар
AtMos
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от AtMos »

pmzk- написа:Еееее, от кога чакам да свърши сесията, за да направя някой излет, то каква стана... :(
Колега тук в града става за риболов ... нивото на реката е добре и като цвят на водата също ... днес пробвахме със един колега на Балахурския мост труден риболов от там на Бомбонена и там неиска да пипне иначе аз невидях никъде да е замръзнала раката ... Поздрави и успех на всички колеги които ще риболовстват в утрешния ден :rolleyes:
stanilov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stanilov »

AtMos написа:
pmzk- написа:Еееее, от кога чакам да свърши сесията, за да направя някой излет, то каква стана... :(
Колега тук в града става за риболов ... нивото на реката е добре и като цвят на водата също ... днес пробвахме със един колега на Балахурския мост труден риболов от там на Бомбонена и там неиска да пипне иначе аз невидях никъде да е замръзнала раката ... Поздрави и успех на всички колеги които ще риболовстват в утрешния ден :rolleyes:
Как труден риболов бе колега , днес баджанака е бил там и ми разправя съвсем други работи , но както и да е .
Аватар
AtMos
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от AtMos »

stanilov написа:
AtMos написа:
Как труден риболов бе колега , днес баджанака е бил там и ми разправя съвсем други работи , но както и да е .
Където точно е бил колега обясни ми , че аз още се уча :drinkers:
Аватар
S.Koychev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от S.Koychev »

На реката(говоря за Ямбол) сега само на 3-ка я ловят ( шарани и сом) голямо "скубане"!!!! Иначе надолу към Елхово утре смятам да отида да проверя има ли няма ли :D
Ribarche
Аватар
petko_dimitrov_81
фен клуб-скобар

Мнение от petko_dimitrov_81 »

Аз днес бях на Коневец , но там нищо !!! После се преместих на Елхово , имах 4 удъра на риби,и едно зверско късане !!! Рибите бяха скобари(алаи) а късането може да е било и друго ,за жалост нямах кеп(бях го забравил) и нито една риба не успях да извадя заради леда !!! Иначе става за риболов !!! Такъма ми беше основно 0.166 ,повод 0.12 кука ( единична) червена №12 плувка 3 гр заради силното течение !!! Лових с златисто манисто !!! Светльо ако ходиш на Елхово отивай малко по с време,че хиените са твърде много :) Наслука и Поздрави !!! :drinkers:
ИзображениеНяма големи и малки...Има хванати и изтървани !!!
Аватар
AtMos
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от AtMos »

Незнам според мен е наплашена рибата имаше доста корморани събрани и интересно , че една риба непраигра докато бяхме и на двете места ... колегите които бяха около нас никой нищо неизкара много ми е интересно защо аз давам грешно инфо :rolleyes:
stanilov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stanilov »

AtMos написа:Незнам според мен е наплашена рибата имаше доста корморани събрани и интересно , че една риба непраигра докато бяхме и на двете места ... колегите които бяха около нас никой нищо неизкара много ми е интересно защо аз давам грешно инфо :rolleyes:
Колега , не знам дали сега се учиш , и до колко часа си стоял , но има искаран СОМ около 16кг. а за местата преди моста в дясно .Поздрави !
Аватар
S.Koychev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от S.Koychev »

Някой да има инфо и за Срем? че ако на Елхово няма места да отивам натам,ако не риба поне мезе и вино ще се лее :drinkers:
Ribarche
Аватар
petko_dimitrov_81
фен клуб-скобар

Ми как да преиграе риба ?!? То много корморани бе колега !!! Аз докато бях там поне ,преди моста имаше Бум на корморани !!! Рибата беше на дълбокото и всички се бяха струпали там , от една страна корморани,а от друга риболовци !!! :lol: ,че как няма да е наплашена тази риба !??!
Аватар
AtMos
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от AtMos »

stanilov написа:
AtMos написа:Незнам според мен е наплашена рибата имаше доста корморани събрани и интересно , че една риба непраигра докато бяхме и на двете места ... колегите които бяха около нас никой нищо неизкара много ми е интересно защо аз давам грешно инфо :rolleyes:
Колега , не знам дали сега се учиш , и до колко часа си стоял , но има искаран СОМ около 16кг. а за местата преди моста в дясно .Поздрави !
Да си дойдем на думата ... та значе колега аз си ловя на единична кука и за това съм си останал валат ... поздрави ;)
Аватар
petko_dimitrov_81
фен клуб-скобар

S.Koychev написа:Някой да има инфо и за Срем? че ако на Елхово няма места да отивам натам,ако не риба поне мезе и вино ще се лее :drinkers:
Няма смисъл да се разкарваш до Срем Светльо,там е същата работа , и там ходих днес !!! Първо на там се бях запътил , но минах през Коневец и след това до Срем , там изобщо не разпънах въдицата , нямаше смисъл просто от това!!! запалих колата и газ към родопа :) там стана някакъв риболов,но не беше това което очаквах !!! не зная ако ти се разкарва до там , отиди,и кажи после някакво инфо !!! ;) :drinkers:
stanilov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stanilov »

Извинявам се , преди моста в ляво - посока на излизане от града.Поздрави!
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”