no comment

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Мънцата

Re: no comment

Мнение от Мънцата »

INCUBUS написа:Мечката на снимките е била отстреляна по редовния законен начин в Ловно стопанство "Росица"в Балкана.Мен лично не ме дразни,че са се снимали с мечето туловище,закачено по подобен начин.Така са решили,така са направили -доста спорен въпрос за добрия вкус и т.н.
За мен няма значение как е отстреляна мечката, просто не мисля, че подобни снимки имат място тук! Учудва ме обаче факта, че много от хората в този форум се възмущават от снимки на една риба в мивка, а такива снимки стоят с дни да им се "възхищаваме" :!: Да не говорим, че тук четат и доста деца! Наистина ли на някой му харесват подобни гледки?!? Честно, нямам думи!
Аватар
stc.ctc.2000
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Местоположение: Източната част на Балканският полуостров на територия 22 % от него 110994 кв.км.

Мнение от stc.ctc.2000 »

ubitata-mechka-ot-snimkite-vyv-facebook-e-otstrelqna-zakonno-52319.jpg
Някой ден ша станем Ивропейци,требе да наблегнеме на Хибапчитата и Мастиската и здраво трЕпание де що шава
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Доброто има своята лоша страна,както и лошото има своята добра страна
Todor Georgiev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Todor Georgiev »

Paublo_Eskobar написа:Отсреляна-застреляна все тая,баба меца е дала фира вече.Някой ден ще си викама ей едно време в тая гора имаше мечки,както сега си казваме за някой язовир или река,че е имало шаран.Стръвница или не това им е природата и не мисля че трябва да се трепат мечоци.И доколкото знам месото им е с 90% трихенолоза освен за тъпата снимка,като трофей няма смисъл да се убива.
НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСЕН!
Аватар
mitiogt
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mitiogt »

Paublo_Eskobar написа:...И доколкото знам месото им е с 90% трихенолоза освен за тъпата снимка,като трофей няма смисъл да се убива.
след преработка става за човешка консумация, но определено не трябва да се убиват :!:
Любими Риболовни сайтове:
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
lubomirco
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от lubomirco »

Искам да попитам колегата Vonam,след като знае,че
[quote][/qСнимките не са предмет на този форум и са неприятни за гледане..uote]......
защо ги качва тука.Има си ловни форуми,където да си ги гледат и обсъждат.
Моля,господа модераторите,да вземат нужните мерки.
СЪНДИ

Мнение от СЪНДИ »

Мънцата написа:
Кърцата написа:По снимките е извършена проверка.
Мечката не е бракониерска, а напълно редовно отстреляна, по утвърдения план за регулация на популацията със всичките необходими подписи на министри и т.н.
Мястото където е снимана е лицензиран цех за разфасоване на диви животни.
Снимките верно са малко гадни, но на тях едва ли са ловците. По вероятно е да са се снимали работниците в цеха.
То тъй брат, ама това не прави снимките по-приятни за гледане! Я си представи някой ако пусне подобна снимка на трофей от Теца какво ще се случи :wink: Въпреки, че правилата на Теца го позволяват :wink:
:smt023 :smt006
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Начи,ай махнете ги тези снимки -само крамола могат да докарат,че и разни чакали се възползват да се заяждат за нищо,а иначе вие като данъкоплатци,ще платите чрез Ментистерството на Нона 130 000 лева,дето една такава мечка утрепа един възрастен човек -дървар,не ловджия, преди време тук.Избягвайте да споделяте любовта си към мечките,ако случайно някога дойдете в някое от селата ни,в които има пострадали хора и стопанства от мечките,ще е за ваше добро.
Аватар
stc.ctc.2000
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Местоположение: Източната част на Балканският полуостров на територия 22 % от него 110994 кв.км.

Мнение от stc.ctc.2000 »

INCUBUS написа:Начи,ай махнете ги тези снимки -само крамола могат да докарат,че и разни чакали се възползват да се заяждат за нищо,а иначе вие като данъкоплатци,ще платите чрез Ментистерството на Нона 130 000 лева,дето една такава мечка утрепа един възрастен човек -дървар,не ловджия, преди време тук.Избягвайте да споделяте любовта си към мечките,ако случайно някога дойдете в някое от селата ни,в които има пострадали хора и стопанства от мечките,ще е за ваше добро.
Incubus-Talk-Shows-On-Mut-289589.jpg
Магистратче,взе много на сериозно да се вземаш,спри да пишеш простотии :idea:Под разни чакали за тебе ли да разбираме ?
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Не,точно теб визирах,зер действаш по такъв начин и не съм - "...атче",не ме предизвиквай да ти "уредя" този път "топлото",щото много ги мога тези работи и то безплатно ще бъде -само от симпатия и добро желание :lol: :lol:
Аватар
stc.ctc.2000
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от stc.ctc.2000 »

INCUBUS написа:Не,точно теб визирах,зер действаш по такъв начин и не съм - "...атче",не ме предизвиквай да ти "уредя" този път "топлото",щото много ги мога тези работи и то безплатно ще бъде -само от симпатия и добро желание :lol: :lol:
Мечтай си,това е напълно безплатно. :lol: И не ме плаши,по страшни от тебе съм виждал.Виж ако топлото е някъде в Кушадасъ нямам нищо против :lol: Внимавай със заплахите и "урежданията" и не си въобръзявай невъзможни неща.Не знам като какъв се изживяваш ,не ме и интересува но не ме заплашвай.Ако пък наистина си такъв за какъвто се представяш още по лошо говори за тебе.:idea:
2210_surtel%201.jpg
За тука съм съгласен за една десет годишна присъда без право на обжалване за мене и цялото семейство при първоначално строг режим. :drinkers:
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

За тебе персонално се отнася и ти предричам "топлото"на Бобов дол-ще има да се чудиш след някое време как съм познал,пък мен ме остави да си се изживявам както си искам - имам пълното право на това,че съм работил,докато ти се се възторгвал по такива като оня,хранещия червейчетата.Пътувай с рогата напред към съдбата си.Приключвам ти делото и няма да се занимавам повече с тебе :lol:
bantumi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bantumi »

И къде са тия мечки,които са се навъдили?Всичко сме изтрепали!!!
Вчера кълвеше,днеска не ще!
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

bantumi написа:И къде са тия мечки,които са се навъдили?Всичко сме изтрепали!!!
И аз тВа се чудя? През последните години ходейки за риба, ни заек съм видял, ни лисица, ни прасе (само змии и корморани), а едно време колко много дивеч имаше... Поне с рибата е малко по-добре, абе ние риболовците сме си живи за опело, ама ловците са си направо умрели, само дето още мърдат....
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
prokop4o
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от prokop4o »

stc.ctc.2000 написа:
INCUBUS написа:Начи,ай махнете ги тези снимки -само крамола могат да докарат,че и разни чакали се възползват да се заяждат за нищо,а иначе вие като данъкоплатци,ще платите чрез Ментистерството на Нона 130 000 лева,дето една такава мечка утрепа един възрастен човек -дървар,не ловджия, преди време тук.Избягвайте да споделяте любовта си към мечките,ако случайно някога дойдете в някое от селата ни,в които има пострадали хора и стопанства от мечките,ще е за ваше добро.
Incubus-Talk-Shows-On-Mut-289589.jpg
Магистратче,взе много на сериозно да се вземаш,спри да пишеш простотии :idea:Под разни чакали за тебе ли да разбираме ?
INCUBUS защо даваш обяснения на някой който никога не е влизал в гората!
и за когото мечка да убие човек е "простотии"!
те затова мечките са под защита на закона за да не ги закача никой.
но когато мечка започне да убива добитък или хора се издава разрешение за убийството на въпросното животно.
но за господина че мечка изяла дядо ти са простотии!
а за снимките дали са приятни или неприятни за гледане всеки сам си преценява.
мен ми харесва снимката на трофея!

аиде поздрави!
Аватар
vonam
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vonam »

lubomirco написа:Искам да попитам колегата Vonam,след като знае,че
[/qСнимките не са предмет на този форум и са неприятни за гледане..uote]......
защо ги качва тука.Има си ловни форуми,където да си ги гледат и обсъждат.
Моля,господа модераторите,да вземат нужните мерки.
Колега ,не ми се влиза в размяна на реплики,ако прочетеш внимателно първият ми пост ще видиш това ......моля модераторите по своя преценка да решат дали темата и снимките да останат
щом те са преценили значи остава
Кърцата написа:По снимките е извършена проверка.
Мечката не е бракониерска, а напълно редовно отстреляна, по утвърдения план за регулация на популацията със всичките необходими подписи на министри и т.н.
Мястото където е снимана е лицензиран цех за разфасоване на диви животни.
Снимките верно са малко гадни, но на тях едва ли са ловците. По вероятно е да са се снимали работниците в цеха.
лично за мен след мнението на Кърцата темата е изчерпана
Последно промяна от vonam на Пон Фев 13, 2012 4:40 pm, променено общо 1 път.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”