Къде се намирам:
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
naRiba.com
Форум
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
Продавам DVD NEO 5+1 - 25лв
-
Marcolinno
- новобранец

- Обратна връзка:
Продавам DVD NEO 5+1 - 25лв
Здравейте , колеги
Продавам DVD система NEO с две предни, две задни , център и субуфер модел HT625 DivX.
Това са му характеристиките, както и цената в магазина http://www.technomarket.bg/products/090 ... ht625-divx
Състояние : ползвано, малко прашасало.
Забележки: Не му работи приемника на дистанционното - съответно не може да си пускате филм, да превъртате и много други неща които зависят от него. Само с натискането на бутона "play" на самото DVD също не може да тръгне филма.Трябва да се оправи.Питах за ремонт на две места, ама ми отказаха - не знам колко ще струва.
Цена: 25лв.
Намира се в : София, кв. Гоце Делчев.
Снимки :

Ники 0899147551
Продавам DVD система NEO с две предни, две задни , център и субуфер модел HT625 DivX.
Това са му характеристиките, както и цената в магазина http://www.technomarket.bg/products/090 ... ht625-divx
Състояние : ползвано, малко прашасало.
Забележки: Не му работи приемника на дистанционното - съответно не може да си пускате филм, да превъртате и много други неща които зависят от него. Само с натискането на бутона "play" на самото DVD също не може да тръгне филма.Трябва да се оправи.Питах за ремонт на две места, ама ми отказаха - не знам колко ще струва.
Цена: 25лв.
Намира се в : София, кв. Гоце Делчев.
Снимки :
Ники 0899147551
Igraite bridge!
-
Marcolinno
- новобранец

- Обратна връзка:
Re: Продавам DVD NEO 5+1 - 25лв
запазвам до уточнение с колегата!!!
-