Искъра

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

даниРибока
новобранец
новобранец

Искъра

Мнение от даниРибока »

Моля да ми дадете инфо за Искара .Мечката Филмовата нещо.Какво калве сега .Мисля да мятам повече за сом и бяла от брега на касмет защото лодката ми е на ремонт .Иначе платиката и каракудата дават ли
orinoko
новобранец
новобранец

Мнение от orinoko »

на ме4ка кефал и каракуда има но за друго незнам а тои не ли е осхте под аренда ?
Аватар
ivatevbt
новобранец
новобранец

Мнение от ivatevbt »

orinoko написа:на ме4ка кефал и каракуда има но за друго незнам а тои не ли е осхте под аренда ?
Мисля,че говорите за различни места.
пазете природата,почиствайте след излет!!!
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Таман мислех да го взема под аренда и пак ме изпревариха. :lol: :lol: :lol:
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Сом и бяла не дава сутрин и вечер някоя платика тук таме каракуда след вятър някое кленче. На торен или рибенце може и костурче евентуално. Информацията е от началото на месеца, сега времето се развали може и да има промяна.
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Поборников написа:Таман мислех да го взема под аренда и пак ме изпревариха. :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: Аааааа миналата седмица подписах договор за аренда за 2години така че който иска да лови на ЛС ще му дам данни да ми прати запис(5лв.на пръчка,рибата не се плаща)...... :wink: 8) :lol: :lol:
ceco65
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceco65 »

CERRUTI написа:
Поборников написа:Таман мислех да го взема под аренда и пак ме изпревариха. :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: Аааааа миналата седмица подписах договор за аренда за 2години така че който иска да лови на ЛС ще му дам данни да ми прати запис(5лв.на пръчка,рибата не се плаща)...... :wink: 8) :lol: :lol:
мен защо ме забрави нали бяхме партия :supz:
ceco65
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceco65 »

orinoko написа:на ме4ка кефал и каракуда има но за друго незнам а тои не ли е осхте под аренда ?
на какъв език пишеш приятелю,че трудно се чете
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Бъзикайте се вие ама видях те ли този хандбалист ли беше или волейболист как си прегради половината от Шипоченския залив и няма да се учудя ако достъпът до него стане платен. :wink:
даниРибока
новобранец
новобранец

Мнение от даниРибока »

по доволен от Искара не съм бил .Отидох в 7 часа на Помпената Едар кустур платика също много голяма оклеи червеноперка .Бях хвурлил 1 дуна с 1 земен и 1 1 рибка Хванах Сом4е но го пуснах беше около 600 грама .Колеги водата е бистра рибата скача и с добра захранка си калве стабилно 8 кила риба пове4ето едар костур на бял 4ервеи на грост4е . Мерси за инфото утре сум на Филмовата ще пробвам платиката .
Аватар
old fox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от old fox »

:cry: :cry:Е е е, да ти писне от празнодумци - на бяп дава платиката, а костура предимно на рибе :shock: :shock: :shock:

:lol: :lol: Та за кой Искър говореше - да не е тоя до 23бл с тентата отпред :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
РИБОЛОВА Е КАТО СЕКСА - ИЛИ МОЖЕШ -ИЛИ ГЛЕДАШ 1 1 1Р
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”