Риболов край ямбол!!!

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
petko_dimitrov_81
фен клуб-скобар

Re: Риболов край ямбол!!!

Мнение от petko_dimitrov_81 »

stanilov написа:Извинявам се , преди моста в ляво - посока на излизане от града.Поздрави!
Абе то дали от ляво,или от дясно разлика си нямаше !!! Рибата си беше събрала в дълбокото и се ловеше предимно там !!! Точно до сградата , и аз не зная как да го обясня , но се надявам да сте ме разбрали де ! :) :drinkers:
ИзображениеНяма големи и малки...Има хванати и изтървани !!!
Аватар
sabin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sabin »

stanilov написа:.... , но има искаран СОМ около 16кг..... !
И ако кажеш на каква "стръв" е изваден цена няма да имаш :wink: .
Аватар
petko_dimitrov_81
фен клуб-скобар

sabin написа:
stanilov написа:.... , но има искаран СОМ около 16кг..... !
И ако кажеш на каква "стръв" е изваден цена няма да имаш :wink: .
Сръвта е 3-ка сигурно :lol: със грос от бял червей ... !!! така извадиха и един сом на Срем преди време(1 месец) !!!
Аватар
malkapluvka
фен клуб-скобар

Мнение от malkapluvka »

Днес от 10 до 14.00 часа след голямото съоръжение в Ямбол, кормораните там са сякаш по-малко, от съоръжението до моста на Бонбонена корморан до корморан, 2-3 колеги мятат плувки, ама защо ли ги мятат...... :D Та след съоръжението на вердевас, един приятел пловдивчанин ми го даде, днес изкарах 6 прилични червенопери, но трябваше да се прибирам, сега като гледам какво прекрасно време е навън, утре ще я пробвам пак, не се надявам на успех, просто за спорта и да окалям малко ботушите. :D
Надолу до моста на търговията мноооого корморани и бели чапли, окупирали са реката. С риболова по Тунджа до тук бяхме, птиците са си завзели територията, и така ще е до пролетта.
ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ Ѧαℓκα Ƥℓʋʌκα ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ
Аватар
sabin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sabin »

petko_dimitrov_81 написа: ...Сръвта е 3-ка сигурно :lol: със грос от бял червей ... !!!
За това стръвта я сложих в кавички!
stanilov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stanilov »

sabin написа:
petko_dimitrov_81 написа: ...Сръвта е 3-ка сигурно :lol: със грос от бял червей ... !!!
За това стръвта я сложих в кавички!
На малка гърбавица.
stanilov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stanilov »

Днес под Балахурския мост отново се изкараха добри риби - едно сомче около 5 кг. и десетина шарана от кило до четири килограма.Местата са към ъгълите - това е след моста в ляво , където каргонлии си гледат животните .Забравих за стръвта - малка тройка с много шарен на нея и да се тътри по дъното.Утре пак сме там . Поздрави!
boki speca
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от boki speca »

Някой чул ли е нещо за толстолобите на Коневец?
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
Аватар
shtilio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shtilio »

boki speca написа:Някой чул ли е нещо за толстолобите на Коневец?
Не, ама вероятно са от Жребеца, аз чух за едни амури на римския мост, ама всяко чудо за 3 дена :shock: :shock: :lol: :oops:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
petko_dimitrov_81
фен клуб-скобар

Толостолобите са на Елхово !!! Вчера имах зверско късане там и след 10-тина секунди един колега който ловеше до мен извади един към 1-1,5 кг !!! Но дори и да не беше ми скъсал,пак нямаше да успея да го извадя !!! 1-во нямах кеп ! 2-ро леда беше много лош и нямаше как да вдигна рибата над него !!! Имах 4 риби и това късане !!! Рибите се откачаха на самият лед и даже 2 от тях ми взеха и куките със себе си :lol:
Аватар
petko_dimitrov_81
фен клуб-скобар

А някой знае ли как е хавата към Коневец ??? И малко инфо ако може :roll: Благодаря предварително ;) !
Аватар
sabin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sabin »

stanilov написа:.....малка тройка с много шарен на нея и да се тътри по дъното......
Малка малка колко да е малка?
Тъй като съм лаик в риболова някой да ми обясни как тъй на тройка взима пък на нормална кука нещееее!!!
Тоше нищо лично просто питам!
Поздрави!
Аватар
petko_dimitrov_81
фен клуб-скобар

Абе иска е колега , и на нормална единична кука си взима !!! Опитвал ли си куките на SASAME F819 или F815 ???Тези куки са създадени за капризна риба или за капризен риболов(платика , кефал,скобар) аз лично си ги ползвам от може би 1 година и съм много доволен от тях !!! С такава кука си ловя и сега , но серията беше друга,куката е червена , и е много добра , а в комбинация с златисто манисто и едно по-малко бяло над него е просто супер ! :) Опитай с тези куки и после ми
кажи за резултата :) Поздрави и Наслука :drinkers:
Аватар
sabin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sabin »

petko_dimitrov_81 написа:Абе иска е колега , и на нормална единична кука си взима !!! Опитвал ли си куките на SASAME F819 или F815 ???Тези куки са създадени за капризна риба или за капризен риболов(платика , кефал,скобар) аз лично си ги ползвам от може би 1 година и съм много доволен от тях !!! С такава кука си ловя и сега , но серията беше друга,куката е червена , и е много добра , а в комбинация с златисто манисто и едно по-малко бяло над него е просто супер ! :) Опитай с тези куки и после ми
Извинявай ако съм те подвел с въпроса ми! Беше хипотетичен. Забравих да сложа кавички на една дума. Това не е моя риболов въпреки, че от няма и къде зимата го практикувам. Ако си загледал аватара ми ще разбереш кое ме влече.
Аватар
petko_dimitrov_81
фен клуб-скобар

sabin написа:
petko_dimitrov_81 написа:Абе иска е колега , и на нормална единична кука си взима !!! Опитвал ли си куките на SASAME F819 или F815 ???Тези куки са създадени за капризна риба или за капризен риболов(платика , кефал,скобар) аз лично си ги ползвам от може би 1 година и съм много доволен от тях !!! С такава кука си ловя и сега , но серията беше друга,куката е червена , и е много добра , а в комбинация с златисто манисто и едно по-малко бяло над него е просто супер ! :) Опитай с тези куки и после ми
Извинявай ако съм те подвел с въпроса ми! Беше хипотетичен. Забравих да сложа кавички на една дума. Това не е моя риболов въпреки, че от няма и къде зимата го практикувам. Ако си загледал аватара ми ще разбереш кое ме влече.
Съжалявам и аз колега,но просто помагам или по-скоро изразявам мнение !!! Все пак си споделяме къде кълве и на какво ловим :) между другото много добър риболов си си избрал,и на мен ми се иска да се впусна в мухарския риболов,но нямам познания и наблюдения изобщо за този вид риболов !!! Но бих искал да ловя хубави кефали в бързеите но не с болонезе,а с мухарка , но пак казвам,нямам познания за този красив риболов !!! Поздрави и съжалявам ако съм обидил някой !!! :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”