Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Пожарево
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
-
- новобранец
Пожарево
Може ли да споделиш някакви отзиви за този язовир, и какви са условията за риболовстане извън турнира, понеже разбрах че е пуснат наскоро.
-
- научил се да хвърля
Жоре, един въпрос от простосмъртните, а не журналист.Тази събота и неделя ще се лови ли, естествено срещу заплащане, на язовира или ще държите и настървявате шараните за 21.05. ?
Сигурно състезанието е само за журналисти защото Ви е страх от нашего брата да Ви не излови рибетата. То нали вашата гилдия сте като рибарите - фанете цаца па го изкарате кит.
Иначе какви чалъми ще показвате та да ни привлечете като публика?
Желая ти да хванеш всичките големи шарани.
Сигурно състезанието е само за журналисти защото Ви е страх от нашего брата да Ви не излови рибетата. То нали вашата гилдия сте като рибарите - фанете цаца па го изкарате кит.
Иначе какви чалъми ще показвате та да ни привлечете като публика?
Желая ти да хванеш всичките големи шарани.
нека духа нека вее
ич през у.. мен ми не е
virbela
ич през у.. мен ми не е
virbela
-
- научил се да хвърля
Благодаря за добрият и уместен отговор. Каквото потърсило, такова си и намерило.
Радвам се, че все още има някой който да организира и нещо подобно, че то иначе скука.
Вече сериозно, имаш ли информация за тази събота и неделя дали ще можем да си чешаме крастата на язовира?
Радвам се, че все още има някой който да организира и нещо подобно, че то иначе скука.
Вече сериозно, имаш ли информация за тази събота и неделя дали ще можем да си чешаме крастата на язовира?
нека духа нека вее
ич през у.. мен ми не е
virbela
ич през у.. мен ми не е
virbela
-
- научил се да хвърля
Благодаря за инфото.Аз лично през последните 15 години не съм ходил на нито единият от двата язовира, но мислехме с Гошко 135 да идем до Пожарево че ни е на път.Но здраве да е.
Благодаря ти и за удоволствието да разгледам галерията със сомето.
На Ивайловград не съм ходил от 5 години, когато посредат между стената и селото на митничарите на тясното под гората стояхме две седмици за бяла.До нас бивакуваха три палатки с две лотки и пет мрежи.Представяй си каква гледка сме били.Тези образи каквото извадеха/а то не беше никак малко/ отделяха само филета от едрите екземпляри и всичко останало в гората.Да те е яд че си жив.
И от тогава зачеркнах Ивайловград.
Сега една сериозна инфо: ако искаш да повториш удоволствието дето сте изпитали със сомето, идете на яз. Антонивановци.Колите оставяте в село Михалково и с моторната лодка на около 30 минути си избирате на отсрещният бряг някое от деретата. На кльонк и дъно може да повториш и удвоиш удоволствието.Само дето една седмица след като се върнете ще ходите като балерини защото там бреговете са много стръмни и стоиш почти през цялото време в неестествена поза.
Още веднъж желая успех на състезанието.
Благодаря ти и за удоволствието да разгледам галерията със сомето.
На Ивайловград не съм ходил от 5 години, когато посредат между стената и селото на митничарите на тясното под гората стояхме две седмици за бяла.До нас бивакуваха три палатки с две лотки и пет мрежи.Представяй си каква гледка сме били.Тези образи каквото извадеха/а то не беше никак малко/ отделяха само филета от едрите екземпляри и всичко останало в гората.Да те е яд че си жив.
И от тогава зачеркнах Ивайловград.
Сега една сериозна инфо: ако искаш да повториш удоволствието дето сте изпитали със сомето, идете на яз. Антонивановци.Колите оставяте в село Михалково и с моторната лодка на около 30 минути си избирате на отсрещният бряг някое от деретата. На кльонк и дъно може да повториш и удвоиш удоволствието.Само дето една седмица след като се върнете ще ходите като балерини защото там бреговете са много стръмни и стоиш почти през цялото време в неестествена поза.
Още веднъж желая успех на състезанието.
нека духа нека вее
ич през у.. мен ми не е
virbela
ич през у.. мен ми не е
virbela
- orka1
- новобранец
- Обратна връзка:
[quote="virbela"]Предпочитам да си ида на Стефаново и по-големи щуклета и по красиво и просторно.
Предложението за среща си остава все пак.
И както пее Тодор Колев в една песен
" Старите не могат ама знаят
младите пък могат, но не знаят"[/qu
Абе колега каде се намира това Стефаново,дай малко повече инфо за там.Аз също сам привърженик на щуката.
Мерси
Предложението за среща си остава все пак.
И както пее Тодор Колев в една песен
" Старите не могат ама знаят
младите пък могат, но не знаят"[/qu
Абе колега каде се намира това Стефаново,дай малко повече инфо за там.Аз също сам привърженик на щуката.
Мерси
Риболовен магазин "ORCA - Риболовни принадлежности на едро и дребно.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ!!!
http://orca-bg.com" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ!!!
http://orca-bg.com" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Ей го на :
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=9e280 ... E&plz=2414
не храни големи надежди за щука там
редовно се мрежари , търмачи , лови се с по 50 - 60 куки вкарани във водата и маркирани с шамандури ( имаха си име ама нещо не си го спомням
) и секфи таквизи убавини 
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=9e280 ... E&plz=2414
не храни големи надежди за щука там

-
- научил се да хвърля
Orka 1, специално за теб, че то това дето го пише г-н Иванов не зная дали го е виждал или някой му го е разправял, обаче аз за такива аномалии не съм чувал.
Първо на Стефаново на могат да се пускат мрежи защото когато го строиха заляха една голяма част от овощна градина и от дъното стърчат по половин метър пънове. Това е горе долу по средата на язовира.Всяка една мрежа се къса.Тапи се появяват като навсякъде.С лодката колкото пуснеш но пък и язовира не е от малките.
Най-хубавото е че язовира се захранва от три извора и водата е много чиста.А и около язовира е доста запазено.
Хайде на слука.
Първо на Стефаново на могат да се пускат мрежи защото когато го строиха заляха една голяма част от овощна градина и от дъното стърчат по половин метър пънове. Това е горе долу по средата на язовира.Всяка една мрежа се къса.Тапи се появяват като навсякъде.С лодката колкото пуснеш но пък и язовира не е от малките.
Най-хубавото е че язовира се захранва от три извора и водата е много чиста.А и около язовира е доста запазено.
Хайде на слука.
нека духа нека вее
ич през у.. мен ми не е
virbela
ич през у.. мен ми не е
virbela
-
- новобранец
Пожарево
последно, утре, 14 май ще бъде ли забранено на пожарево или да?Жоро Гоцов написа:Някой да има питане някакво за Пожарево че се отплеснахме с други неща?
че се канех да ходя натам
-
- новобранец
участие?
Още един въпрос - само журналисти ли могат да участват или ако и ние няколко любители аматъори решим можем да се запишем? А и фидери ще разрешите ли?
Разбира се рибата която ние ще хванем ще е нищожно количество и няма да се отрази на популацията в гъола

Разбира се рибата която ние ще хванем ще е нищожно количество и няма да се отрази на популацията в гъола

Жоро Гоцов написа:....Още инфо за всички Ви:......
ТАКСА ЗА УЧАСТИЕ НЯМА ДА ИМА !!!
УЛОВЕНАТА РИБА НЯМА ДА СЕ ПЛАЩА И СЪСТЕЗАТЕЛИТЕ МОГАТ ДА СИ Я ВЗЕМАТ ЗА В КЪЩИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
УСПЕХ............

опа Жоре, едно въпросче. Понеже naRiba.com не е официална медия, може ли да участва в състезанието по някакъв начин или ? Все пак аз лично смятам този сайт за медия и съответно досега безпроблемно съм участвал в състезанията организирани от ИАРА/СЛРБ. Ще чакам отговор както и повече информация с колко човека може да се появи naRiba.com ако изобщо може 

http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS