Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Риболовен прът Shimano VENGEANCE TELE MATCH
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Риболовен прът Shimano VENGEANCE TELE MATCH
Риболовен прът Shimano VENGEANCE TELE MATCH Колеги вчера си взех този мач кажете си мненията за него как е според вас. http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... TELE-MATCH
- murphymet74
- ще става разбирач
Re: Риболовен прът Shimano VENGEANCE TELE MATCH
Не че разбирам много от мач риболов но според мен истинския пърт предназначен за този вид дейност се състой от три надки. Това теле мача е крастоска между теле и прасе 

-
- научил се да хвърля

- preparatos
- вече хвърля и на тежко
а как стои въпроса с подръжката....четох тука , че за шиманото се чакали с месеци за резервни части, това ако е истина....трябва много да се пази ...
, защото никой не е затрохован от неволни грешки.... 

- stefan4etoo
- сериозен играч
и защо трябва да си правиш линията всеки път???? .както ще ти седи линията на телемача така ще седи и на мача.за мен мача е по добър избор от телемача(мое мнение) и много риби с новата сопаilia93to6kov написа:![]()
е да ама на мен не ми харесват много тези мачове с снадките защото всеки пат трябва да си права линията на ново.

- stefan4etoo
- сериозен играч
Истина е.един колега спраска болото и да не чака месец два сложиха му друга снадка от друго боло а и за шиманото надата си беше цифраpreparatos написа:а как стои въпроса с подръжката....четох тука , че за шиманото се чакали с месеци за резервни части, това ако е истина....трябва много да се пази ..., защото никой не е затрохован от неволни грешки....

- калин кацаров
- сериозен играч
preparatos написа:а как стои въпроса с подръжката....четох тука , че за шиманото се чакали с месеци за резервни части, това ако е истина....трябва много да се пази ..., защото никой не е затрохован от неволни грешки....
едва ли повече от 1% ползват подръжка за която и да било марка, така че тва да е проблема, пръчка не се чупи така лесно, да не говорим пак за боло как се сменят снадки, то по добре ново да си купиш
- mitko ribara
- ще става разбирач
Екстра е Илиичо много риби да дърпаш с него!
Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!