Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Бюджетно шимано или ...?
Модератор: sapuna
- калин кацаров
- сериозен играч
Re: Бюджетно шимано или ...?
аз имам еии таковаа BIOMASTER 2500 MgS made in Japan 

Дам , нещо таковакалин кацаров написа:аз имам еии таковаа BIOMASTER 2500 MgS made in Japan

Туй риболова не е за мен 

- калин кацаров
- сериозен играч
и еднa пръчка SHIMANO LESATH и цял живот ще спиш спокойно 

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Е те баш такова не ти требва , вервай ми
Ако ти е зор да е Шимано в тоя ценови клас по-добре нещо от сорта :
http://cgi.ebay.com/Shimano-Soare-BB-25 ... 1c197046ce
Което иде даже по-евтино от Магнезиевият Биомастер при тоя размер ама за сметка на това е по-читаво , при това доста . Имал съм и от двата Биомастера , обикновеният и магнезиевият . И двата в момента са притежание на съфорумци . И от двата не съм доволен , особено точно от магнезиевият . Иначе е много добра макара за плувка примерно
пп - Лесата е пръчка която лови платежоспособни рибари които имат претенции само към външен вид и висока цена
Единствената наистина читава спинингова гега която Шимано произвеждат се казва Кардиф 

http://cgi.ebay.com/Shimano-Soare-BB-25 ... 1c197046ce
Което иде даже по-евтино от Магнезиевият Биомастер при тоя размер ама за сметка на това е по-читаво , при това доста . Имал съм и от двата Биомастера , обикновеният и магнезиевият . И двата в момента са притежание на съфорумци . И от двата не съм доволен , особено точно от магнезиевият . Иначе е много добра макара за плувка примерно

пп - Лесата е пръчка която лови платежоспособни рибари които имат претенции само към външен вид и висока цена

Последно промяна от Павел Иванов на Сря Мар 02, 2011 8:51 pm, променено общо 1 път.
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Не съм го виждал на живо , но не съм им фен на пръчките , за макарите ДА ! Колкото и да е готин тоя LESATH , предпочитам един AVID !калин кацаров написа:и еднa пръчка SHIMANO LESATH и цял живот ще спиш спокойно

Туй риболова не е за мен 

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Аз Лесата съм я клатил, мммм добра е.

Колеги, има ли опит някой с това http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... echnium-FB шимано и кави алтернативи на Риоби могат да се предложат?
Хубаво е статуса на тая темичка да се премести във важни. Намерих доста инфо тука
(ама т'ва Шиманото много скъпо нещоо ей)
Та сега и аз да попитам нещо по темата :
Зарибих се с нова краста => Спининг мания й викат
Предстои ми да си купя въдица,макара,плетняк и т.н.....Въдицата и плетняка са вече е избрани, но само по Интернет , т.е. не са купени още, защото липсва 3-тата част от пъзела 
Питането ми е за избор между тези 3 макари :
Shimano CATANA RB NEW
Ryobi Amazon
Salmo Elite Precise RD
Ще се радвам ако някой е ползвал някоя от горните макари и сподели някакво мнение за тях

Та сега и аз да попитам нещо по темата :
Зарибих се с нова краста => Спининг мания й викат

Питането ми е за избор между тези 3 макари :
Shimano CATANA RB NEW
Ryobi Amazon
Salmo Elite Precise RD
Ще се радвам ако някой е ползвал някоя от горните макари и сподели някакво мнение за тях

- Павел Иванов
Щом е за "спиниг мания" то не си взимай нито една от трите
Когато споделиш за първата част от пъзела , въдицата , то втората част много бързо би се оформила 

Павел Иванов
Павел Иванов
Salmo POWER STICK SPIN / S 2393 е въдицата , която съм харесал на 2,70м , 15-45гр акция. Начинаещ съм в спининга.Благодаря предварително за съдействието 

-
- разбира нещата
не си хвърляй паричките на вятъра,това нещо + макара ще ти откъсне ръката..има тема за спининг пръчки на достъпна цена,прочети там и се ориентирай към нещо друго.
- Павел Иванов
Напълно подкрепям Йонко ! Това може да е добро съчетание , упоменатата въдица + някоя от упоменатите макари , за риболов на тапа ама за спининг , само ще останеш разочарован от този тип риболов .
Павел Иванов
Павел Иванов
Благодарско за изразените мнения
По-късно ще пиша за нов избор в темата "Спининг на достъпна цена", за да не разпъвам тука локуми и ала бала...Все пак всичко е на етап харесване и проучване от моя страна и ми беше любопитно да чуя нещо за Катана-та в комбинация с тази спининг въдица. 

-
- разбира нещата
нямам пряко наблюдение за катаната но разгледай също и тубертени сирио или тубертини атцека,горе долу са на същата цена и ми се струва че ще е по добрия вариант..имам и двете и за сега мога да кажа че нямам никакви проблеми с тях..
-
- кандидат преподавател
При положение,че нямам нова "Катана",ама имам пичатления от работата на такива,пък имам Тубертини Сирио и го знам как работи - та,подкрепям,ако има някво значение,разбира се, по-предното мнение на колегата ionko_terziev