Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

До модераторите
Модератор: dantho.mihov
- Vid
- кандидат преподавател
Re: До модераторите
Явно, че модераторите обръщат внимание на темата, затова да използвам случая и аз да обърна отново внимание на проблема със собствените мнения. Имаше някъде из форума подобна тема или запитване - проблема е, че бутона "виж собствените си мнения" не показва всички собствени мнения. Ако това може да бъде коригирано, ще бъде по-добре за всички... Благодаря предварително.
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- barutchiata ©
- Администратор
Как не показва всички мнения?
- Vid
- кандидат преподавател
Ето за този проблем става въпрос: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=12&t=56313
Сенека
Сенека
- pacho109
- сериозен играч
" ...You keep on moving... far away,far away... Lonely days...will be returning"...INCUBUS написа:Много хубаво си ритат "топките"на тренировки-за това отдавна гледам само някои европейски клубни турнири,европейски и световни първенства...като зрител,не съм фен на никого.
Инкубус ме изпитва

DEEP PURPLE от албума COME TASTE THE BAND, между другото слаб албум за мене,без Ричито и с един наркоман-индианец на негово място

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
-
- кандидат преподавател
Pacho 109,нямат слаб албум -не субективно,а по продажби и популярност,ама на кой му дреме в днешното скапано време за 1973-1975 г ?Точно в този албум,основните линии са бас-китарата и вокала ,някак си минаха без Ричи и капризите му и то твърде гениално...За мен това парче е емблематично-имам черно-бяла снимка как маам с една кирка полугол /разкопки край нос Калиакра на алано-сарматски погребения от 6-ти век след н.е. от клуб "Юнеско" в СУ през лятото на 1986 год. /и точно тогава и аз,и околните се бъзикахме,като се припяваше :...You...keep on moving... 

- pacho109
- сериозен играч
......Лятото на 1986 година и аз копаех с една кирка по тротоарите на Велико Търново, за да могат "болярите" да се возят на тролейбуси и си припявах най-вече Рони Джеймс Дио(лека му пръст) -"The last in line" и Айрън Мейдън -Силни асаINCUBUS написа:Pacho 109,нямат слаб албум -не субективно,а по продажби и популярност,ама на кой му дреме в днешното скапано време за 1973-1975 г ?Точно в този албум,основните линии са бас-китарата и вокала ,някак си минаха без Ричи и капризите му и то твърде гениално...За мен това парче е емблематично-имам черно-бяла снимка как маам с една кирка полугол /разкопки край нос Калиакра на алано-сарматски погребения от 6-ти век след н.е. от клуб "Юнеско" в СУ през лятото на 1986 год. /и точно тогава и аз,и околните се бъзикахме,като се припяваше :...You...keep on moving...

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- stc.ctc.2000
- научил се да хвърля
- Местоположение: Източната част на Балканският полуостров на територия 22 % от него 110994 кв.км.
Как съм те изпуснал
С Димо Лисицата ловяхме всичко в униформа - курсанти и мургави трудоваци и бум в карцера
Само че до 83 та
Бяха почнали разкопките на прохода от Царевец до св. 40 мъченици и мургавите събратя намираха по некоя монетка ,та да не я приватизират - сещаш се. 

Доброто има своята лоша страна,както и лошото има своята добра страна
- Vid
- кандидат преподавател
Е, все пак дано не модераторите, а администраторите обърнат внимание на този проблем. Мисля си, че не е важно само да бъдат триени профили във форума, а също така и решавани проблемите на форума...Vid написа:Ето за този проблем става въпрос: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=12&t=56313
Сенека
Сенека