Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

На ДЮНИ е истината...
Модератори: emo vasilev, alekst
На ДЮНИ е истината...
За 2 дни 14 и 15 хванах общо 30 риби на Дюни,но рибата е още "слабичка" не дига килограми.След зимните пости сега кълве като луда.... 

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: На ДЮНИ е истината...
била слабичка, майкооооо, нагледах се на ПАРЧОЦИ, не ми говори...ама тука трябва с ловна пушка да ги целиш... като партизани след бастисана мандра се изнизват...малко делфини не щете ли, бе бат'Миленеееееее, че да отпушим и Нийbatmilen написа:За 2 дни 14 и 15 хванах общо 30 риби на Дюни,но рибата е още "слабичка" не дига килограми.След зимните пости сега кълве като луда....

Папърдаците от 1-ва буна са нещастни, ей го разузнаването:

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Абе и при Вас ще дойде, няма на къде.Водата е още студена,рибата се държи плътно по дъното но кълвеееее...като за последно.Е от 200 тата души който бяха имаше и такива които си отидоха с празни кофички,просто нямаха нюх и не откриха риба. Хвърляха много навътре,а тя горката си бе съвсем в брега,на 20-30 метра.Да се протегнеш и готово.Отначало хвърлих 3 пръчки ,навътре,в средата и на плиткача и като се почна...
все в брега.До мен имаше един баща ,водеше и сина и съпругата.Детенцето на около 6-7 годинки,в един момент бащата засича и вади,на другата въдица също кълве,та детенцето извади и то една прилична риба.Що радост беше,че се е записало с първата си риба...
Имаше и колеги които бяха дошли с по 1 доза червеи,лапините им ги изкълваха за нула време,та си тръгнаха без едно рибе.Като хвърлят в каманака,на чистото трябваше да опитат...
имаше и други ,които издъниха по 7 водки и не можеха да стигнат до пръчките когато им кълвеше ....
е стига съм ви дразнил с преживявания от неделния излет...