Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

МАРИЦА-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Re: МАРИЦА-всичко за и по реката
Има логика в това,което казваш.Дано си прав.Vid написа:Надявам се, че при това изобилие на вода и преливащи язовири, през новия сезон и реката ще бъде по-пълноводна, което ще позволи рибата се се придвижи нагоре по реката, а и да намира по добри условия за местообитание.

- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Това казвам и АЗ!!!Вуйчо-Ваньо написа:Има логика в това,което казваш.Дано си прав.Vid написа:Надявам се, че при това изобилие на вода и преливащи язовири, през новия сезон и реката ще бъде по-пълноводна, което ще позволи рибата се се придвижи нагоре по реката, а и да намира по добри условия за местообитание.
Но много ме съмнява, най-вероятно след снеготопенето ще има суха пролет и още по сухо лято, което ще доведе до маловодие, а това от своя страна ще си остави рибките в турско. Дано не съм прав!!
Поздрави!!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
-
- ще става разбирач
Има толкова сняг по балкана, че едва ли пролетта ще е суха. Мисля, че високата вода ще дръпне риба нагоре и се надявам това лято да е по- добро от миналото.
- Local
- учете се от него
Откъм мирни риби миналото хич не беше лошо, ама дано това е още по-доброangel.tr написа:Има толкова сняг по балкана, че едва ли пролетта ще е суха. Мисля, че високата вода ще дръпне риба нагоре и се надявам това лято да е по- добро от миналото.

Клавиатура риба не лови!!!
-
- ще става разбирач
Не че беше лошо, ама други години все се закачаха по няколко шарковци между другите риби, а миналата -ни един. Та си мисля, че избягаха от малката вода надолу, да търсят по-дълбоки места.
Колеги къде по Марица може да се изкара щука по това време???
- Vid
- кандидат преподавател
Точно по това време, мисля никъде. Ама все пак проба му е майката, в тихите води, разливи..., на пасивни примамки.fanscape написа:Колеги къде по Марица може да се изкара щука по това време???
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- Blagoi Rangelov
- фен клуб-скобар
В по-дълбоките места, сега се сабират и хвърлят хайвер !
Колега, по това време знам 2-3 места където са се хващали щуки, някой дълбоки други не толкова, имат само едно общо нещо добри укрития покрай ръба на главното течение на реката. Това са моите наблюдения.fanscape написа:Колеги къде по Марица може да се изкара щука по това време???

- preparatos
- вече хвърля и на тежко
много вода, много нещо...днес пробвах на манисто.... и си останах капоо...... 

- Vid
- кандидат преподавател
Също направих първото си капо по Марица за годината. Освен, че реката е пълноводна, също е задръстена с клони и кореняци по дъното. Водата е не мътна, а направо кална.
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
И в Пловдив тече КАЛ!!! Видимост 0!!!!!Vid написа:Също направих първото си капо по Марица за годината. Освен, че реката е пълноводна, също е задръстена с клони и кореняци по дъното. Водата е не мътна, а направо кална.
Според мен, поне още две седмици ще е такава. Язовирите саю замръзнали и те няма да се размразят и да стават за риболов скоро. така че за рибки май след 15-20март!!
Поздрави!!!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Димитровград: същата история...GODFATHER написа:И в Пловдив тече КАЛ!!! Видимост 0!!!!!Vid написа:Също направих първото си капо по Марица за годината. Освен, че реката е пълноводна, също е задръстена с клони и кореняци по дъното. Водата е не мътна, а направо кална.
Според мен, поне още две седмици ще е такава. Язовирите саю замръзнали и те няма да се размразят и да стават за риболов скоро. така че за рибки май след 15-20март!!
Поздрави!!!
- Don4o_62
- учете се от него
Река Чая дето се влива в Марица е чиста като сълза на комсомолка
,но ква файда 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Заглавие: МАРИЦА-всичко за и по реката
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Maw#t=186s
В неделя беше много каляна и висока което ми харесва, само искам да кажа, че Марица не и трябва много за да се отече (калта) след това ще си бъде мътна, но доста поносимо мътна, а в мътна вода...GODFATHER написа:И в Пловдив тече КАЛ!!! Видимост 0!!!!!Vid написа:Също направих първото си капо по Марица за годината. Освен, че реката е пълноводна, също е задръстена с клони и кореняци по дъното. Водата е не мътна, а направо кална.
Според мен, поне още две седмици ще е такава.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Maw#t=186s