Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

инфо за Бургас !!!
Модератори: emo vasilev, alekst
инфо за Бургас !!!
колеги инфо за Бургас ?!?!? jik tak преджарително 

Днес хванах доволно кефал и елария на Крайморие на обяд
и миди набрах 

http://zra.atspace.com/ - закон за риболова в България
- CERRUTI
- сериозен играч
Re: инфо за Бургас !!!
Има много риба колега ама като те знам какъв рибар си.....едвали ще хванеш.lmm написа:колеги инфо за Бургас ?!?!? jik tak преджарително

Що не си ми казал че си се регнал в форума бе?А честито....

ООО,CERRUTI Dedo da te ruti...
е защо така говориш 4е нищо не мога да хвана?!?! КЪДЕ СМЕ ХОДИЛИ ЗАЕДНО НА РИБА ВСЕ СЪМ ХВАЩАЛ ПОВЕ4Е ОТ ТЕБ... НЕ МИ СТАВАЙ ЗА СМЕХ МОЛЯ ТЕ....,ТИ САМО ДЕТО СЕ МИСЛИШ ЗА ГОЛЕМИЯ РИБАР....
...абе полицейска му работа !!! нищо ли4но Крис(CERRUTI),просто не се прави на такъв какъвто не си ("РИБАР")!
.....,ще се срещнем на Бургас и пак ще хвана пове4е от теб,ама да не доведеш брат ти и Цецко да се хвалиш после с тяхните рибета както оби4аш да правиш 

- CERRUTI
- сериозен играч
Айде приемам предизвикателството за Бургас....
ще се пробваме както на морски(от който и двамата не разбираме нищо) така и на сладководен риболов,ама после ще те изтипосам тука в форума със снимки...
Като си тръгваме към София ще ти дам живарника ми с рибата и на всеки километър ще слагаш по една риба..а като стигнеш в София ще ти е останал половин живарник....

Като си тръгваме към София ще ти дам живарника ми с рибата и на всеки километър ще слагаш по една риба..а като стигнеш в София ще ти е останал половин живарник....