Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Риболовен билет и документи
naRiba.com

Форум

Питане;Да притежаваш два риболовни Билета
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
Re: Питане;Да притежаваш два риболовни Билета
Начина, по който завършваш темата си с търсене на отговора другаде, показва че хората направили си труда да отговорят на твоето питане не са достойни за твоето "БЛАГОДАРЯ", защото тези отговори не те устройват !tihookeanec написа:Ключ на темата,отговора ще го търся от друго място.

Ти като си решил да си хвърляш 6-те пръчки , няма как да те убеди нечие мнение ,че това е меко казано - незаконно !

stefan_ginev написа:.....А ние ще си стоим у дома за какво ни е да се бутаме в калабалъка....пак.
- Carptdv
- ще става разбирач
Относно въдиците,става въпрос до 6 въдици-тоест може 4 въдици,/много ясно,че един билет са 3 въдици,и ако имам един билет се хвърлят три въдици/предполагам че там откъдето се вадят билетите ще ми дадат по точен отговор за да разбира дали е въобще възможно да се притежава 2 билета,имало е случаи на хора с два билета които са минавали успешно през проверка.Ключ.
МНОГО ПРАВИЛНО!!!strijok написа: Запомнете ВАШАТА риба няма кой друг да я хване
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Нека някой от всичките , които съдят тихоокеанеца зе закълне , че никога не е хвърлял и четвърта въдица . Какво лошо има това да е законно и човек правейки го да е спокоен . Нали това търсим по водоемите , спокойствие и релакс . Има ли някой , който разпъвайки шаранджийките на 250-300 метра не му се е искало да пробва с една две въдици и на по близо
примерно на рибка за бяла . Няма смисъл да се правим на големите светци във форума , а като идем на гьола да правим квото си знаем . А за това кой колко място заема не зависи от броя въдици . Дали ще разположи човек стръвта си на 10 метра около шамандурата или на 20 практически е без значение за съседите му , понеже те ще са поне на 50-60 метра вляво или вдясно . А ако са някви да се навират наблизо и едва ли не да ми се катерят по оная работа то не мисля , че въобще заслужават да се съобразявам с тях . Виждал съм двама на Ивайловград със 6 пръчки бяха заели място на три бивака . Разпъваха наляво през 2 шамандури . Така че колко място заемаш зависи не от това с колко пръчки си , а какъв човек си . Сигурен съм , че всички които съдите тихоокеанеца или айде да не бъда краен , почти всички ще си вземете по два билета , ако ви разрешат .
п.п. Да понякога и аз хвърлям четвърта въдица и бих искал да го правя законно ако може . А не да треперя кога най-големите бракониери от ИАРА ще дойдат да ме санкционират , при условие , че аз лично познавам някои от тях които ловят с по 7 броя въдици на човек .
примерно на рибка за бяла . Няма смисъл да се правим на големите светци във форума , а като идем на гьола да правим квото си знаем . А за това кой колко място заема не зависи от броя въдици . Дали ще разположи човек стръвта си на 10 метра около шамандурата или на 20 практически е без значение за съседите му , понеже те ще са поне на 50-60 метра вляво или вдясно . А ако са някви да се навират наблизо и едва ли не да ми се катерят по оная работа то не мисля , че въобще заслужават да се съобразявам с тях . Виждал съм двама на Ивайловград със 6 пръчки бяха заели място на три бивака . Разпъваха наляво през 2 шамандури . Така че колко място заемаш зависи не от това с колко пръчки си , а какъв човек си . Сигурен съм , че всички които съдите тихоокеанеца или айде да не бъда краен , почти всички ще си вземете по два билета , ако ви разрешат .
п.п. Да понякога и аз хвърлям четвърта въдица и бих искал да го правя законно ако може . А не да треперя кога най-големите бракониери от ИАРА ще дойдат да ме санкционират , при условие , че аз лично познавам някои от тях които ловят с по 7 броя въдици на човек .
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Не, не може да имаш два билета.
Ако поради административна грешка все пак ги получиш, не не ти дават право на повече въдици!
Ако поради административна грешка все пак ги получиш, не не ти дават право на повече въдици!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.