Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
Re: Риболов край ямбол!!!
Здравейте Колеги. Както виждам от снимките и по отговорите тая седмица не е имало риболов или поне такъв какъвто очакваме. Поради добрата прогноза и стабилизирането на времето в плюсовия сектор реших да попитам колегите, които са ходели или ще ходят в петък и събота дали има надежда за Риболов, или ще очаквам един хубав Излет.

Реката е много висока и мътна, поне тук в града. Към Коневец и Елхово не знам какво е положението, но едва ли ще е по-различно.
Колеги някой има ли инфо от днес в какво положение е реката в Ямбол дали не е почнала да се избистря и пада ,след обяд може да направа една обиколка
Фен клуб СЛЪНЧЕВКА
Като направиш драсни два реда.HATPOBEH написа:Колеги някой има ли инфо от днес в какво положение е реката в Ямбол дали не е почнала да се избистря и пада ,след обяд може да направа една обиколка
-
- новобранец
Не е мръднала мамицата иapo84 написа:Като направиш драсни два реда.HATPOBEH написа:Колеги някой има ли инфо от днес в какво положение е реката в Ямбол дали не е почнала да се избистря и пада ,след обяд може да направа една обиколка

КОТУИ, ТАКОЗ"
Някакви други предложения, освен реката ? 

Над Ямбол реката е нормална и с идеален цвят.Всичко е от Мочурица.Днес имаше рибари на моста на Крушаре.
- petko_dimitrov_81
- фен клуб-скобар
А за Коневец някакво инфо има ли някой , как е реката там ?!? Поздрави и НаслукаWikstil написа:Над Ямбол реката е нормална и с идеален цвят.Всичко е от Мочурица.Днес имаше рибари на моста на Крушаре.

- malkapluvka
- фен клуб-скобар
То само Мочурица да беше, сега както се гласят да изпускат почти всички язовири до 50% от обема им, за да се застраховат за предстоящото снеготопене, отиде Тунджа за сливи
.
А и предстоящите планувани ремонти и измисленото им почистване на градския канал след рефреша на градината , с две думи - мазало и чудо.

А и предстоящите планувани ремонти и измисленото им почистване на градския канал след рефреша на градината , с две думи - мазало и чудо.

ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ Ѧαℓκα Ƥℓʋʌκα ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ
- petko_dimitrov_81
- фен клуб-скобар
Абе всяко чудо за 3 дена... !!! Най-голямото е за 5 ! Така че и това ще отшуми
! Дано поне влезе малко риба в Тунджа , че иначе ще е много лошо !!! Миналата година нямам и един шаран изваден ! Само няколко едри каракуди с р-ри над 0.900 грама и доста кефали все хубавци !
Късмет и Наслука на всички които смятат и плануват риболов през уикенда !!! 

-
- новобранец
[quote="petko_dimitrov_81"]Абе всяко чудо за 3 дена... !!! Най-голямото е за 5 ! Така че и това ще отшуми
! Дано поне влезе малко риба в Тунджа , че иначе ще е много лошо !!! Миналата година нямам и един шаран изваден ! Само няколко едри каракуди с р-ри над 0.900 грама и доста кефали все хубавци !
Късмет и Наслука на всички които смятат и плануват риболов през уикенда !!!
[/quot
Аз имам един

Аз имам един

КОТУИ, ТАКОЗ"
- petko_dimitrov_81
- фен клуб-скобар
Ти хубаво имаш,ама аз нямам ...! Е на зарибени ходих и лових,но това не го броя !!!
На реката удоволствието е съвсем различно !!! 

Реката в града е започнала да си влиза в коритото и да се избистря, надявам се към вторник-сряда ще става за риболов.
- fishing.ivo6a.com
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Това е от Араплийска река към 20 кг скобари - пуснати са във Грудовска река при Аврамов мост - наслука на всички

- каридата
- учете се от него
Бравос Иво,тоя филм са го играли доста хора включително и аз,но тая гад скобара нещо не прихваща в тая ряка,дано да греша.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''