На ДЮНИ е истината...

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

На ДЮНИ е истината...

Мнение от batmilen »

За 2 дни 14 и 15 хванах общо 30 риби на Дюни,но рибата е още "слабичка" не дига килограми.След зимните пости сега кълве като луда.... :lol:
Аватар
HEMINGUEI
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от HEMINGUEI »

Стига Бат Милене че тук е мъртвило както разбра :lol: Като четем - по - тежко става!
Който може хваща!
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: На ДЮНИ е истината...

Мнение от durumov »

batmilen написа:За 2 дни 14 и 15 хванах общо 30 риби на Дюни,но рибата е още "слабичка" не дига килограми.След зимните пости сега кълве като луда.... :lol:
била слабичка, майкооооо, нагледах се на ПАРЧОЦИ, не ми говори...ама тука трябва с ловна пушка да ги целиш... като партизани след бастисана мандра се изнизват...малко делфини не щете ли, бе бат'Миленеееееее, че да отпушим и Ний :cry:
Папърдаците от 1-ва буна са нещастни, ей го разузнаването:
Изображение
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Абе и при Вас ще дойде, няма на къде.Водата е още студена,рибата се държи плътно по дъното но кълвеееее...като за последно.Е от 200 тата души който бяха имаше и такива които си отидоха с празни кофички,просто нямаха нюх и не откриха риба. Хвърляха много навътре,а тя горката си бе съвсем в брега,на 20-30 метра.Да се протегнеш и готово.Отначало хвърлих 3 пръчки ,навътре,в средата и на плиткача и като се почна... :lol: все в брега.До мен имаше един баща ,водеше и сина и съпругата.Детенцето на около 6-7 годинки,в един момент бащата засича и вади,на другата въдица също кълве,та детенцето извади и то една прилична риба.Що радост беше,че се е записало с първата си риба... :lol: Имаше и колеги които бяха дошли с по 1 доза червеи,лапините им ги изкълваха за нула време,та си тръгнаха без едно рибе.Като хвърлят в каманака,на чистото трябваше да опитат... :lol: имаше и други ,които издъниха по 7 водки и не можеха да стигнат до пръчките когато им кълвеше .... :lol: е стига съм ви дразнил с преживявания от неделния излет... :twisted:
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”