Скъсана стена на язовир иваново

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Re: Скъсана стена на язовир иваново

Мнение от ribolovcho »

И да влезем други ще дойдат по негодни и от тези...Не знам как може да се оправим..
Изображение
Най добрите са тук
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Всичката риба е в Марица !!! Тази година ще има денонощни биваци там :roll: :roll: :roll: Язък за язовира,и хората които загинаха,лека им пръст и дано да няма повече такива бедствия !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Всичката риба е в Марица !!! Тази година ще има денонощни биваци там :roll: :roll: :roll: Язък за язовира,и хората които загинаха,лека им пръст и дано да няма повече такива бедствия !!!
За биваците на Марица, сигурно, ако големите риби са отишли там; относно загиналите хора- лека им пръст, относно дали ще има такива бедствия, бих казал - дано да няма такива валежи и снеготопене в близките години, само това ще ни спаси от подобни бедствия, иначе в Б-я при това безпаричие и безхаберие сме си живи-умрели..... и ако природата е рекла, ще има... още догодина.... Да се надяваме климата и природата да е благосклонна към нас, точно както се молят африканските народи...
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Относно положението и "живота ни в държавата наречена България" смея да копна този виц от темата СМЯХ:
Отива един на лекар:
-Докторе, дълго ли ще живея?
-Пиеш ли?
-Не.
-Пушиш ли?
-Не.
-На риба ходиш ли?
-Не.
-А по жени ходиш ли?
-Не.
-Тогава защо ти е да живееш дълго!
Sorry за спама, ама май това е нашия български скапан живот (изключая богаташите и парвенютата, педерастите и пр.), пък за язовирите построени през социализма - те шА ни останат, дано да бъдат стопанисвани както подобава....

Живи и здрави и много успехи при това пълноводие, през новия сезон..... смятам, че темата вече се изчерпа..
Сенека
geleznia
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от geleznia »

Абе колега ти да не си бил партиен секретар все за комунягите говориш.А виж загниващия капитализъм какво направи в Европа.Ама много са зле и откъм риба и всичко,живи да ги оплачеш особенно Англия и Германия.Не се заяждам ,но твоето си е жива пропаганда за едно черно минало ,за което не желая даже да си спомням.
На риба като на война.
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

geleznia написа:Абе колега ти да не си бил партиен секретар все за комунягите говориш.А виж загниващия капитализъм какво направи в Европа.Ама много са зле и откъм риба и всичко,живи да ги оплачеш особенно Англия и Германия.Не се заяждам ,но твоето си е жива пропаганда за едно черно минало ,за което не желая даже да си спомням.
Не е тва темата, ама все пак да отговоря.
Първо, въобще не е истина, че германския капитализъм "загни". Ако беше така, европейския съюз да се беше разпаднал до сега..
Второ, живял съм в Щвейцария достатъчно дълго, за да зная, че рибните им запаси въобще не са "зле от към риба". Не само техните (техните, ама бъкат от риба), а и тези на съседните държави.
Трето, не съм бил партиен член, дори имам убити от семейството си, не в Белене, а в селската курия от комунистическата власт. Ненавиждам този тоталитарен строй, защо? Защото на човека бе отнето най-важното - свободата..., да живее където иска, да пътува където си пожелае, да мисли и говори каквото си иска... и т.н.
В по-горното си мнение визирам материалното - това, което държавата е направила за нас, гражданите си. Това са пътищата (макар и с дупки вече, ама още ги има), язовирите, че даже магистралите.... Крайно съм разочарован от направеното през последните 20 г. демокрация. Всъщност, май не е направено нищо. Ако можеш, ми изброй какво е то.... изключая 10 км. магистрала Струма и яз.Цанков камък и май това е. През този период само се краде... Това не демокрацията заради която стояхме по площадите някога си... Отделен въпрос е, че ако комунизма беше подминал Б-я, щяхме да бъдем може би някъде другаде... да ама не, така е станало.
На всичкото отгоре, това което се "потроши" си "заминава" и не се правят никакви усилия да се възстанови. Оправданието е винаги едно и също: няма пари... Да не продължавам повече. Извинявам се за спама.
Сенека
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Предният пост на geleznia не е адекватен -откровенно заяждане, глупост някаква,злостно първосигнална,поради което моля някой от модераторите да се намеси и да заключи темата поради изчерпването й.
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Ще си позволя да копна нещо "весело" тук от яз.Елена, който е свързан с Иваново, защото другата тема не е актуална. http://novinarug.com/news/?p=21147
Сенека
geleznia
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от geleznia »

Vid написа:
geleznia написа:Абе колега ти да не си бил партиен секретар все за комунягите говориш.А виж загниващия капитализъм какво направи в Европа.Ама много са зле и откъм риба и всичко,живи да ги оплачеш особенно Англия и Германия.Не се заяждам ,но твоето си е жива пропаганда за едно черно минало ,за което не желая даже да си спомням.
Не е тва темата, ама все пак да отговоря.
Първо, въобще не е истина, че германския капитализъм "загни". Ако беше така, европейския съюз да се беше разпаднал до сега..
Второ, живял съм в Щвейцария достатъчно дълго, за да зная, че рибните им запаси въобще не са "зле от към риба". Не само техните (техните, ама бъкат от риба), а и тези на съседните държави.
Трето, не съм бил партиен член, дори имам убити от семейството си, не в Белене, а в селската курия от комунистическата власт. Ненавиждам този тоталитарен строй, защо? Защото на човека бе отнето най-важното - свободата..., да живее където иска, да пътува където си пожелае, да мисли и говори каквото си иска... и т.н.
В по-горното си мнение визирам материалното - това, което държавата е направила за нас, гражданите си. Това са пътищата (макар и с дупки вече, ама още ги има), язовирите, че даже магистралите.... Крайно съм разочарован от направеното през последните 20 г. демокрация. Всъщност, май не е направено нищо. Ако можеш, ми изброй какво е то.... изключая 10 км. магистрала Струма и яз.Цанков камък и май това е. През този период само се краде... Това не демокрацията заради която стояхме по площадите някога си... Отделен въпрос е, че ако комунизма беше подминал Б-я, щяхме да бъдем може би някъде другаде... да ама не, така е станало.
На всичкото отгоре, това което се "потроши" си "заминава" и не се правят никакви усилия да се възстанови. Оправданието е винаги едно и също: няма пари... Да не продължавам повече. Извинявам се за спама.
Извинявам се колега просто с такова впечатление останах-напълно споделям възгледите ти.Относно яз.Иваново ,може да се каже само едно като се обърне колата пътища много .Лошото в България е ,че се прави нещо ама винаги впоследствие,ето това ни е манталитета за съжаление.Инкубусе замълчи като няма какво да кажеш иди при модовете да ти изтрият сълзите :mrgreen: Още един път ти се извинявам колега и без лоши чувства :)
На риба като на война.
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Немам сълзи аз,пич,а ти се пази от прибързвания да не станеш Ръждясалия :lol:С партийните глупости дето си ги изписал,все от някой щеше да получиш такава реакция,здраве да е ама няма никакъв смисъл да изпляскаш нещо,след което да почнеш да се извиняваш.А иначе арендаторът на язовир "Елена"очевидно напълно си е заслужил разграбването на рибата от благодарното и благоденстващо :idea: население.
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

geleznia написа:Лошото в България е ,че се прави нещо ама винаги впоследствие,ето това ни е манталитета за съжаление
Не се сърдя на никой, напротив, всеки трябва да изкаже свободно мнението си..., ако не друго, поне това вече можем.
Тук само искам да те поправя - в Б-я не се прави нищо. Когато стане нещо, като в случая това със с.Бисер и яз.Иваново, само се отчита дейност и се "замазват" очите на хората. В случая източването на яз.Елена, което според мен е безпредметно, пак повтарям - това си е типично селски язовир (видно от снимките) водосбора на язовира е малък и дори да скъса стена, опасността е минимална. Това бе демонстрация, че правителството "работи" и "елиминира" заплахите за населението особено във вече засегнатия район.
Иначе, догодина всичко ще е отдавна забравено и зимата пак ще ни изненада. Съвсем нормално е, така се случва в бедните страни, управлявани от корумпирани некадърници....
Сенека
Аватар
JettroniX
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от JettroniX »

Vid написа:Ще си позволя да копна нещо "весело" тук от яз.Елена, който е свързан с Иваново, защото другата тема не е актуална. http://novinarug.com/news/?p=21147
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Източили са язовира до дъно ли vid :axe: :shock:
Изображение
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

JettroniX написа:
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Източили са язовира до дъно ли vid :axe: :shock:
Не зная, не съм ходил да събирам риба там. Информацията, която имам е, че язовира е източен до около 1,5 м. дълбочина и селяндурите са събирали рибата, която е "изтекла" в реката под язовира. Но, като гледам снимките и 12-те тона събрана риба, вече и аз се чудя, кое е истина, и кое журналистическа измислица?
Ако времето е хубаво, през уикенда може да ида "да ги помъча" костурите и белите на джиг по ямите на бившия яз.Иваново.
Сенека
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от delio-haidutin »

Vid написа:Ще си позволя да копна нещо "весело" тук от яз.Елена, който е свързан с Иваново, защото другата тема не е актуална. http://novinarug.com/news/?p=21147
еее,това си е БГ,от едната краиност в другата-средно положение няма.това показва че нямаме адекватна намеса в кризисни ситоации,неможе ли да се прецени какъв е безопасният обем на язовира,а не да се точи на минимум??? :evil: :evil: :evil:
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Аватар
JettroniX
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от JettroniX »

Попаднах днес на тая интересна статия :Лъсна истината за наводненията през февруари
Свързана е с наводнението в Харманли.
За тези който са пропуснали, от яз. Елена остана само това. (Снимките може при някои с по бавен нет или комп да се зареждат бавно заради големия им размер. Предварително се извинявам ;) за неудобството)
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”