Какво е положението на Пожарево

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Какво е положението на Пожарево

Мнение от MiTaKa™ »

преди около месец ако не и повече ходих и останах доволен не бях ходил отдавна тогава само ние хванахме и имаше малко хора. В неделя се прибрах от Слаковци и имае мн хора и на отиване и на връщане да не е зарибен на ново някои ако е ходил да каже или ако има некВо инфо да сподели :wink:
Изображение
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Re: Какво е положението на Пожарево

Мнение от Николай Неделков »

MiTaKa™ написа:ЦСКА : Ювентус 4:1
Партизан : ЦСКА 1:4
ЦСКА : Борусия Дортмунд 4:2
ЦСКА : Олимпиакос 3:1
ЦСКА : Аякс 2:0
ЦСКА : Байерн 4:3
ЦСКА : Нотингам 1:0
ЦСКА : Реал Сосиадад 1:0
ЦСКА : Ливърпул 2:0
ЦСКА : Монако 2:0
ЦСКА : Спарта Прага 3:0:

отговора ми не е по темата,ама аз да си питам...незабравяш ли нещо :roll:

Байер Леверкузен - ЦСКА 0:1
ЦСКА - Байер Леверкузен 1:0
Ливърпул - ЦСКА 0:1

:wink:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Re: Какво е положението на Пожарево

Мнение от CERRUTI »

nikejo написа: Байер Леверкузен - ЦСКА 0:1
ЦСКА - Байер Леверкузен 1:0
Ливърпул - ЦСКА 0:1
:wink:
Както се пееше в една песен:Спомени,спооомени.... :lol:
Изображение
Жоро-multi_maks

Мнение от Жоро-multi_maks »

Ха ха ха.......... :oops: а да ви напомня ли едни други резултати :oops: ,аиде няма за да запазим добрият тон. А по темата ходих миналата седмиcа,три шарана и мноооого ситнеж.Утре съм там и вечерта ще ви кажа как е хавата.
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

хаха не съм ги забравил но няма място а и наче на колегата и аз мога да му припомня няколко резултата ама не му е тука мястото се пак форума е нариба.ком а не левски или цска .ком хах :wink: иначе викаш си доволен от Пожарево колко са голями шарковците и на царевица ли ги удари, пиши като си доидеш
Изображение
Жоро-multi_maks

Мъка-мъка-мъкааааа.... :cry: ...вече няма да говоря за футбол (няколко дена де) маи за сега само публиката ни е европеиска,бе случва се какво да се прави.А сега за Пожарево,от 8:30 до 21:30 три шарана по 1,300-1,400 и един 2,150кг всичките на царевица от консерва,в захранката сложих коноп и кюспе(а маи нетрябваше) та хванахме 15-тина каракуди по 200-300гр и два доста добри кустура,единият се хвана ненадеино на бял на плувката а другия на леко-дъно на рибе.Имаше и доста малки шаранчета но те не влизат в сметката.Взехме си големия шаран и двата кустута,ако хванеш там шаран с шалче на ЛЕВСКИ да знаеш,че аз съм го вербувал и пуснал. :lol:
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

хахах , като гледам пак са го зарибили а къде точно лови аз винаги ловя в ръкава срещу скалата
Изображение
Жоро-multi_maks

Абе преди месец го зарибяваха с шаранчета 1,200-1,300,след това незнам ма маи не са пускали риба.Аз ходя в заливчето веднага след стената,от няколко месеcа съм там почти през ден но все си мисля Че на Слаковcи е по-добре,знам ли. :smt102
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

е аз пък от един месец само на Слаковци ходя а преди мн ходех на Пожарево като се варна от морето ше го посета непременно мерси за инфото
Изображение
даниРибока
новобранец
новобранец

Мнение от даниРибока »

Онзи ден бях Извадих 2 шаранчета калве хубава едра каракуда на бял и това е друго не излиа освен каракуда и тук таме шаро.Настената
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”