лодка

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Ей такива педали с брадвата и да ходи цял живот сакат.Ако я вдя някаде ще ти я върна цяла за крадеца не гарантирам. :twisted:
Аватар
rumen_78
научил се да хвърля
научил се да хвърля

лодка

Мнение от rumen_78 »

абсолютно уникална правена с двете ми ръце. смених си снимката с тази с лодката за да се види горе долу иначе снимки има в галерията ми . благодаря за подкрепата и съвета. лодката е от шперплат, с едно ребро по средата, плоскодънна, носът е покрит с две отделни парчета щперплат образуващи триъгълник. Има стечена малко синя боя от канта в/у борда. http://gallery.nariba.com/showgallery.p ... puser=3756
тежко се брате живее сред глупци неразбрани ,душата ми в огън тлее,сърцрто в люти рани....
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

От каде е открадната?
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

Румене как ще я откраднат бе у вас ли са влезли копелетата??? Кой краде такива лодки? Това според мен е дело на местни тинейджъри или на мангоси закъсали за дърва за огрев... Ходи ли в милицията? Ако е изчезнала от двора огледай околноста поразпитай хората все някой е видял как некви носят лодка или каруца с натоварена лодка има вероятност ако са тинейджъри да са я захвърлили някъде на близо огледай и най близкия водоем...
Изображение
Аватар
rumen_78
научил се да хвърля
научил се да хвърля

ре

Мнение от rumen_78 »

съхранявах я временно м/у етажите в блока вързана с верига.мина ми през ума че е наблизо , но търсенето ме даде резултат.
тежко се брате живее сред глупци неразбрани ,душата ми в огън тлее,сърцрто в люти рани....
Аватар
rumen_78
научил се да хвърля
научил се да хвърля

лодка

Мнение от rumen_78 »

Е стига песимизъм, ще разчистя общото мазе на блока и почвам нова лодка . Плановете вече са готови !!!
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

Успех в направата на новата лодка ! :lol:
Този път вземи по -големи мерки за сигурност :wink: и да я направиш по-хубава от предишната !
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Re: лодка

Мнение от Mitak »

rumen_78 написа:Е стига песимизъм, ще разчистя общото мазе на блока и почвам нова лодка . Плановете вече са готови !!!

Само така не се предавай :lol: Твои ли са плановете или ще ползваш готови??? аз също напредвам всичко е разчертано купих си комплект инструменти 5бр. дано да ми свършат работа..... Началото на същинския строеж сам го планирал на 13.10.2007г (дано до тогава да приключа с ремонта вкъщи) за материалите още не съм стигнал но и това ще стане.... Какви ще са габаритите на новата ти лодка по-голяма ли ще е??? Аз ще правя двуместна безмоторна черупка миниатюра... ако се справя добре тогава ще рискувам с един грандиозен проект... абе ще видим какво ще излезе из под вола :lol:
Изображение
Аватар
rumen_78
научил се да хвърля
научил се да хвърля

ре

Мнение от rumen_78 »

Браво, Митак ,сигурен съм че ще успееш,желая ти успех от все сърце. Ще ползвам мои проект правен с carene 2002 (благодарности на Цено ).Сам си мисля размерите по това какво искам. Ще е около 3-3.5 м и широка 1.3-1.4 м.Понеже първия ми опит беше успешен сега ще се хвърля по-смело. Шперплат купувам от лесоцентър, намира се в хладилния завод на Орландовци.Има реклама и в интернет и има избор на материал.Ако някой знае откъде мога да купя епоксидна смола на Лакпром -епокса ,но голяма бака от 18 литра да пише.
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Re: ре

Мнение от Mitak »

Колега rumen_78 как върви строежа на новата лодка???? отдавна не си се включвал :D
Изображение
Аватар
rumen_78
научил се да хвърля
научил се да хвърля

ре

Мнение от rumen_78 »

Колеги направо ме е срам да си кажа ,но не съм мръднал и сантиметър от чертежа. Потънал съм в учене и работа даже и на риба несъм ходил от 2 месеца. Често вечер преди да заспя виждам новата си лодка и се надявам и вие скоро да я видите . Поздрави от мен,весели празници и много здраве,щастие на вас и семеиствата ви. :) :) :)
РАДО от РУСЕ
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от РАДО от РУСЕ »

ceno cenov написа:Готовия фаил може да го обработва6 и Корелдроу и с Аутокат
АUTOCAD
Джоко
новобранец
новобранец

Мнение от Джоко »

Здравейте колеги, чета форума от известно време , но до писане не го докарах. Много ми хареса лодката на Цено, срещнах известни трудности с обработката на файла, бихте ли ми ударили едно рамо. Проблема ми е, че като си направя проекта с карене и го отворя с аутокад не виждам ''шаблоните'', как става номера и къде бъркам ?

Благодаря предварително и наслука.
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

Трудно ми е да ти отговоря. При мен нямаше такъв проблем. Просто с корелдроу си ги отварям и си се показват. Те излизат няколко фаила от Карен да не би да отваряш не които трябва? Доста време мина от както ги вадих тез чертежи и съм позабравил кое как точно се правеше, но общо взето фаила с шаблоните като се отвореше даваше в реални размери частите и на плотер се разпечатваха. Бе проста работа :lol: ама на приказки, и аз се лутах доста време.
Друго което бих ти обърнал внимание е че сега цената на епоксидната смола е доста скочила. :shock: Двойно. Не знам дали вече е рентабилно да си я прави сам човек. То само материали ще станат сигурно над 1000 лв., ако я правиш като мен да издържа на челен удар с шлеп. :oops: ма нали се страх......
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”