До модераторите

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: До модераторите

Мнение от Vid »

Явно, че модераторите обръщат внимание на темата, затова да използвам случая и аз да обърна отново внимание на проблема със собствените мнения. Имаше някъде из форума подобна тема или запитване - проблема е, че бутона "виж собствените си мнения" не показва всички собствени мнения. Ако това може да бъде коригирано, ще бъде по-добре за всички... Благодаря предварително.
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Как не показва всички мнения?
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Ето за този проблем става въпрос: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=12&t=56313
Сенека
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

INCUBUS написа:Много хубаво си ритат "топките"на тренировки :lol: -за това отдавна гледам само някои европейски клубни турнири,европейски и световни първенства...като зрител,не съм фен на никого.
" ...You keep on moving... far away,far away... Lonely days...will be returning"...
Инкубус ме изпитва :wink:
DEEP PURPLE от албума COME TASTE THE BAND, между другото слаб албум за мене,без Ричито и с един наркоман-индианец на негово място :idea:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Pacho 109,нямат слаб албум -не субективно,а по продажби и популярност,ама на кой му дреме в днешното скапано време за 1973-1975 г ?Точно в този албум,основните линии са бас-китарата и вокала ,някак си минаха без Ричи и капризите му и то твърде гениално...За мен това парче е емблематично-имам черно-бяла снимка как маам с една кирка полугол /разкопки край нос Калиакра на алано-сарматски погребения от 6-ти век след н.е. от клуб "Юнеско" в СУ през лятото на 1986 год. /и точно тогава и аз,и околните се бъзикахме,като се припяваше :...You...keep on moving... :lol:
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

INCUBUS написа:Pacho 109,нямат слаб албум -не субективно,а по продажби и популярност,ама на кой му дреме в днешното скапано време за 1973-1975 г ?Точно в този албум,основните линии са бас-китарата и вокала ,някак си минаха без Ричи и капризите му и то твърде гениално...За мен това парче е емблематично-имам черно-бяла снимка как маам с една кирка полугол /разкопки край нос Калиакра на алано-сарматски погребения от 6-ти век след н.е. от клуб "Юнеско" в СУ през лятото на 1986 год. /и точно тогава и аз,и околните се бъзикахме,като се припяваше :...You...keep on moving... :lol:
......Лятото на 1986 година и аз копаех с една кирка по тротоарите на Велико Търново, за да могат "болярите" да се возят на тролейбуси и си припявах най-вече Рони Джеймс Дио(лека му пръст) -"The last in line" и Айрън Мейдън -Силни аса
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Аватар
stc.ctc.2000
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Местоположение: Източната част на Балканският полуостров на територия 22 % от него 110994 кв.км.

Мнение от stc.ctc.2000 »

Как съм те изпуснал :lol: С Димо Лисицата ловяхме всичко в униформа - курсанти и мургави трудоваци и бум в карцера :lol: Само че до 83 та :(Бяха почнали разкопките на прохода от Царевец до св. 40 мъченици и мургавите събратя намираха по некоя монетка ,та да не я приватизират - сещаш се. :wink:
Доброто има своята лоша страна,както и лошото има своята добра страна
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Vid написа:Ето за този проблем става въпрос: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=12&t=56313
Е, все пак дано не модераторите, а администраторите обърнат внимание на този проблем. Мисля си, че не е важно само да бъдат триени профили във форума, а също така и решавани проблемите на форума...
Сенека
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”