Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
сандански карп
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от сандански карп »

tegov86 написа:
topsoft написа:Някъде има ли лед по реката колеги, интересува ме Симитли и околностите?
Колега съветвам те да ходиш в долното течение на реката, около Петрич и Сандански. Там е истината. Климата е доста по-топъл от Симитлийския, а реката не е замръзнала, пък и бая скобар излиза на бял червей. Ако искаш драсни едно лс, за да те ориентирам към едни тайни места, които тройкаджийте не ги знаят.
Днес слезнах до СТРУМА,местото над устието на Санданска бистрица,ПРЕБРОИХ 62-МА ТРОЙКАДЖИЙ :evil: :axe: .СЕЧ ГОЛЯМА!!!Няма ли вече да се приме закон за тези ТРОЙКИ???!!!!То не остана риба в реката :evil: :axe:
YOU LL NEVER WALK ALONE
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Дааааааа много,много жалко :? Аз за това спрях зимно време да ходя по Струма , а и от две - три години изобщо :axe:
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Аватар
сандански карп
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от сандански карп »

Трябва да направим нещо по въпроса,нямам си на идея вече какво но....така не може да продължава :evil: :evil:ПРОТЕСТИ ЛИ...ПЕТИЦИЙ ЛИ .....това си обезрибяване на реката!!!!
YOU LL NEVER WALK ALONE
инспектора
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от инспектора »

Тотална забрана за риболова през зимният период :evil:
Бат Стан
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бат Стан »

инспектора написа:Тотална забрана за риболова през зимният период :evil:
Да бе, да, това е пъдарско решение! Да не мога да ходя за риба, понеже някой си драскал с тройки. При добро желание на властите всичко ще се реши за една седмица, ама нещо не виждам да кипят от желание с някои изключения. В новия закон, който в момента отлезажа за приемане в парламента, има предложение специално за голите тройки.
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

Неделя - Крупник - всичко живо (99 % местни) на тройки, извадиха поне по 4-5 риби всичките за гъза, перки, и кво ли не.. Аз и колегата на стръв- пред нас ври от риба, нямахме пипане на всички видове възможни стърви, включително и вердевас...
Около обяд- На Симитли - всички на железен червей.
Оттам сменихме дестинацията с една почти безнадежндна, но се оказа че държи риба и оттървахме капото с няколко добри скобара над килограм.
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

jasonsmith написа: .... и оттървахме капото с няколко добри скобара над килограм.
Гена пускай темата със снимките, че ми трябва импулс ... :D
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

naskobo написа:Гена пускай темата със снимките, че ми трябва импулс ... :D
Изображение
чак тема няма да пускам, щях да пусна ако бях извадил всичките риби които ми клъвнаха, но поради ред причини се снимах само с две от тях:
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

naskobo написа:
jasonsmith написа: .... и оттървахме капото с няколко добри скобара над килограм.
Гена пускай темата със снимките, че ми трябва импулс ... :D

Ти оздравя ли? Стягай се и другата седмица с нас....
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

jasonsmith написа:Неделя - Крупник - всичко живо (99 % местни) на тройки, извадиха поне по 4-5 риби всичките за гъза, перки, и кво ли не.. Аз и колегата на стръв- пред нас ври от риба, нямахме пипане на всички видове възможни стърви, включително и вердевас...
Около обяд- На Симитли - всички на железен червей.
Оттам сменихме дестинацията с една почти безнадежндна, но се оказа че държи риба и оттървахме капото с няколко добри скобара над килограм.

и аз бях там в събота на моста след черниче погледах 1 приятел дето ловеше на малки троики с 3 гр плуфка на чисто изтичане хвана 7-8 за час час и нещо все за устата ... когато само се извозва "стръфта" без засичане през 1 метър и рибата е нагъсто си е като на троха или на червеи само че с гола троика .... вашите "приятели " Белополски и другите съшо имат вина за популяризирането им преди години имаше цяла поредица как ловяли край симитли на зелени и червени троики
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Абе не знам кой е виновен, но където се лови на тройка риба на стръв не може да се хване, много е наплашена от постоянното шляпане с тия тапи. Къде няма тройкаджии или са по-малко рибата си взима на стръв и не мога да разбера това извращение да се лови на тройки!
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
Аватар
bokser
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bokser »

По Струма си се ловеше на тройки, много преди да се появи Белополски на ТВ екрана... :wink:
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

prodigy666 написа: и аз бях там в събота на моста след черниче погледах 1 приятел дето ловеше на малки троики с 3 гр плуфка на чисто изтичане хвана 7-8 за час час и нещо все за устата ... когато само се извозва "стръфта" без засичане през 1 метър и рибата е нагъсто си е като на троха или на червеи само че с гола троика
а в неделя дали е бил? интересно, всичките бяха с тапи над и около 10 гр., не знам за какво возене казваш, но си е чисто дране, поне тези които бяха там в неделя!
gevrek
фен клуб-скобар

Мнение от gevrek »

Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

Аз в събота бях на Бобошево.хванах 5 скобара взех си 2 излизаха такива над кило ловяхме на бял с един колега като куката беше тройна ама 18 номер и всичко беше за устата с изключение на 3-4 който се бяха закачили за опашките ама те скъсаха.Имаше 4ма който ловяха на търмък и викнах ИАРА.Дойдоха и почнаха да пишат актове та даже и за много улов и не признаваха ама аз после ще ги пусна имаш ли над 3 кила гориш.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”