Russian fishing 3.1

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Re: Russian fishing 3.1

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

Колеги,аз се чудя как да обновя играта до installpaсk 3,а сега гледам ,че съм получил имейл от екипа на installsoft.за да ме предупредят,че най-новата версия е installpaсk 4.Ама аз така и не мога да схвана как точно става обновяването и още си карам с installpaсk 1. :smt017
Изображение
Изображение
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

Най-после,успях да се оправя сам.Какво да се прави-неволята учи. :lol: :lol: :lol: Вече съм с installpaсk 4. :smt026
Изображение
Изображение
toto57
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от toto57 »

Вуйчо-Ваньо написа:Най-после,успях да се оправя сам.Какво да се прави-неволята учи. :lol: :lol: :lol: Вече съм с installpaсk 4. :smt026
:supz: :supz: :supz:
Честността и откровенността те правят уязвим, бъди честен, каквото и да става... Майка Тереза
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

Колеги,имам едно въпросче.По принцип не обичам разните видове измами в игрите и за това си играя нормално,без да ползвам разни хакове и т.н. :lol: Та става въпрос за следното:когато играех Russian fishing 1.6,там май имаха значение най-вече парите и на няколко локации се ловяха Пыжьяни и от тях се трупаха много кинти. :wink: Когато играех БГ версията на играта,на морето се ловяха Минокоп,Лихия и още някои риби,които даваха МНОГО точки и още повече кинти.А в Russian fishing 3.1 не мога да открия някоя така ценна риба,която да дава повече точки опит.Най-вече ми трябва опит.Иначе карма и пари имам доволно,но този разряд се вдига много бавно.Постоянно играя разни турнири,но нещата се получават отчайващо бавно.Така,че моля ако някой е открил ценната :lol: рибка да сподели опит.
Благодаря предварително!!!
Изображение
Изображение
toto57
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от toto57 »

Здравей Вуйчо Ваньо,

В отговор на твоето въпросче, първо искам да се похваля с достигането на 100 000 000 рубли и вече разряд 110!

Изображение

Мога да кажа, че вече почти няма какво да науча за играта, просто си ловя риба за развлечение!

След разряд 60 парите нямат значение! Разряда се вдига след спечелването на около 200 000 точки опит.

Ще споделя някои хитрости за набиране на повече опит:

Винаги трябва да имате добър запас от елексир опыта и уха!

Двадесет минути преди края на всеки турнир, прибирате въдиците напивате се догоре с елексир и изваждате един спининг. По този начин точките опит се увеличават 3-4 пъти!

Използвайте елексира и по време на самите турнири, или на свободен риболов! Когато усетите, че сте хванали много голяма или трофейна риба,преди да я кепчосате се наливате до капата :lol:, като веднага след изваждането и, намалявате с уха нивото на алкохола да 6 деления, за да не се бъркат въдиците.

Когато играете квест, стремете се да го печелите на плувка, а когато е възможно на спининг!

Най-много точки дава на спининг. а ако успеете да уловите подходящия грамаж риба доволно пияни, точките се увеличават с 50-60000. Например за уловен окунь 510 гр. на блесна и с алкохол получих 115000 т., а за красноперка на плувка 93000 т. Това е възможно при квест за риба между 500 и 550 гр. Аз съм успявал да го направя 7-8 пъти!

Търсете трофейните риби, за тях винаги се получават най-много точки! Пишете в търсачката трофей и получавате информация за всички трофейни риби на дадената локация.

Играйте предимно затворени турнири и такива за конкретен вид!

Дано да съм бил полезен на теб, а и на други колеги любители на тази игра!

Поздрави, Радко
Честността и откровенността те правят уязвим, бъди честен, каквото и да става... Майка Тереза
nindjata85
новобранец
новобранец

Мнение от nindjata85 »

Здравейте колеги, приятел, който не е регистриран във форума ме помоли да Ви питам следното:
Ако си изтегли новото обновление на играта Русской Рыбалки Installsoft Edition 3.1 Regeneration ще започне ли отначало или ще си продължи стария профил?
Дали трябва да се регистрира в INSTALLSOFT, защото успява да влезе, но не намирал икона "Свали"?
Благодаря предварително! Поздрави и наслука на всички!
hahahaha
новобранец
новобранец

Мнение от hahahaha »

може ли линк от където мога да си изтегля тази версия на която са многото снимки на 1-вата страница на змията крокодила и другите риби
GAZARQ
новобранец
новобранец

Мнение от GAZARQ »

Някой ако може да ми прати сеиф за тази игра щесам му много благодарен скаипами е geogi2844 .
smirnoff91
новобранец
новобранец

Мнение от smirnoff91 »

nindjata85

не знам за сейфа, но играта ако иска да я изтегли от инсталсофт трябва да се регни, иначе играта я има в замунда ..
Аватар
malkia_boxing
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от malkia_boxing »

момци няма калевка и аз пробвах с калевката на 2.4 и не знам друго ама поне дълбочините съвпадат. :drinkers:
Времето лети като магнит.
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

malkia_boxing написа:момци няма калевка и аз пробвах с калевката на 2.4 и не знам друго ама поне дълбочините съвпадат. :drinkers:
Във версия 2.4,водоемите не са ли много по-малко отколкото в 3.1?
Изображение
Изображение
Аватар
malkia_boxing
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от malkia_boxing »

Вуйчо-Ваньо написа:
malkia_boxing написа:момци няма калевка и аз пробвах с калевката на 2.4 и не знам друго ама поне дълбочините съвпадат. :drinkers:
Във версия 2.4,водоемите не са ли много по-малко отколкото в 3.1?
Тези първите дето се прави началния капитал ги има, па кат напраиш парата почваш да експериментираш и тва си е ;) :)
Времето лети като магнит.
smirnoff91
новобранец
новобранец

Мнение от smirnoff91 »

има ли някой спечелил турнир СФ ?
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

smirnoff91 написа:има ли някой спечелил турнир СФ ?
Пробвал съм се 2 или 3 пъти,но още не съм успял да спечеля.
Изображение
Изображение
smirnoff91
новобранец
новобранец

Мнение от smirnoff91 »

и аз така, рекорда ми беше 17 риби, ама пък тогава играта хвана 23 ... :axe:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”