Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

избор на "шаранджийска . макара
Модератор: sapuna
избор на "шаранджийска . макара
http://www.masterfishing.bg/pictures/pr ... 2.jpg"Сила и енергия без край" Това е описанието на тази отлична макара, ако се поровите малко в интернет.
Ние сме напълно съгласни с него и с удоволствие ви представяме тази чудесна макара. Метално тяло. Алуминиева LONG CAST шпула, основна и резервна. Мощна предавка, скрита в компактно тяло. Красив и модерен дизайн, който ще привлече погледите на много колеги на водоема. Друго забележително предимство е пълната антикорозионна защита. Тя ви дава възможност да исползвате макарата и по време на излети на нашето ченоморие, Гърция, Турция и други морски дестинации. Без никакво опасение може да практикувате surf casting от брега или тролинг и пилкер от лодка.
Характеристики:
6 стоманени, антикорозионни лагера "NCBB"
Супер-стоп на задният ход
Powergear предавка
Червячна предавка за редене на влакното
Long Cast основна алуминиева шпула
Резервна алуминиева шпула
Power Bail бигел
Голяма водеща ролка antitwist система за намаляване на осукването на влакното.
Ние сме напълно съгласни с него и с удоволствие ви представяме тази чудесна макара. Метално тяло. Алуминиева LONG CAST шпула, основна и резервна. Мощна предавка, скрита в компактно тяло. Красив и модерен дизайн, който ще привлече погледите на много колеги на водоема. Друго забележително предимство е пълната антикорозионна защита. Тя ви дава възможност да исползвате макарата и по време на излети на нашето ченоморие, Гърция, Турция и други морски дестинации. Без никакво опасение може да практикувате surf casting от брега или тролинг и пилкер от лодка.
Характеристики:
6 стоманени, антикорозионни лагера "NCBB"
Супер-стоп на задният ход
Powergear предавка
Червячна предавка за редене на влакното
Long Cast основна алуминиева шпула
Резервна алуминиева шпула
Power Bail бигел
Голяма водеща ролка antitwist система за намаляване на осукването на влакното.
Последно промяна от levski777 на Чет Фев 09, 2012 8:31 pm, променено общо 2 пъти.
Re: избор на шаранджиска макара
моля някои ако притежава тази макара да сподели мнение макарата ще я използвам за риболов на шаран
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
1. Местя в правилния раздел!
2. Толкова много има изписано за тази макара в последно време,че подобни теми започват да ме дразнят и въобще не ги отразявам!
2. Толкова много има изписано за тази макара в последно време,че подобни теми започват да ме дразнят и въобще не ги отразявам!
аз не намирам нито едно мнение точно за тази макара
Не чакай на гатово, а потърси по темите на колегите.
П.П. Поправи си заглавието на темата "шаранджИска ......"
П.П. Поправи си заглавието на темата "шаранджИска ......"

Re: избор на "шаранджиска . макара
колега няма точно за тази макара мнения а аз искам да закупя 2 такива макари и за това питам
Re: избор на "шаранджийска . макара
Имам три такива страхотни са .Закупих ги от от колеги от форума почти нови - много здрави макари .
мерси колега
Това Корморан Бляк мастър ли е?
нов модел за 2011г
аз съм решил вече ще си взимам 2 броя
и ще ги тестваме стабилно