уловът ми в р. Янтра

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

nasko.net
новобранец
новобранец

Мнение от nasko.net »

Няма проблеми ,понеже никога не бракониерствам не съм предполагал,че някой ще си помисли за мрежи.Ако някога хвана такава риба отново и нося апарат с мен,ще я снимам и на клип,как я вадя.Това са снимки от телефона ми,а е толкова кървав,защото тъкмо го гласях за снимка,след като се прибрах и той скочи в ръцет ми и падна на земята.А на този излет аз хванах още един 1.2кг,а колегите 4 по 1.8 кг. на жито и на комбайн-качамак между 2 плочки кюспе.Аз бях хвърлил за сом, но това е късмета.Пожелавам и на вас такива емоции!! :D :D
nasko.net
новобранец
новобранец

Мнение от nasko.net »

:D И на мен не ми харесва на снимката,но когато го вадех изобщо не си мислех колко е грозен.Беше тъмно и духаше силен вятър с риск да отнесе шатрата ни- 05.08.08 23.00часа.
Аватар
Димитър Янчев
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Димитър Янчев »

Колеги без да се заяждам с никого си мисля,че човека си го е хванал този шаран.Ето и друга снимка на която се вижда и въдицата зад него.
Изображение
Така ,че айде не сме всички професионалисти с фотото и с камерите за да си търсим кусури на снимките и това кой къде ги е направил.
Браво колега за добрият улов и другият път просто го снимай как го вадиш ,че да не те оплюват във форума :о))
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:lol: Nasko.net поздравления за успешния излет, мисля че просто Шарана е възрастен и затова видът му е малко окаян :roll: Въпреки това не всеки ден се вади такъв екземпляр от река, изисква се доста повече нерви и стаж от язовирските гиганти и техния риболов! В реката течението, дупките и закачките работят в полза на РИБАТА и затова казвам пак адмирации на колегата :wink:

:( До всички останали колеги имам едно питане ........ защо напоследък като изкочи някоя тема успешен излет и всички се юрват да дават ъкъл какви да са снимките, що не се пуска рибата, да се обвиняват калегите в разни глупости без да се познаваме и без да си познаваме методите на ловене :evil: Чесно да ви кажа почвам да се дразня във всяка тема да чета некви забележки и обвинения!!! Не ми се вярва всички да са чак такива светци :roll: ......... в една библейска притча се споменава за наказание на една грешница, където господ им казъл на народа... Нека този който не е правил грешки да хвърли камък :idea: ..... познайте колко са хвърлили :roll:

Призовавам ви, да престанем да поучаваме който и да било и всеки да си прецени сам за себеси :oops: Инак кото се появи нов колега и го оплюем за добре дошъл ...... по добре ли се чуствате :oops: Аз не :roll:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
Тони 72
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Тони 72 »

Аз имам същия живарник така, че не се съмнявайте.
Наслука!
Аватар
angler
новобранец
новобранец

Мнение от angler »

Браво за улова.КЪде по Янтра ги хванахте,ако не е тайна?
Наслука!!!!!!!
nasko.net
новобранец
новобранец

Мнение от nasko.net »

:D Не е тайна- на смесито на река Янтра и Росица до с.Крушето
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Честито на колегата ма много насковци станахме бре.
Аватар
[ScoTT]
новобранец
новобранец

Мнение от [ScoTT] »

nasko.net може ли да ми кажиш как го хвана този шаран :?: :!: поне на мене не ми стана ясно,защото сам ходил на р.Янтра и излиза много уклей,мряна и каракyда....,но шаран не сам чувал.С въдица ли го хвана? :roll: :wink:
Ако можиш пиши интересува ме :) :wink:
Наслука и честито за улова :)
nasko.net
новобранец
новобранец

Мнение от nasko.net »

:D виж по горе коментара ми.Успех!
Аватар
stoned
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от stoned »

Тони 72 написа:Аз имам същия живарник така, че не се съмнявайте.

Да и аз имах такъв.

Иначе какво да кажа за някои колеги, то направо нямам думи кво е станало в тоя форум. 2 години не бях влизал, влизам да видя кво става с добрия стар форум и кво всяка тема, която отворя някви заяждания и т.н.

Човека не стига, че ви казва къде е хванал шарана, въпреки че съм сигурен, че тия дни това място ще бъде стабилно налазено, отделно и снимки ви е направил, а има и реплики от рода на що е толко кървав, що не е до водата и да не изброявам. А бракониерските, мога да се изразя и още "чобански" изказвания от страна на някои колеги направо без коментар.
ЗАРИБЕН
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

Поздравления за това, че си "излъгал" този шаран а ако го беше и пуснал щяха да са аплодисменти и поклон! Избора обаче си е твой а аз съм никой за да те упреквам но...съжалявам :(
Изображение
LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Досега се чудих на какво ми напоняше шарана на Наско като го видях на първата снимка ... :? и сега се сетих:на праисторическата риба целакант...:)
Изображение
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Колега nasko.net нямам нищо лично, но първото впечетление от тази мрежа на куп до рибите е такаво.Ако е живарник разпъни го, снимай го да го видиме както казва един колега.И ако е така ,да е само живарник, няма пролем - извинявам се.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Ще чакаме снимка на този модел живарник да го видиме.Защото по Марица съм виждал подобни мрежести "живарници"с по-едро око,тип"чувал"/сак/,но там ги използват по вировете за бракониерство.Ако и този живарник е нещо подобно ,то е ясно защо рибата е в това състояние.Не казвам че сте го ползвали за бракониерство,но вътре рибата няма как да оцелее,няма обръчи и се закача по мрежата а и течението на реката...Обаче по-малките братчета са в отлично състояние,те къде са били!?Иначе за голяма риба решението е едно -връзване с въженце и чиста работа.
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”