Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
- petko_dimitrov_81
- фен клуб-скобар
Re: Риболов край ямбол!!!
А има ли възможност да се пооправи !?! До неделя

Дано, ама ме съмнява 

- malkapluvka
- фен клуб-скобар
Нема да се оправи, колеги, а и да се оправи, от съоръжението до моста на търговията няма риба. Само корморани и бели чапли. Тази година много чапли зимуват по реката. Нека си зимуват ....
Знаете къде е групирана рибата - Балахурския, но и Ви е известно как се процедира там, така че, ще потърпим още известно време.
Миналата събота се мъчих около моста на Каргонската баня - вятър, студ и 3 червеноперки - герой !!!
По същото време ИАРА са проверявали на Балахурския, но явно е била фиктивна проверка, такива са градските легенди. Каквито са ни "колегите", такива са ни и проверяващите.
Глава има, ама в главата няма , са казали старите хора.
Знаете къде е групирана рибата - Балахурския, но и Ви е известно как се процедира там, така че, ще потърпим още известно време.
Миналата събота се мъчих около моста на Каргонската баня - вятър, студ и 3 червеноперки - герой !!!

Глава има, ама в главата няма , са казали старите хора.
ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ Ѧαℓκα Ƥℓʋʌκα ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ
колеги народа е гладен, и исползва всякъкви методи за риболов,в събота бях на елхово и се нагледах на какво ли не.един колега искара 5 риби на веднъж.а познаите как?а и сами виждате какво става в държавата. хора трепят както си искат,и остават безнаказани, или с някакви смешни присъди.които от нас е безгрешен нека хвърли камъка пръв.поне 30 или 40% от нас са ловили с троики.нека не се правим на ощипани монахини. 

-
- научил се да хвърля
Колеги разбрах, че положението край Ямбол не е цветущо, от към ниво на водата и Корморани, но и те като нас преследват едно и също, да не забравяме!!! Ако има някой колега който е ходил на Коневец днес или Елхово, бих се радвал да сподели как е там, смятаме да ходим в неделя на риболов по тия места. Благодаря предварително.
- petko_dimitrov_81
- фен клуб-скобар
Едва ли ще става за риболов колега...май поне още няколко дена няма да се излиза никъде за риба !?! Поне според мен де ! Но дано се пооправи реката , че поне към вторник , сряда да става за риба !!! Наслука на всички !!!kevin75 написа:Колеги разбрах, че положението край Ямбол не е цветущо, от към ниво на водата и Корморани, но и те като нас преследват едно и също, да не забравяме!!! Ако има някой колега който е ходил на Коневец днес или Елхово, бих се радвал да сподели как е там, смятаме да ходим в неделя на риболов по тия места. Благодаря предварително.

- S.Koychev
- разбира нещата
Ако някой ходи утре към Елхово,Поповска или Черноземска нека драсне 2 реда,че в неделя да не бия на празно пътя.
Ribarche
- sabin
- научил се да хвърля
Бях се зарекъл, но....batmiton написа:колеги народа е гладен, и исползва всякъкви методи за риболов,в събота бях на елхово и се нагледах на какво ли не.един колега искара 5 риби на веднъж.а познаите как?а и сами виждате какво става в държавата. хора трепят както си искат,и остават безнаказани, или с някакви смешни присъди.които от нас е безгрешен нека хвърли камъка пръв.поне 30 или 40% от нас са ловили с троики.нека не се правим на ощипани монахини.
Тъй като съм от "ощипаните моми" и с ръка на сърцето си признавам, че съм ловил на тройка №12 един единствен път. Пък да ти кажа от толкова обикаляне по реката не съм видял един гладен рибар. Т.е. само веднъж ми се случи и дадох на човечеца двата кефала които хванах докато си приказвахме. Толкова се развълнува, че искаше да ми ги плаща! А повярвай ми обикалям много.
Всичкото е да се докажат колко са велики. Независимо от способа на риболов. Да раздадем на комшиите, да напълним фризерите и т.н. Няма го съзнанието. Няма го отношението към природата и в частност към рибите. С една дума "българска работа".
И да не оспамвам повече ще си позволя да цитирам по памет един колега /не си спомням
кой и от кой форум/
"Да е вода да я налееш. Да е х.й да го набиеш. Но акъл на българина не можеш да дадеш."
Поздрави и наслука на всички съвестни риболовци!
- petko_dimitrov_81
- фен клуб-скобар
И аз си признавам , също че веднъж(един единствен път) само съм ловил на 3-ка № 16 ,но за моя радост нищо не улових а късах доста !!! това беше преди години !!! Това е ! Както казва колегата поздрави на всички съвестни риболовци !!!sabin написа:Бях се зарекъл, но....batmiton написа:колеги народа е гладен, и исползва всякъкви методи за риболов,в събота бях на елхово и се нагледах на какво ли не.един колега искара 5 риби на веднъж.а познаите как?а и сами виждате какво става в държавата. хора трепят както си искат,и остават безнаказани, или с някакви смешни присъди.които от нас е безгрешен нека хвърли камъка пръв.поне 30 или 40% от нас са ловили с троики.нека не се правим на ощипани монахини.
Тъй като съм от "ощипаните моми" и с ръка на сърцето си признавам, че съм ловил на тройка №12 един единствен път. Пък да ти кажа от толкова обикаляне по реката не съм видял един гладен рибар. Т.е. само веднъж ми се случи и дадох на човечеца двата кефала които хванах докато си приказвахме. Толкова се развълнува, че искаше да ми ги плаща! А повярвай ми обикалям много.
Всичкото е да се докажат колко са велики. Независимо от способа на риболов. Да раздадем на комшиите, да напълним фризерите и т.н. Няма го съзнанието. Няма го отношението към природата и в частност към рибите. С една дума "българска работа".
И да не оспамвам повече ще си позволя да цитирам по памет един колега /не си спомням
кой и от кой форум/
"Да е вода да я налееш. Да е х.й да го набиеш. Но акъл на българина не можеш да дадеш."

То не останаха такива ...
-
- ще става разбирач
Хвалааа на такива риболовци!!!sabin написа:Бях се зарекъл, но....batmiton написа:колеги народа е гладен, и исползва всякъкви методи за риболов,в събота бях на елхово и се нагледах на какво ли не.един колега искара 5 риби на веднъж.а познаите как?а и сами виждате какво става в държавата. хора трепят както си искат,и остават безнаказани, или с някакви смешни присъди.които от нас е безгрешен нека хвърли камъка пръв.поне 30 или 40% от нас са ловили с троики.нека не се правим на ощипани монахини.
кой и от кой форум/
и аз съм за, такива колеги риболовци. мисълта ми беше, че малко останахме да не казвам една шепа съвестен народ.и аз съм ловил с троика.не съм безгрешен я.stanilov написа:Хвалааа на такива риболовци!!!sabin написа:Бях се зарекъл, но....batmiton написа:колеги народа е гладен, и исползва всякъкви методи за риболов,в събота бях на елхово и се нагледах на какво ли не.един колега искара 5 риби на веднъж.а познаите как?а и сами виждате какво става в държавата. хора трепят както си искат,и остават безнаказани, или с някакви смешни присъди.които от нас е безгрешен нека хвърли камъка пръв.поне 30 или 40% от нас са ловили с троики.нека не се правим на ощипани монахини.
кой и от кой форум/
- petko_dimitrov_81
- фен клуб-скобар
Здравейте колеги ! Някой има ли инфо за Коневец или за Елхово ? Как е реката , цвят и дълбочина ?!? Благодаря ви предварително 

- malkapluvka
- фен клуб-скобар
Вземам си думите обратно за ИАРА в последния ми пост, защото във сряда или четвъртък на Балахурския е имало яко актове - около 10-15 човека са го отнесли. И въпреки това, вчера пак имаше "смелчаци".
п.с. И аз да си кажа - фен съм на директните телескопи - 7-ци и 8-ци, и повече от нормална кукичка не си позволявам. А пък и не ползвам пръчки с макари от 6 години, колкото и странно да ви прозвучи това. Така съм си решил.
п.с. И аз да си кажа - фен съм на директните телескопи - 7-ци и 8-ци, и повече от нормална кукичка не си позволявам. А пък и не ползвам пръчки с макари от 6 години, колкото и странно да ви прозвучи това. Така съм си решил.
ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ Ѧαℓκα Ƥℓʋʌκα ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ
- MAGARETOOO
- вече хвърля и на тежко
На Елхово коневец поповска и ченоземска са дигнати с 50 санта най-малко и са мътни но мисля че Черноземска пада най-бързо тва е от вчера.