Пожарево

Информация отностно предстоящите състезания и първенства, както и резултатите от тях.

Модератори: Павел Иванов, Кърцата

georgi_bg1
новобранец
новобранец

Пожарево

Мнение от georgi_bg1 »

Може ли да споделиш някакви отзиви за този язовир, и какви са условията за риболовстане извън турнира, понеже разбрах че е пуснат наскоро.
virbela
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от virbela »

Жоре, един въпрос от простосмъртните, а не журналист.Тази събота и неделя ще се лови ли, естествено срещу заплащане, на язовира или ще държите и настървявате шараните за 21.05. ?
Сигурно състезанието е само за журналисти защото Ви е страх от нашего брата да Ви не излови рибетата. То нали вашата гилдия сте като рибарите - фанете цаца па го изкарате кит.
Иначе какви чалъми ще показвате та да ни привлечете като публика?
Желая ти да хванеш всичките големи шарани.
нека духа нека вее
ич през у.. мен ми не е

virbela
virbela
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от virbela »

А тези дето нямат пари да си плащат измислените кабелни, къде да Ви гледат?
Но пък имаш право да се косиш че ти губим времето.Къде по- важно е да организираш пускането на тоз огромен гьол на няколко шаранета.
нека духа нека вее
ич през у.. мен ми не е

virbela
virbela
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от virbela »

Благодаря за добрият и уместен отговор. Каквото потърсило, такова си и намерило.
Радвам се, че все още има някой който да организира и нещо подобно, че то иначе скука.
Вече сериозно, имаш ли информация за тази събота и неделя дали ще можем да си чешаме крастата на язовира?
нека духа нека вее
ич през у.. мен ми не е

virbela
virbela
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от virbela »

Благодаря за инфото.Аз лично през последните 15 години не съм ходил на нито единият от двата язовира, но мислехме с Гошко 135 да идем до Пожарево че ни е на път.Но здраве да е.
Благодаря ти и за удоволствието да разгледам галерията със сомето.
На Ивайловград не съм ходил от 5 години, когато посредат между стената и селото на митничарите на тясното под гората стояхме две седмици за бяла.До нас бивакуваха три палатки с две лотки и пет мрежи.Представяй си каква гледка сме били.Тези образи каквото извадеха/а то не беше никак малко/ отделяха само филета от едрите екземпляри и всичко останало в гората.Да те е яд че си жив.
И от тогава зачеркнах Ивайловград.
Сега една сериозна инфо: ако искаш да повториш удоволствието дето сте изпитали със сомето, идете на яз. Антонивановци.Колите оставяте в село Михалково и с моторната лодка на около 30 минути си избирате на отсрещният бряг някое от деретата. На кльонк и дъно може да повториш и удвоиш удоволствието.Само дето една седмица след като се върнете ще ходите като балерини защото там бреговете са много стръмни и стоиш почти през цялото време в неестествена поза.
Още веднъж желая успех на състезанието.
нека духа нека вее
ич през у.. мен ми не е

virbela
virbela
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от virbela »

Предпочитам да си ида на Стефаново и по-големи щуклета и по красиво и просторно.
Предложението за среща си остава все пак.
И както пее Тодор Колев в една песен
" Старите не могат ама знаят
младите пък могат, но не знаят"
нека духа нека вее
ич през у.. мен ми не е

virbela
Аватар
old fox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от old fox »

Жоро Гоцов написа:..а щуките в Безден са бая живички и там може да идете...и шарко има там!
:lol: Мнахме през Безден,но се бяха заинатили и два дни нищо не е дало :lol: А за Пожарево, може и да дойдеме с братовчеда - Язовеца. Щ е ни познаете :lol:
Аватар
orka1
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от orka1 »

[quote="virbela"]Предпочитам да си ида на Стефаново и по-големи щуклета и по красиво и просторно.
Предложението за среща си остава все пак.
И както пее Тодор Колев в една песен
" Старите не могат ама знаят
младите пък могат, но не знаят"[/qu

Абе колега каде се намира това Стефаново,дай малко повече инфо за там.Аз също сам привърженик на щуката.
Мерси
Риболовен магазин "ORCA - Риболовни принадлежности на едро и дребно.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ!!!
http://orca-bg.com" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Ей го на :
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=9e280 ... E&plz=2414
не храни големи надежди за щука там :wink: редовно се мрежари , търмачи , лови се с по 50 - 60 куки вкарани във водата и маркирани с шамандури ( имаха си име ама нещо не си го спомням :oops: ) и секфи таквизи убавини :evil:
virbela
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от virbela »

Orka 1, специално за теб, че то това дето го пише г-н Иванов не зная дали го е виждал или някой му го е разправял, обаче аз за такива аномалии не съм чувал.
Първо на Стефаново на могат да се пускат мрежи защото когато го строиха заляха една голяма част от овощна градина и от дъното стърчат по половин метър пънове. Това е горе долу по средата на язовира.Всяка една мрежа се къса.Тапи се появяват като навсякъде.С лодката колкото пуснеш но пък и язовира не е от малките.
Най-хубавото е че язовира се захранва от три извора и водата е много чиста.А и около язовира е доста запазено.
Хайде на слука.
нека духа нека вее
ич през у.. мен ми не е

virbela
ivanivanovi
новобранец
новобранец

Пожарево

Мнение от ivanivanovi »

Жоро Гоцов написа:Някой да има питане някакво за Пожарево че се отплеснахме с други неща?
последно, утре, 14 май ще бъде ли забранено на пожарево или да?

че се канех да ходя натам
diado_iago
новобранец
новобранец

участие?

Мнение от diado_iago »

Още един въпрос - само журналисти ли могат да участват или ако и ние няколко любители аматъори решим можем да се запишем? А и фидери ще разрешите ли?

Разбира се рибата която ние ще хванем ще е нищожно количество и няма да се отрази на популацията в гъола :oops: :) :)
Аватар
old fox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от old fox »

Жоро Гоцов написа:....Още инфо за всички Ви:......

ТАКСА ЗА УЧАСТИЕ НЯМА ДА ИМА !!!

УЛОВЕНАТА РИБА НЯМА ДА СЕ ПЛАЩА И СЪСТЕЗАТЕЛИТЕ МОГАТ ДА СИ Я ВЗЕМАТ ЗА В КЪЩИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

УСПЕХ............
:( :( Тоя форум като че ли сте си го купили, кви са тия личностни отношения, бе :?: :?: Ама те на, тука SMS-о е вересия та давай, ... - Жоре, ... изпи ли си кафенцето..... и тн. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Аватар
old fox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от old fox »

А, забравих, няма да ида на Пожарево в уречения ден и час :evil: Друг път - някога :evil: :evil:
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

опа Жоре, едно въпросче. Понеже naRiba.com не е официална медия, може ли да участва в състезанието по някакъв начин или ? Все пак аз лично смятам този сайт за медия и съответно досега безпроблемно съм участвал в състезанията организирани от ИАРА/СЛРБ. Ще чакам отговор както и повече информация с колко човека може да се появи naRiba.com ако изобщо може :roll:
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
Публикувай отговор

Обратно към “Състезания и Първенства”