Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Торнадо уооооооу!!!
Модератор: dantho.mihov
- zapalen_92
- разбира нещата
Торнадо уооооооу!!!
Мале хора гледахте ли торнадото над яз.Доспат по БТВ?Баси какво става с тази държава бе.Бях слушал че в БГ никога не можело да се образува торнадо пък това е 2-то.Какви са тези аномалии нз.Изразете мнение 

- чуруликпенчо
- сериозен играч
Може и дъжд от риба да завали.........
Всъщност в планините е напълно възможно /не е непознато явление/ да се получават такива мини-смерчове.Това е в следствие от тъй наречения "падащ вятър". Изтръгват цели дървета ,направо с корените. Лошо е когато това се случва и в равнинните месности. Като гледам ,май няма да е далеч времето , в което ще станем свидетели и на това. Пази боже от такива стихии.
Всъщност в планините е напълно възможно /не е непознато явление/ да се получават такива мини-смерчове.Това е в следствие от тъй наречения "падащ вятър". Изтръгват цели дървета ,направо с корените. Лошо е когато това се случва и в равнинните месности. Като гледам ,май няма да е далеч времето , в което ще станем свидетели и на това. Пази боже от такива стихии.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- zapalen_92
- разбира нещата
:(((
Незнам за вас но аз като го видях за миг спрях да дишам!Чесно.Чесно казано умирам от страх от такива чудесии пък.

- Pr0FisheR
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Re: :(((
еее... пляскай си пъстървичките и да не ти пука ако те сфари там на язовираzapalen_92 написа:Незнам за вас но аз като го видях за миг спрях да дишам!Чесно.Чесно казано умирам от страх от такива чудесии пък.![]()
![]()
ПП. запален ти си с една година по голям от мен

- zapalen_92
- разбира нещата
Re: :(((
Е и какво от това че сам с 1 година по-голям?Pr0FisheR написа:еее... пляскай си пъстървичките и да не ти пука ако те сфари там на язовираzapalen_92 написа:Незнам за вас но аз като го видях за миг спрях да дишам!Чесно.Чесно казано умирам от страх от такива чудесии пък.![]()
![]()
ПП. запален ти си с една година по голям от мен

А какви пъстърви ве?Само шарани

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
- ceno cenov
- разбира нещата

Така се нарича и се случва почти всяка година по планините - та на тия от горското им се е... мамата докато приберат материала.

Такъв смерч е причината да се направи ски писта на Ветровала на Витоша. - Обърнете внимание на името - Ветровала

РИБОЛОВА Е КАТО СЕКСА - ИЛИ МОЖЕШ -ИЛИ ГЛЕДАШ 1 1 1Р
-
- кандидат преподавател
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Нищо ново виждал съм го на доста места из страната, дори на сред София е имало но не толкова силно лично съм го наблюдавал. Така че не му се шашкаите гледаите да не завее по яко докато сте на гьола и предварително се ориентираите за подходящ завет, не да се лутате ако се случи по тъмно. Заветът е до скала или малко деренце лягаш с краката към вятъра ръцете над главата и започваш да питаш всевишния толко голям грях ли е че си една кука повече на пръта.