Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

no comment
Модератор: dantho.mihov
- vonam
- научил се да хвърля
no comment
И докато тук и във всеки подобен сайт със сродна тематика се води едва ли не война за всяка трофейна риба ,за всеки символичен релийз, за всеки метод на ловене и всяка превишена норма ето с какви снимки се гордеят из фейса
Снимките не са предмет на този форум и са неприятни за гледане....моля модераторите по своя преценка да решат дали темата и снимките да останат Е верно сега ще кажат, че е била стръвница ,че изяла не знам си колко стока и все пак .... срамота е
Снимките не са предмет на този форум и са неприятни за гледане....моля модераторите по своя преценка да решат дали темата и снимките да останат Е верно сега ще кажат, че е била стръвница ,че изяла не знам си колко стока и все пак .... срамота е
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
- кандидат преподавател
Re: no comment
Мечките -сил ву пле,към онва -Бриджит Бардо,молим,тук си имаме и човешки жертви от такива /наплодили са се извънредно много точно поради неразумната им защита!/,освен това не са риби,мен лично ме устройва да останат някъде другаде на живо,а в България -само на снимки и картини!
Същата работа,като да си напълниш ваната с мъртви риби и да се снимаш с тях.....срамно и гнусно.
Самите снимки са грозни.Снимки на препарирано животно,добре и естетично аранжирани да но на тези има само едни" горди " касапи.INCUBUS написа:Мечките -сил ву пле,към онва -Бриджит Бардо,молим,тук си имаме и човешки жертви от такива /наплодили са се извънредно много точно поради неразумната им защита!/,освен това не са риби,мен лично ме устройва да останат някъде другаде на живо,а в България -само на снимки и картини!
- gupata_riba
- вече хвърля и на тежко
jpf написа:Самите снимки са грозни.Снимки на препарирано животно,добре и естетично аранжирани да но на тези има само едни" горди " касапи.INCUBUS написа:Мечките -сил ву пле,към онва -Бриджит Бардо,молим,тук си имаме и човешки жертви от такива /наплодили са се извънредно много точно поради неразумната им защита!/,освен това не са риби,мен лично ме устройва да останат някъде другаде на живо,а в България -само на снимки и картини!
Аре стига с тези пози...jpf написа:Същата работа,като да си напълниш ваната с мъртви риби и да се снимаш с тях.....срамно и гнусно.
Как така ,снимките на препарирана(мъртва) риба е естетична,а тази приготвена за тигана,срамна и гнусна...
Филе пангасиус -супер-естетично
Дране на костур-месарско,срамно,гнусно...

Такъв филм ,нямаааа...

п.п. За мечката ,наистина е грозно...

На къса плувка ,в репея
- stc.ctc.2000
- научил се да хвърля
- Местоположение: Източната част на Балканският полуостров на територия 22 % от него 110994 кв.км.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Грозна картинка 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Само аз ли мисля, че темата /или поне снимките/ е за коша
Просто е отвратително 

По снимките е извършена проверка.
Мечката не е бракониерска, а напълно редовно отстреляна, по утвърдения план за регулация на популацията със всичките необходими подписи на министри и т.н.
Мястото където е снимана е лицензиран цех за разфасоване на диви животни.
Снимките верно са малко гадни, но на тях едва ли са ловците. По вероятно е да са се снимали работниците в цеха.
Мечката не е бракониерска, а напълно редовно отстреляна, по утвърдения план за регулация на популацията със всичките необходими подписи на министри и т.н.
Снимките верно са малко гадни, но на тях едва ли са ловците. По вероятно е да са се снимали работниците в цеха.
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
То тъй брат, ама това не прави снимките по-приятни за гледане! Я си представи някой ако пусне подобна снимка на трофей от Теца какво ще се случиКърцата написа:По снимките е извършена проверка.

-
- кандидат преподавател
Мечката на снимките е била отстреляна по редовния законен начин в Ловно стопанство "Росица"в Балкана.Мен лично не ме дразни,че са се снимали с мечето туловище,закачено по подобен начин.Така са решили,така са направили -доста спорен въпрос за добрия вкус и т.н.
-
- кандидат преподавател
Мечката на снимките е била отстреляна по редовния законен начин в Ловно стопанство "Росица"в Балкана.Мен лично не ме дразни,че са се снимали с мечето туловище,закачено по подобен начин.Така са решили,така са направили -доста спорен въпрос за добрия вкус и т.н.
- stc.ctc.2000
- научил се да хвърля
- Местоположение: Източната част на Балканският полуостров на територия 22 % от него 110994 кв.км.
no commentINCUBUS написа:Мечката на снимките е била отстреляна по редовния законен начин в Ловно стопанство "Росица"в Балкана.Мен лично не ме дразни,че са се снимали с мечето туловище,закачено по подобен начин.Така са решили,така са направили -доста спорен въпрос за добрия вкус и т.н.

Доброто има своята лоша страна,както и лошото има своята добра страна
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Отсреляна-застреляна все тая,баба меца е дала фира вече.Някой ден ще си викама ей едно време в тая гора имаше мечки,както сега си казваме за някой язовир или река,че е имало шаран.Стръвница или не това им е природата и не мисля че трябва да се трепат мечоци.И доколкото знам месото им е с 90% трихенолоза освен за тъпата снимка,като трофей няма смисъл да се убива.
Последно промяна от Paublo_Eskobar на Съб Фев 11, 2012 6:59 pm, променено общо 1 път.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн