Питане;Да притежаваш два риболовни Билета

Информация за риболовния билет

Модератор: sapuna

burg
разбира нещата
разбира нещата

Re: Питане;Да притежаваш два риболовни Билета

Мнение от burg »

tihookeanec написа:Ключ на темата,отговора ще го търся от друго място.
Начина, по който завършваш темата си с търсене на отговора другаде, показва че хората направили си труда да отговорят на твоето питане не са достойни за твоето "БЛАГОДАРЯ", защото тези отговори не те устройват ! :smt093
Ти като си решил да си хвърляш 6-те пръчки , няма как да те убеди нечие мнение ,че това е меко казано - незаконно ! :mrgreen:
stefan_ginev написа:.....А ние ще си стоим у дома за какво ни е да се бутаме в калабалъка....пак.
Аватар
Carptdv
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Carptdv »

Относно въдиците,става въпрос до 6 въдици-тоест може 4 въдици,/много ясно,че един билет са 3 въдици,и ако имам един билет се хвърлят три въдици/предполагам че там откъдето се вадят билетите ще ми дадат по точен отговор за да разбира дали е въобще възможно да се притежава 2 билета,имало е случаи на хора с два билета които са минавали успешно през проверка.Ключ.
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от martineti »

strijok написа: Запомнете ВАШАТА риба няма кой друг да я хване :wink:
МНОГО ПРАВИЛНО!!!
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
prodos
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от prodos »

Нека някой от всичките , които съдят тихоокеанеца зе закълне , че никога не е хвърлял и четвърта въдица . Какво лошо има това да е законно и човек правейки го да е спокоен . Нали това търсим по водоемите , спокойствие и релакс . Има ли някой , който разпъвайки шаранджийките на 250-300 метра не му се е искало да пробва с една две въдици и на по близо
примерно на рибка за бяла . Няма смисъл да се правим на големите светци във форума , а като идем на гьола да правим квото си знаем . А за това кой колко място заема не зависи от броя въдици . Дали ще разположи човек стръвта си на 10 метра около шамандурата или на 20 практически е без значение за съседите му , понеже те ще са поне на 50-60 метра вляво или вдясно . А ако са някви да се навират наблизо и едва ли не да ми се катерят по оная работа то не мисля , че въобще заслужават да се съобразявам с тях . Виждал съм двама на Ивайловград със 6 пръчки бяха заели място на три бивака . Разпъваха наляво през 2 шамандури . Така че колко място заемаш зависи не от това с колко пръчки си , а какъв човек си . Сигурен съм , че всички които съдите тихоокеанеца или айде да не бъда краен , почти всички ще си вземете по два билета , ако ви разрешат .

п.п. Да понякога и аз хвърлям четвърта въдица и бих искал да го правя законно ако може . А не да треперя кога най-големите бракониери от ИАРА ще дойдат да ме санкционират , при условие , че аз лично познавам някои от тях които ловят с по 7 броя въдици на човек .
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Не, не може да имаш два билета.
Ако поради административна грешка все пак ги получиш, не не ти дават право на повече въдици!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Заключено

Обратно към “Риболовен билет и документи”