Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

уловът ми в р. Янтра
Модератор: bobopeli
уловът ми в р. Янтра
Браво за хубавата риба
. Пък другия път вече ще знаеш какво да правиш. Първо къпане и маникюр на рибата. После Фризьор. Да не забравиш сенките и червилото. Ще си намериш живарник по-просторен, с биде. То може да си я държиш и в този, на на снимката новия, с удобствата. И да не си споменал че ядеш риба, че 

-
- новобранец

КАТО НЯМА РИБА И РАКА Е РИБА!!
- ceno cenov
- разбира нещата
- sashito
- ще става разбирач
за шарана
браво колега,поздравления и от мен.за да спрат да пишат глупости за този живарник искам да кажа на колегите от форума че вчера лично разговарях със сина на колегата наско,т.к. сме градски с него и ми обясни как е хванат шарана и няма нищо извън закона,ако някого съм засегнал с нещо се извинявам и наслука на всички!!!!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Нямаше ме по служебни причини две седмици и виждам,че много работа се е събрала.Конкретно по тази тема няма да вземам отношение,защото сте изгладили отношенията вече.Браво на Наско,а като препоръка-да преглежда снимките,преди да ги качи.В повечето случаи малкото камъче преобръща колата!CERRUTI написа:Аз мисля че sapuna1971 трябва да се изкаже или да вземе мерки,щото човека все пак му е градски............

Ще се радвам да се запознаем на по бирка и да обменим опит!За контакти-подписът ми!
Успех и НАСЛУКА!!!