Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
- MAGARETOOO
- вече хвърля и на тежко
Re: Риболов край ямбол!!!
Навсякаде където си помислите е зверски замръзнало неска ходих на коневец елхово черноземнска и поповска всичките са замръзнали
Тъкмо рибата ще си почине малко от тройкаджии, мрежари, токаджии и всякакви други боклуци 

Еееее, от кога чакам да свърши сесията, за да направя някой излет, то каква стана... 

- AtMos
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Колега тук в града става за риболов ... нивото на реката е добре и като цвят на водата също ... днес пробвахме със един колега на Балахурския мост труден риболов от там на Бомбонена и там неиска да пипне иначе аз невидях никъде да е замръзнала раката ... Поздрави и успех на всички колеги които ще риболовстват в утрешния денpmzk- написа:Еееее, от кога чакам да свърши сесията, за да направя някой излет, то каква стана...

-
- ще става разбирач
Как труден риболов бе колега , днес баджанака е бил там и ми разправя съвсем други работи , но както и да е .AtMos написа:Колега тук в града става за риболов ... нивото на реката е добре и като цвят на водата също ... днес пробвахме със един колега на Балахурския мост труден риболов от там на Бомбонена и там неиска да пипне иначе аз невидях никъде да е замръзнала раката ... Поздрави и успех на всички колеги които ще риболовстват в утрешния денpmzk- написа:Еееее, от кога чакам да свърши сесията, за да направя някой излет, то каква стана...
- AtMos
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Където точно е бил колега обясни ми , че аз още се учаstanilov написа:Как труден риболов бе колега , днес баджанака е бил там и ми разправя съвсем други работи , но както и да е .AtMos написа:Колега тук в града става за риболов ... нивото на реката е добре и като цвят на водата също ... днес пробвахме със един колега на Балахурския мост труден риболов от там на Бомбонена и там неиска да пипне иначе аз невидях никъде да е замръзнала раката ... Поздрави и успех на всички колеги които ще риболовстват в утрешния денpmzk- написа:Еееее, от кога чакам да свърши сесията, за да направя някой излет, то каква стана...

- S.Koychev
- разбира нещата
На реката(говоря за Ямбол) сега само на 3-ка я ловят ( шарани и сом) голямо "скубане"!!!! Иначе надолу към Елхово утре смятам да отида да проверя има ли няма ли 

Ribarche
- petko_dimitrov_81
- фен клуб-скобар
Аз днес бях на Коневец , но там нищо !!! После се преместих на Елхово , имах 4 удъра на риби,и едно зверско късане !!! Рибите бяха скобари(алаи) а късането може да е било и друго ,за жалост нямах кеп(бях го забравил) и нито една риба не успях да извадя заради леда !!! Иначе става за риболов !!! Такъма ми беше основно 0.166 ,повод 0.12 кука ( единична) червена №12 плувка 3 гр заради силното течение !!! Лових с златисто манисто !!! Светльо ако ходиш на Елхово отивай малко по с време,че хиените са твърде много
Наслука и Поздрави !!! 

- AtMos
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Незнам според мен е наплашена рибата имаше доста корморани събрани и интересно , че една риба непраигра докато бяхме и на двете места ... колегите които бяха около нас никой нищо неизкара много ми е интересно защо аз давам грешно инфо 

-
- ще става разбирач
Колега , не знам дали сега се учиш , и до колко часа си стоял , но има искаран СОМ около 16кг. а за местата преди моста в дясно .Поздрави !AtMos написа:Незнам според мен е наплашена рибата имаше доста корморани събрани и интересно , че една риба непраигра докато бяхме и на двете места ... колегите които бяха около нас никой нищо неизкара много ми е интересно защо аз давам грешно инфо
- S.Koychev
- разбира нещата
Някой да има инфо и за Срем? че ако на Елхово няма места да отивам натам,ако не риба поне мезе и вино ще се лее 

Ribarche
- petko_dimitrov_81
- фен клуб-скобар
Ми как да преиграе риба ?!? То много корморани бе колега !!! Аз докато бях там поне ,преди моста имаше Бум на корморани !!! Рибата беше на дълбокото и всички се бяха струпали там , от една страна корморани,а от друга риболовци !!!
,че как няма да е наплашена тази риба !??!

- AtMos
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Да си дойдем на думата ... та значе колега аз си ловя на единична кука и за това съм си останал валат ... поздравиstanilov написа:Колега , не знам дали сега се учиш , и до колко часа си стоял , но има искаран СОМ около 16кг. а за местата преди моста в дясно .Поздрави !AtMos написа:Незнам според мен е наплашена рибата имаше доста корморани събрани и интересно , че една риба непраигра докато бяхме и на двете места ... колегите които бяха около нас никой нищо неизкара много ми е интересно защо аз давам грешно инфо

- petko_dimitrov_81
- фен клуб-скобар
Няма смисъл да се разкарваш до Срем Светльо,там е същата работа , и там ходих днес !!! Първо на там се бях запътил , но минах през Коневец и след това до Срем , там изобщо не разпънах въдицата , нямаше смисъл просто от това!!! запалих колата и газ към родопаS.Koychev написа:Някой да има инфо и за Срем? че ако на Елхово няма места да отивам натам,ако не риба поне мезе и вино ще се лее

-
- ще става разбирач
Извинявам се , преди моста в ляво - посока на излизане от града.Поздрави!