Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Вземете се в ръце
Модератор: sapuna
Re: Вземете се в ръце
Не разбрах с какво докарах от твоя страна тия приказки Кире , направо ме изумявашресьора написа:.....Митев ти бе дето се кълнеше в приятелство на мен на Мулти Макс на Мънцата и на др. това ли ти е приятелството и подкрепата или просто няма Бушмилс,пържолки и пури Кохиба и вече не си ни приятел.Не е хубаво когато приятел е на колене ти да му завираш среден пръст отзад.Защото утре може ти да си наколене и някой твои приятели да те лашкат яко отзаде и да ти шепнат нежно в ушенцето харесва ли ти Приятелю или искаш по голям и по приятелски .Единственото добро което стана е че се отсяха нещата.Поздрави и успехи днеска ние утре вие да ви е честито

Абе тя каруцата се обърна още преди три години и така бавно потъва ! Разпада се бавно и славно като Римската империя !
С не адекватното си поведение в създалата се ситоация поне за мен не е адекватна и бях длъжен да ти кажа какво мисля за теб директно без да има приказки зад гърба не ги харесвам скритите неща.Няма нищо за изумяване няма начин к... в п.... и душата в рая .Евала че с това +1 подкрепи колегите си но мен лично ме наскърби и обиди това е от менМитев написа:Не разбрах с какво докарах от твоя страна тия приказки Кире , направо ме изумявашресьора написа:.....Митев ти бе дето се кълнеше в приятелство на мен на Мулти Макс на Мънцата и на др. това ли ти е приятелството и подкрепата или просто няма Бушмилс,пържолки и пури Кохиба и вече не си ни приятел.Не е хубаво когато приятел е на колене ти да му завираш среден пръст отзад.Защото утре може ти да си наколене и някой твои приятели да те лашкат яко отзаде и да ти шепнат нежно в ушенцето харесва ли ти Приятелю или искаш по голям и по приятелски .Единственото добро което стана е че се отсяха нещата.Поздрави и успехи днеска ние утре вие да ви е честито
-
- учете се от него
Говори се за "интриги"
но аз нещо не разбирам - кой ги прави, този който пусна темата за Ресора или този който я изтри - едно действие и последващо противодействие което е необосновано до момента. От тук тръгват нещата и за да няма крамоли беше необходимо да се изложи твърда позиция за причината, било то правилна или не в различните очи.
Ачо, примера с фирмата изобщо не е уместен - да Барута и Фиксера са шефовете, но ние сме КЛИЕНТИТЕ
и малко или много тази фирма зависи от клиентите.
В нашата фирма където работя правим какво ли не за клиентите само и само да си оставят парите при нас. Тук обаче нещо клиентите остават доста на заден план.

Ачо, примера с фирмата изобщо не е уместен - да Барута и Фиксера са шефовете, но ние сме КЛИЕНТИТЕ

В нашата фирма където работя правим какво ли не за клиентите само и само да си оставят парите при нас. Тук обаче нещо клиентите остават доста на заден план.
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Ресьора....
няма нужда да ме наричаш иронично "Пич"... Нито ме познаваш, нито си явно наясно на колко хора е помогнал форумът! НаРиба
Не нося отговорност за чужди (грешки или решения).
Просто Ви помолих да погледнете на хубавите неща, които са се случили в Нариба.ком
няма нужда да ме наричаш иронично "Пич"... Нито ме познаваш, нито си явно наясно на колко хора е помогнал форумът! НаРиба
Просто Ви помолих да погледнете на хубавите неща, които са се случили в Нариба.ком
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
AL KAPONE написа: нито си явно наясно на колко хора е помогнал форумът! НаРиба
Ачка не знам на кого е помогнал форумът, знам, че хората са си помагали много чрез форумът, но това някък си беше отдавна. Въпросният Киро е човек с който съм имал пререкания, но това в никакъв случай не значи, че няма да помогна с каквото мога. Не мога да разбера, а и не само аз защо този толква помагащ форум в случая не иска да помогне??? Познавам ви почти всичките модове и админи и почти всички сте човеци и много от вас са ми приятели, не мога да разбера какво се случва и защо???
Абе Ресьор, нещо не ти схванах замисъла ... Незнам аз ли съм глупав или ти не си казваш всичко. Че има псевдо модератори - ФАКТ , но въпросните изтрити теми са били само за едната блага дума (както сам твърдиш) за какво са негативните мнения тогава ?! Разбирам те и нямам нищо против теб, съпричастен съм на пострадалите, но за блага дума глави режеш ! Или може би си се почувствал пренебрегнат ... ?
П.П. Споделям мнение - не се заяждам ! Поздрави
П.П. Споделям мнение - не се заяждам ! Поздрави

Бейбифон Томи, Продавам часовник Citizen , Алфа ромео 156 газов инжекцион оглавиха топ 10 на рибарския форум!
Отивам в Мобиле бг, да си говорим за риби!
Забравих да кажа, че ми прави впечатление господин Ресьор- в почти всеки пост тактично пожелаваш на съфорумниците си, от които търсиш помощ, бедата която те е сполетяла да застигне и тях.... Или греша !?
Последно промяна от Omaxxa на Вто Фев 14, 2012 7:57 pm, променено общо 1 път.
Ba4oMisho написа:Бейбифон Томи, Продавам часовник Citizen , Алфа ромео 156 газов инжекцион оглавиха топ 10 на рибарския форум!
Omaxxa написа: Че има псевдо модератори - ФАКТ

- ninastefanina
- сериозен играч
Мислех да не пиша в тази тема,но щом всеки изказва мнение искам и аз да кажа моето.
Съпричастна съм с трагедията в с.Бисер,да не се случа на никой.Но не можем да се борим с природните бетствия.Аз лично,не упреквам Барута за това,което е направил.За мен той е по човек,от тези който казват че са приятели.Ще дам пример,че бях изтрита от приятелски форум,без да съм нарушавала правата в него.Барута не ме изтри от тук и ми написа,"аз не смесвам личните чувства със служебните... "Всеки,който направи нещо,има причина,и не е длъжен да дава обяснения защо го е направил.Аз не съм в този форум от много години,като повечето от вас,но ми е първият форум.От тук научих много,създах много приятелства,бях на много срещи и т.н.Чета,как казвате,че нариба е станал форум за продажби и не съм съгласна.Във всеки форум има копува-продава,аз лично не влизам в тези раздели защото не ме вълнуват.Прави ми впечатление,че като тръгне един и всички тръгват след него.То нали сме си овце Българите.На никой не му е лесен живота,всеки има проблеми,независимо от какво естетсто са.Ако имах вършебна пръцица бих помогнала на всички,бих променила Светът.
Съпричастна съм с трагедията в с.Бисер,да не се случа на никой.Но не можем да се борим с природните бетствия.Аз лично,не упреквам Барута за това,което е направил.За мен той е по човек,от тези който казват че са приятели.Ще дам пример,че бях изтрита от приятелски форум,без да съм нарушавала правата в него.Барута не ме изтри от тук и ми написа,"аз не смесвам личните чувства със служебните... "Всеки,който направи нещо,има причина,и не е длъжен да дава обяснения защо го е направил.Аз не съм в този форум от много години,като повечето от вас,но ми е първият форум.От тук научих много,създах много приятелства,бях на много срещи и т.н.Чета,как казвате,че нариба е станал форум за продажби и не съм съгласна.Във всеки форум има копува-продава,аз лично не влизам в тези раздели защото не ме вълнуват.Прави ми впечатление,че като тръгне един и всички тръгват след него.То нали сме си овце Българите.На никой не му е лесен живота,всеки има проблеми,независимо от какво естетсто са.Ако имах вършебна пръцица бих помогнала на всички,бих променила Светът.
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
-
- научил се да хвърля
и какво каза накрая едно голямо нищо ,гледаш и с админите да си добре ама и да не се караш с колегитеninastefanina написа:Мислех да не пиша в тази тема,но щом всеки изказва мнение искам и аз да кажа моето.

На риба като на война.
.kavaleros написа:Що не вземеш първо да прочетеш по-задълбочено, па после пишиOmaxxa написа:Забравих да кажа, че ми прави впечатление господи Ресьор- в почти всеки пост тактично пожелаваш на съфорумниците си, от които търсиш помощ, бедата която те е сполетяла да застигне и тях.... Или греша !?Гледам, не се опитваш да се заяждаш, представям си какво е като се заядеш с някой
А когато се докажеш колкото Кирето, тогава пак мое да поговорим
Не мисля, че трябва да ти се доказвам с каквото и да било. Първото нещо което виждам когато чета постовете на Ресьора са "приятелските " му пожелания. Помисли си ако не го познаваше (като мен, ) какво би ти било мненито?
- ninastefanina
- сериозен играч
Едва лиKURECA написа:Нинче,Нинче.......Ако знаеш колко БЪРКАШ.......

- ninastefanina
- сериозен играч
Нищото е много ценно,но за тези който ще го разберат.geleznia написа:и какво каза накрая едно голямо нищо ,гледаш и с админите да си добре ама и да не се караш с колегите