Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

мачовите влакна
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: мачовите влакна
Колега, в какъв смисъл "не става"? Питам, защото според мен е много читаво влакно, а съм ползвал доста други, преди да си купя Колмика.stich написа:А за основна линия Race е пълен та...к.Не става! Лично мнение ... на препатил.
Между другото, Колмик са пуснали ново мачово , но едва ли някой го е ползвал, за да изкаже мнение , та май ще го пробвам и него!
Относно поводите, макар, че не е тук мястото.....аз също ползвам Ксило на Колмик, като преди това минах през всякакви други и мога да кажа, че напълно си оправдава високата цена! Много здраво, не се пресуква лесно, изключително точен диаметър (поне тези, които съм мерил)!
Нека пазим водоемите чисти!!! Събирайте си боклуците!!!
- emilstankov
- новобранец
Trabucco
-
- разбира нещата
Пробвай за основно "Ред Девил" 0.16 или 0.16 на Смарт и после ще говорим!
Само макарата трябва да ти е хубава!
Само макарата трябва да ти е хубава!
Нещата не са такива , каквито изглеждат!
- petko_dimitrov_81
- фен клуб-скобар
За Сарфикс съм да с двете ръце !!! Много съм доволен от него и от номерата 0.14 и 0.16 !!! И от Колмик рейс съм много доволен !!! Ползвам го все ощеbutnik написа:Тубертини-Спешъл Инглиш,Сарфикс, а ми похвалиха на Сенсас потъващото,но не мога да дам лични впечатление за него.

Някой пробвал ли е Match & Feeder на майсторски риболов?Цвета му е тъмно кафяв,което ме притеснява дали няма да окаже влияние върху кълването на рибите. 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Нема се пуашиш колега!Повечето мачови влакна са тъмни на цвят.
Рийса на Колмик не ме кефи щото се къдри яко.Над 0,18мм може и да е по-добре,не съм ползвал.
Рийса на Колмик не ме кефи щото се къдри яко.Над 0,18мм може и да е по-добре,не съм ползвал.

-
- разбира нещата
Моето лично мнение по въпроса: препоръчвам влакното на Смарт "Ред Девил" до 0.18 мм !
Слобо разтегливо, цвят тъмночервен.
Прочетете за него и в руските сайтове за мач риболова!
Слобо разтегливо, цвят тъмночервен.
Прочетете за него и в руските сайтове за мач риболова!
Нещата не са такива , каквито изглеждат!
За повод ползвам http://www.pluvka.com/vlakna/monofilni- ... 000i-.html , а за основно http://www.pluvka.com/vlakna/monofilni- ... 000i-.html. Sufix си е марка!!
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Аз за събота си взех едно на Browning 0.16 и останах приятно изненадан изключително здраво.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
-
- разбира нещата
колега(колеги),не се водете от килограмите които са обозначени-90% не отговарят.никои не казва за какъв тест се отнасят.пробвай да вдигнеш една бутилка 4 кг и ще разбереш,мн.се съмнявам че ще издържи някое с тази дебилина (ако е реална с написаната)ivo24m написа:Здравейте колеги,Кое влакно да си купя за Мач, изчетох цялата темаСпрях се на Колмик или Трабуко 0,18мм
Кое е по добро на Трабукото го дават 0,18 -4,500кг,а Колмика 3,600 .
Кое е по добро като цяло устойчивост на възел,памет,....?

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
аз ползвам trabucco 0,18 за основно исъм много доволен
- М. Сталев
- разбира нещата
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=3788
Някой пробвал ли е това ,май е ново ,по данни на производителя има изключителна здравина във различните диаметри ,но колко са верни показателите е друг въпрос
Някой пробвал ли е това ,май е ново ,по данни на производителя има изключителна здравина във различните диаметри ,но колко са верни показателите е друг въпрос
tubertini special english - някой ползва ли го... не е никак лошо!
-
- новобранец
Колега,за Тубертинито-взимай смело,ползвам го от 6-7години без никакъв проблем,здраво и издръжливо,колкото за Вегата съм ползвал стария модел и сьщо съм с добри впечатления,предполагам че новото няма да е по различно.Поздрави.