фидер CLASSIC

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
riboxva6tacha
ще става разбирач
ще става разбирач

фидер CLASSIC

Мнение от riboxva6tacha »

здравей те колеги,значи купих си фидер за 24лева.CLASSIC 0390-300 3.OM.2sec,+3акциа 80-120г фиберглас с 2резервни върха.искам да попитам да ли става за начинаещ за риболова на фидер и дали е хубав.ще хода на платеното на панчарево и ще хващам шарани около 1кг-2кг да ли ще издържи.благодаря предварително :lol: :supz: :smt041
Dotuk
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Dotuk »

Ще издържи и повече, пази му върховете , при правилна употреба няма да имаш никакви проблеми с него.Да ти е честит :)
Аватар
riboxva6tacha
ще става разбирач
ще става разбирач

благодаря колега.наслука :smt041
Аватар
riboxva6tacha
ще става разбирач
ще става разбирач

колеги само един човек ли ще си дъде мнението,моля ако може и други колеги да си дъдат мненията :(
elektronchika
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от elektronchika »

хм, от къде го купи че ми стана интересен. няма ли връх с по-малка акция от 80г.?
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:roll: Честита покупка Хващачо :wink: това си е пръчка за начинаещи :roll: и сигурно уловиста :lol: ти ще кяжеш дали си доволен :roll: Понякоага в евтиния диапазон излизат и сполучливи модели ...... ще очакваме репортаж с впечатления от риболова ти с фидер.
Поздрав и успех :wink:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
riboxva6tacha
ще става разбирач
ще става разбирач

благодаря колеги взех я от един магазин в гр.ДИМИТРОВГРАД,всяко лято хода при баба и дядо на гости,защото в този град има супер много хубави диви и красиви язовири с много риба.исках много да си взема фидер и влезнах в един рибарски магазин много близо до вкъщи и като ч видях ми грабна окото а и е мнго евтина.точно каквато исках :wink: :P :supz:
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

е честит да ти е ама защо си избрал да ходиш на панчерево ? иначе ще издаржи без никви ядове
Изображение
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Re: фидер CLASSIC

Мнение от CERRUTI »

riboxva6tacha написа:здравей те колеги,значи купих си фидер за 24лева.CLASSIC 0390-300 3.OM.2sec,+3акциа 80-120г фиберглас с 2резервни върха.искам да попитам да ли става за начинаещ за риболова на фидер и дали е хубав.ще хода на платеното на панчарево и ще хващам шарани около 1кг-2кг да ли ще издържи.благодаря предварително :lol: :supz: :smt041
И аз съм със същия фидер ;) засега не съм хващал 2кг.риба но фидерчето се представя отлично.....да ти е честит,тръпката е голяма.
Изображение
Аватар
riboxva6tacha
ще става разбирач
ще става разбирач

значи ще ходя на панчарево,защото там на платеното ще ми удари 100 процента шаран ,а и за да го пробвам,а и няма с кой да ходя другаде за това.:wink: :wink: :supz:CERRUTI,MITAKA,DOTUK,ANGEL 123,ELEKTRONCHIKA.БЛАГОДАРЯ ЗА ОТЗИВИТЕ КОЛЕГИ
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на фидер”