Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Сопот?
Модератор: Paublo_Eskobar
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Какво кълве на яз.Сопот?
Замръзнал е дори има и снимки на 2 кофи костури извадени на дупка някъде по темите ......
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- новобранец
айде колеги, никой ли не стигна до този язовир, дайте инфо малко.
СКРЪНДЗИ
СКРЪНДЗИ

- bobo_33333
- кандидат преподавател
При тези температури ,едва ли някой е припарвал.bg88 написа:айде колеги, никой ли не стигна до този язовир, дайте инфо малко.
СКРЪНДЗИ
Миналата събота беше -5 -6 гр.,а в неделя още по студено и с мн вятър...после много сняг

Аз там съм пораснал...
Всички са скръндзи !!!!bg88 написа:айде колеги, никой ли не стигна до този язовир, дайте инфо малко.
СКРЪНДЗИ
- Menkata
- фен клуб-скобар
Язовира е замръзнал.Рибари ходят предимно събота.Много студ се бере.Информацията е че се ловят малки костурчета и червеноперки на вердевас.Ходят предимно от Троян и от Ловеч колеги, не очаквайте някой от тях да ви се похвалят тук в този форум.Наслука ако някой все пак реши да мръзне 

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Червеноперки или платикиMenkata написа:Язовира е замръзнал.Рибари ходят предимно събота.Много студ се бере.Информацията е че се ловят малки костурчета и червеноперки на вердевас.Ходят предимно от Троян и от Ловеч колеги, не очаквайте някой от тях да ви се похвалят тук в този форум.Наслука ако някой все пак реши да мръзне

Аз там съм пораснал...
- Menkata
- фен клуб-скобар
Червеноперчици колега.Платики не съм чул да ловят.Мой приятели от Тетевен са ходили предната седмица ,умряли са от студ за нищо 3-4 рибки 

Ледът е много стабилен,както се казва и с колата може да си закараш багажа до дупката
...Излизат много дребни костурчета и още по-малки бабушки....а за студа да не говорим

Най-голямата риба е изпуснатата

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Сложи и от мен 10 дни.яз,Сопот написа:Още е целият в лед.След 10 дни ще го няма.

Точно заради такива маймуни ще затворя пътя към кладенчето и чешмата.И давида как ще слизат,ще пускам който аз реша, път на там съществува но е незаконен и всичко е частно.stankojoan написа:Колеги дайте да се засрамим най сетне.Не е ли по добре когато пак дойдем на Сопот да ни е приятно.Вижте тези снимки.Това го оставиха група /РИБОЛОВЦИ?/ от гара Яна тези дни.Дайте дружно да пазим.
Риба къща няма.
Има ли още лед ? Някой пробва ли го.
Няма лед никъде,по канала се ловят дребни костури по някоя бабка и уклей,а на стената само дребен костурganst написа:Има ли още лед ? Някой пробва ли го.
Най-голямата риба е изпуснатата

- Menkata
- фен клуб-скобар
Колеги,някой ако има прясна информация за троленето по яз. Сопот ще бъде забранено
,местните в града се разправят за това?Някой ако е по запознат с въпроса нека да сподели.