собствено мнение

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
janhonda
разбира нещата
разбира нещата

собствено мнение

Мнение от janhonda »

здр . как да си изтрия собствените си мнения които са заключени или изтекли? :idea:
НАСЛУКА на Barutchiata

http://vbox7.com/play:018c7811
Аватар
kkiryazov
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: собствено мнение

Мнение от kkiryazov »

Казана дума, хвърлен камък, в най-добрия смисъл на поговорката :)

Ако е за обява защо не пишеш едно лично на някой глобален модератор или на собственика на сайта да изтрие темата. Това с изтелка предполагам пак за обява идва реч.

Ако е за мнение по даден въпрос и темата не е заключена, защо не си редактираж мнението от "това е мнението ми" на " :) "
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

Колега ...май този номер дето преди го правихме с редакцията на стари мнения вече не става... :roll:
Или само при мен е така? Не зная..
Струва ми се ,че ако се пробвате да триете мнението си от вчера например или да редактирате-не става.Няма такава опция вече.За съжаление...пробвах да поправя някои недоразумения-на места колеги не са ме разбрали правилно и се чустват засегнати явно..но не става поправка.Опитай все пак... :)
Трябва да се внимава как се изразява човек и какво пише и добре да го обмисли преди това.
Имам в предвид стари мнения-от преди...а не от преди пет минути-там все още може редакция... :yawinkle:
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Trias »

Ако още не сте видяли , има бутон "Х" с който без много да му мислите си триете последното мнение от вечерта на сутринта ! Нещо ,което е изключително полезно , но за жалост действието му не е вечно ! :) Имам предложение , поне да е в сила три дни :prayer:
Все пак в други риболовни форуми няма триене ...мамка му ! А и човек понякога реагира спонтанно без да мисли ! Най-доброто нещо на този форум е , че човек сам преценява ,дали мнението му си заслужава или не , а не както в играта "шахмат" :arrow: пипнато - местено ! :D
И няма таково нещо накрая ....
"Мнението ви е променено успешно... " , ама потребителите накрая все пак са видели последните ви простотии ! :mrgreen: И се пишат едни многоточия ...., едни отвесни чертички //// или просто емотикончета от тоя сорт :arrow: :D :bear: :rolleyes: :drinkers: и други символи , като катинарче примерно , за завършек на темата ! :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”