На вниманието на fixxer

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Nedeltcho Delev

На вниманието на fixxer

Мнение от Nedeltcho Delev »

Г-н Администратор,
Искам да споделя с Вас моето притеснение относно форума!
Член съма на фома от дълги години и съм споделял радост и мъка в него,както и форумът ми се е отблагодарявал лично на мен със съпричастие дори и със морални и финансови средсва.Тава се случи преди години/сега не ми се ровят теми/но на този етап виждам едно разидинение и глобално напущане на форума от членове които направиха този форум четен и посещаван от хиляди хора които сега с лека ръка се отеглят!
Мисля,че затова разидинение и упадък на форума има Барутчията,който на този етап според мен се явава троянски кон във форума!
Затова Ви моля да отнемете правата на този човек и да остане редови член както всички нас.

Ако това мое мнение Ви се вижда неадекватно или провокирано от както казват много хора-"от късните часове и употреба на алкохол",моля да истриете и моя акаунт от форума.

С уважение Н.Делев.
Аватар
drat
разбира нещата
разбира нещата

Re: На вниманието на fixxer

Мнение от drat »

По скоро на тебе ще ти отнемат правата господин Делеф. :lol:
Изображение
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Nedeltcho Delev,в случая като представител на Димитровградския пролетариат /пардон,на средната към долната лайсна буржоазна демократична класа /,някак си си мисля,че бъркаш-т.е.неправилно и погрешно сочиш врага с партиен билет.:lol:Вземи си в ръце,сипи си още едно питие и приеми форума,такъв, какъвто е достигнал развитието си.Учи се и се забавлявай с него,без задни мисли бъди жив и здрав,съответно мезеприемащ и попивателен :) :drinkers:
Аватар
liubak
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от liubak »

INCUBUS написа:Nedeltcho Delev,в случая като представител на Димитровградския пролетариат /пардон,на средната към долната лайсна буржоазна демократична класа /,някак си си мисля,че бъркаш-т.е.неправилно и погрешно сочиш врага с партиен билет.:lol:Вземи си в ръце,сипи си още едно питие и приеми форума,такъв, какъвто е достигнал развитието си.Учи се и се забавлявай с него,без задни мисли бъди жив и здрав,съответно мезеприемащ и попивателен :) :drinkers:
Е то бива нетактичност бива, ама чак пък толкова.
В поста на колегата ,,INCUBUS" , виждам какъв не искам да бъда.
Ако не можеш да се обосновеш с убедителни доводи, по добре си замълчи.

Жалко, че се толерира това поведение.
Аватар
ТАРАЛЕЖ
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ТАРАЛЕЖ »

..а ти,г-н INCUBUS,защо нападаш човека??
Не мога да се сетя? Защо има хора,които се правят на миродавци???Като теб!
Какво лошо то стори той???
..или ти си "гаолямата работа" и винаги трябва да изкажеш мнение? а??
Ей,ПИЧ!! Стой си и не обаждай!
AC/DC
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

Колеги запитването е към администратора..Нека да не се месим където не ни е работа..
Точно от тези ваши намеси се стигна до това..Дайте по харабийски и оставете хората да изказват свободно своите мнения..а не постоянно сърказъм и омраза...Че става нещо
във форума става но не знам какво-моето виждане е че няма една по смислена тема от 2 месеца насам..само некви въпросчета .Ако някой се опита да напише нещо по така веднага или му се оспамва темата или се трие ..Този проблем миналата година го повдигнах но резултат ...?никакъв-просто ме разчекнаха на четири парчета,,,Мога също така да кажа и кои модератори са за смяна...нооо това по късно..ако се наложи...
Изображение
Най добрите са тук
Аватар
liubak
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от liubak »

ribolovcho написа:Колеги запитването е към администратора..Нека да не се месим където не ни е работа..........
А, тука не съм съгласен с теб.

Администраторът решава, но Аз искам да знам - защо така е решил?
Не може да се трие профила на човек, без да се даде каквото и да е обяснение.
Аз да преценя, кой крив-кой прав.

Точно тук, в тази тема му е мястото да спорим, а не да чета простотии, неподхождащи и на селски каруцар. Това го канстатираш и ти, нали ?
Йордан Марков
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Йордан Марков »

Nedeltcho Delev написа:/но на този етап виждам едно разидинение и глобално напущане на форума от членове които направиха този форум четен и посещаван от хиляди хора които сега с лека ръка се отеглят!
Наистина е така :(
Все едно се намирам на Руския пазар в Пловдив :cry: :(
Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Аз па не виждам проблеми в раздела който ме интерисува... :lol: :lol: :lol:
http://forum.nariba.com/viewforum.php?f=119
Явно че всичко опира до модераторите накрая. :wink:
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Причината май е малко по-нависоко :wink:
Но истината както гледам няма да стане известна, никой няма да излезе като мъж да каже - заради това бе изтрита темата.
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Аватар
P-etkan
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от P-etkan »

strijok написа:...Причината май е малко по-нависоко ... да каже - заради това бе изтрита темата....
:arrow: "made in BG" :arrow: ...и тарикатлъци на дребно. Не е за пръв - нито за последен път. ...ама те си преценяват. Форума се прави от хората в него, а не от тези, на които принадлежи - no comment

:drinkers:
Omaxxa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Omaxxa »

P-etkan написа:
strijok написа:...Причината май е малко по-нависоко ... да каже - заради това бе изтрита темата....
:arrow: "made in BG" :arrow: ...и тарикатлъци на дребно. Не е за пръв - нито за последен път. ...ама те си преценяват. Форума се прави от хората в него, а не от тези, на които принадлежи - no comment

:drinkers:
Колега, тъкмо решавам да напиша нещо и прочитам мислите си написани от теб...

Кой знае от колко време админа не е влизал в сайта, че дори незнае какво се случва във форума. :smt039
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

С нова мания е просто казва се авто-тунинг :idea:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Драги колеги,колко съм тактичен,не е ваша работа да преценявате,а и никого не нападам,ако нападах ,да са ме изтрили отдавна,работа ли му е на Неделчо,а и на вас самите,след като вие не сте изтрити,да го удряте на слободия с пенливи напъни ?Може да сте забравили,ама имаше един период,в който точно Неделчо път беше прокарал,да стане модератор,пък сега ?Ще трият-това им е поетото от тях задължение,което вие сте одобрили и приели,като стоите в този форум.Имам правото да дам мнение по всяка тема,преценил съм,дал съм.Гледайте си работата,ако обичате.:)
geleznia
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от geleznia »

INCUBUS написа:Драги колеги,колко съм тактичен,не е ваша работа да преценявате,а и никого не нападам,ако нападах ,да са ме изтрили отдавна,работа ли му е на Неделчо,а и на вас самите,след като вие не сте изтрити,да го удряте на слободия с пенливи напъни ?Може да сте забравили,ама имаше един период,в който точно Неделчо път беше прокарал,да стане модератор,пък сега ?Ще трият-това им е поетото от тях задължение,което вие сте одобрили и приели,като стоите в този форум.Имам правото да дам мнение по всяка тема,преценил съм,дал съм.Гледайте си работата,ако обичате.:)
абе ти си като фурнаджийска лопата давай все така все сме българи :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
На риба като на война.
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”