Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

уловът ми в р. Янтра
Модератор: bobopeli
-
- новобранец
Няма проблеми ,понеже никога не бракониерствам не съм предполагал,че някой ще си помисли за мрежи.Ако някога хвана такава риба отново и нося апарат с мен,ще я снимам и на клип,как я вадя.Това са снимки от телефона ми,а е толкова кървав,защото тъкмо го гласях за снимка,след като се прибрах и той скочи в ръцет ми и падна на земята.А на този излет аз хванах още един 1.2кг,а колегите 4 по 1.8 кг. на жито и на комбайн-качамак между 2 плочки кюспе.Аз бях хвърлил за сом, но това е късмета.Пожелавам и на вас такива емоции!!

- Димитър Янчев
- ще става разбирач
Колеги без да се заяждам с никого си мисля,че човека си го е хванал този шаран.Ето и друга снимка на която се вижда и въдицата зад него.

Така ,че айде не сме всички професионалисти с фотото и с камерите за да си търсим кусури на снимките и това кой къде ги е направил.
Браво колега за добрият улов и другият път просто го снимай как го вадиш ,че да не те оплюват във форума :о))

Така ,че айде не сме всички професионалисти с фотото и с камерите за да си търсим кусури на снимките и това кой къде ги е направил.
Браво колега за добрият улов и другият път просто го снимай как го вадиш ,че да не те оплюват във форума :о))
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Призовавам ви, да престанем да поучаваме който и да било и всеки да си прецени сам за себеси

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- stoned
- научил се да хвърля
Тони 72 написа:Аз имам същия живарник така, че не се съмнявайте.
Да и аз имах такъв.
Иначе какво да кажа за някои колеги, то направо нямам думи кво е станало в тоя форум. 2 години не бях влизал, влизам да видя кво става с добрия стар форум и кво всяка тема, която отворя някви заяждания и т.н.
Човека не стига, че ви казва къде е хванал шарана, въпреки че съм сигурен, че тия дни това място ще бъде стабилно налазено, отделно и снимки ви е направил, а има и реплики от рода на що е толко кървав, що не е до водата и да не изброявам. А бракониерските, мога да се изразя и още "чобански" изказвания от страна на някои колеги направо без коментар.
ЗАРИБЕН
- MITKO70
- кандидат преподавател
Ще чакаме снимка на този модел живарник да го видиме.Защото по Марица съм виждал подобни мрежести "живарници"с по-едро око,тип"чувал"/сак/,но там ги използват по вировете за бракониерство.Ако и този живарник е нещо подобно ,то е ясно защо рибата е в това състояние.Не казвам че сте го ползвали за бракониерство,но вътре рибата няма как да оцелее,няма обръчи и се закача по мрежата а и течението на реката...Обаче по-малките братчета са в отлично състояние,те къде са били!?Иначе за голяма риба решението е едно -връзване с въженце и чиста работа.