Вземете се в ръце

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

snegk
и господ не е толокова добър

Re: Вземете се в ръце

Мнение от snegk »

Гадно е да си тръгват хора които уважавам. Дано някой да напише нещо за тези изтрити теми и всичко да дръгне нормално. Хора сме преди всичко и малко уважение един към друг няма да е излишно. :drinkers:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
batjoro_bg
новобранец
новобранец

Мнение от batjoro_bg »

Колеги, ако бяхте пуснали темата в раздел продава, може би щеше да има по-голям успех, тъй като форума от доста време е станал предимно търговски. :axe:
Аватар
dako71
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dako71 »

:smt108 :smt102 :smt017 :smt100 дали ще дочакаме някакво обяснение :smt090
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Моля да прочетете думите ми внимателно и да ги осмислете!

Всяка зима става напрежение във форума като замръзнат язовирите и реките, нали? :D
Яд ме е за много качествени хора, които вече не са тук... по скоро тук са си четат, но не пишат... Много приятели ми се изгубиха от погледа, но номерата им в телефона стоят и като искам да ги вида или чуя намирам начин.
Моля ви да спрете да търсите обяснения и да отидете в готините раздели със снимките от излетите, с техниките за риболов и тн.
Както във всяка фирма в която работите или управлявате - не се обяснявате на работниците или шефа ви на вас така е и тук.....
Има си шефове те решават какво, къде, кога и как! Не забравяйте че тук сме за отмора и удоволствие а не да плетем интриги!!!

В правилата на форума пише всичко ясно и просто. Когато на някой не му отърва почва да търси права, да реве, да рита, да обижда... Всички сте възрастни и всички сме виждали голяма смелост на приказки а на дела само определени хора....

Замислете се и си спомнете хубавите неща: срещите, приятелствата, помощта между непознати хора, полезните съвети и още стотици хубави неща, които са се случвали! Това е Форумът НАРИБА!!!
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

AL KAPONE написа:Моля да прочетете думите ми внимателно и да ги осмислете!

Всяка зима става напрежение във форума като замръзнат язовирите и реките, нали? :D
Яд ме е за много качествени хора, които вече не са тук... по скоро тук са си четат, но не пишат... Много приятели ми се изгубиха от погледа, но номерата им в телефона стоят и като искам да ги вида или чуя намирам начин.
Моля ви да спрете да търсите обяснения и да отидете в готините раздели със снимките от излетите, с техниките за риболов и тн.
Както във всяка фирма в която работите или управлявате - не се обяснявате на работниците или шефа ви на вас така е и тук.....
Има си шефове те решават какво, къде, кога и как! Не забравяйте че тук сме за отмора и удоволствие а не да плетем интриги!!!

В правилата на форума пише всичко ясно и просто. Когато на някой не му отърва почва да търси права, да реве, да рита, да обижда... Всички сте възрастни и всички сме виждали голяма смелост на приказки а на дела само определени хора....

Замислете се и си спомнете хубавите неща: срещите, приятелствата, помощта между непознати хора, полезните съвети и още стотици хубави неща, които са се случвали! Това е Форумът НАРИБА!!!
+1
Точно и ясно :smt023
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

AL KAPONE написа:Моля да прочетете думите ми внимателно и да ги осмислете!

Ако това е официалният отговор, моля да бъде изтрит и моят профил. Не искам да се чувствам работник, а относно срещите, като гледам кои хора се оттеглиха, просто вече няма да има срещи под логото " на риба " иначе тук намерих доста приятели.
sisko85
новобранец
новобранец

Мнение от sisko85 »

Много кофти ситуация :evil: Невиждате ли , че на Барута му е свършило мастилото на форумната писалка и му е останал само бутона "DELETE"!!!В тоя случей се получава "да чакаш от мъртвец писмо"!!!Тука принципа е ,, аз коля аз беся ...на който не му изнася аУт". :axe:
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Много компетентно мнение като за първи пост във форума !!!
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
bradata
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bradata »

AL KAPONE написа: Това е Форумът НАРИБА!!![/b][/size]

Това БЕШЕ форумът НА РИБА!
AL KAPONE написа:Всяка зима става напрежение във форума като замръзнат язовирите и реките, нали? :D
Сигурен бях, че ще се стигне до израза - зима е! Това не е оправдание! За кого е зима - за потребителите или за началството, или и за двете страни?
AL KAPONE написа: Както във всяка фирма в която работите или управлявате - не се обяснявате на работниците или шефа ви на вас така е и тук.....
Не бих казал, че това е фирма (или пък може би бих го казал)! Все пак не си спомням да получавам заплата от "отмората и забавлението!" Отдавна тук няма забавление, а предимно търговия!
AL KAPONE написа:Замислете се и си спомнете хубавите неща: срещите, приятелствата, помощта между непознати хора, полезните съвети и още стотици хубави неща, които са се случвали!
Ако видиш внимателно поста на Ресора, ще видиш точно какво пише за срещите, приятелствата и хубавите неща! Хората, които активно участваха във всичко това, вече ги няма! Нека управата се замисли малко, защо така се поличи! Дали потребителите са виновни или "шефовете"?

Нищо лично, но според мен това не е никакво обяснение, защо два пъти е изтрита тема за помощ! Може би трябва да се плати, за да се пусне тази тема... Знам ли?!
Скромността е качество за тези, които нямат други качества!
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Не се обяснявам на никого!!! изказвам мнението си като Вие го правите.
Просто Помолих да потърсите доброто във всичко....
Глупаво е да се държите като обидени деца... от форума всички сме взели много повече от колкото сме дали..... Не руши ако не можеш да строиш... нямам друго какво да кажа!

Лино аз съм подавал ръка на много от хората тук многократно!
Няма да участвам в интригите...
Поздрави и хубав ден
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
chapara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от chapara »

Ачо, та изтритата тема(И), беше точно за
помощта между непознати хора
и не толкова непознати.Или конкретно Кирчо Ресорчето, е обидил някога , някой Модератор, може би :wink:
Най-мразя да се подебавват с моята усоба !!!
ИзображениеИзображение
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

sisko85 написа:Много кофти ситуация :evil: Невиждате ли , че на Барута му е свършило мастилото на форумната писалка и му е останал само бутона "DELETE"!!!В тоя случей се получава "да чакаш от мъртвец писмо"!!!Тука принципа е ,, аз коля аз беся ...на който не му изнася аУт". :axe:
Ми бате , ти секаш си някой от изтритите по собствено желание , щом познаваш Барута ,пък и взимаш тук отношение още с първо мнение :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
nervaa
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nervaa »

Моля да бъде изтрит и моят профил.Години това бе моят саит в които бързах да вляза и се чувствах съпричастен и приятелски настроен към много от вас без да ви познавам,но влязоха търговците в храма и ето че доиде и този момент. :smt006
ресьора

Мнение от ресьора »

AL KAPONE написа:Не се обяснявам на никого!!! изказвам мнението си като Вие го правите.
Просто Помолих да потърсите доброто във всичко....
Глупаво е да се държите като обидени деца... от форума всички сме взели много повече от колкото сме дали..... Не руши ако не можеш да строиш... нямам друго какво да кажа!

Лино аз съм подавал ръка на много от хората тук многократно!
Няма да участвам в интригите...
Поздрави и хубав ден
Кое е доброто ве Пич това че една стихия ни еба майката,това че вместо една блага дума получихме търкане на теми профили.Това че вместо съпричастност и колегиалност видяхме злоба и тоталитаризъм.Объркани са ви понятията за добро зло,за приятелството и други неща.Не съм искал помощ от никой всички покрай мен го знаят,знаят че съм прекалено горд за да поискам дори когато ми се налага.Нещата станали тук обаче ги приемам като лична обида като обида към всички пострадали.Но както казах приятел в нужда се познава лицемерите също.Не очаквах човек от пострадал район да направи такива изказвания .Митев ти бе дето се кълнеше в приятелство на мен на Мулти Макс на Мънцата и на др. това ли ти е приятелството и подкрепата или просто няма Бушмилс,пържолки и пури Кохиба и вече не си ни приятел.Не е хубаво когато приятел е на колене ти да му завираш среден пръст отзад.Защото утре може ти да си наколене и някой твои приятели да те лашкат яко отзаде и да ти шепнат нежно в ушенцето харесва ли ти Приятелю или искаш по голям и по приятелски .Единственото добро което стана е че се отсяха нещата.Поздрави и успехи днеска ние утре вие да ви е честито
stefan_ginev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stefan_ginev »

Ами то тва е май,темата се изчерпа.Обяснение така и не получих и със сигурност няма да получа,добре, че поне 3ма(Павката,Митев и Алчо) модове взеха участие в темата макар и не много адекватно,Аз тях не ги виня те какво да направят.Обвинявам човека който сигурно в модераторския панел е много по-разговорлив от колкото тука,и за това се обръщам към него той си знае кой е:От както съм в този форум не съм нагрубил никой и винаги съм спазвал и запазвал добрия тон,но това пренебрежение от твоя страна е повече от абсурдно, като се опитваш почти насилствено да ме превърнеш в "персона нон грата".Повтарям опитваш се да ми наложиш цензура , която я няма сигурно и в Китай.Не искам да ти правя квалификации,нито да ти бъда психоаналитик,но от мен да знаеш, че имаш проблем.Благодаря , че оставихте поне тази тема макар и без отговор.
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”