Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
2000-я,stc.ctc.2000 написа:http://www.vsekiden.com/107827/Бъзикате се със шараните,ама погледнете какви извратеняци има
Досега тази тема се развиваше като донякъде философска, донякъде шегаджийска, а и за споделяне на приятни неща.
Никога не са били актуални "извратеняци", а се надявам и в бъдеще да е така.
За това, те моля да не постваш подобни неща, още повече, доскоро отстояваше тезата, че нашите деца четат темите от сайта и трябва да бъдем много внимателни !!!
Също така, за пръв път, моля някой модератор да затрие този пост, тъй-като не се вписва в темата и няма нищо общо, както с риболова който практикуваме, така и прехода, който следваме и дори когато служим на себе си, го описваме с иносказателни средства, надявам се !!!
Извинявам се на автора, за вмешателството в темата, ама си я чувствам като моя.
Една "либофф" я преживях някак си , ама повече ми е трудно .......
-
- кандидат преподавател
G.Petkov,малко по-надолу от Намибия,в самата Южна Африка,с градовете,Претория,Дърбан и Кейптаун.Нямаше да го има бандитското предградие Совето,вместо него щеше да има примерно Филиповци
За българките не съм съгласен,че примерно са по-свадливи от негърките
И при двете раси много зависи от възпитанието на жената и подхода към нея,ама няма да се разпростирам по такива въпроси,щото се отклоняваме от основната тема за прехода,пътеводителя и служенето!Цяла вечер служа на себе си - то не беше чоплене на въдици,проверка на резервите,решаване на кръстословици,съсредоточено отпиване и многоспектърно анализиране на последствията и чувството от всяка глътка,съчетано с ровичкане във форума и препрочитане на 5-те тома на Чандлър...утре нали е петък -ден на майстора,кой му мисли за работа
,петък по принцип служи за заличаване на следите от неблаговидното ни представяне през изтеклата работна седмица и за подготовка на уикенда... 

- Vid
- кандидат преподавател
Рядко пиша в тази тема, но я чета редовно. Извинявам се, че тази вечер реагирам така, но явно това е повлияно от друга тема във форума. Та ще кажа, стига с тази цензура, ако твоите деца може да я прочетат, моите също могат да четат. Децата ни са много "напред с матриЯла" само дето ние със старите си мозъци си мислим, и искаме да не е така, ама е така.... вече живеем в 21 век. Този форум е най малката перверзия, която може да влезе в мозъците им, има доста по-брутални сайтове...G.Petkov написа: Никога не са били актуални "извратеняци", а се надявам и в бъдеще да е така.
За това, те моля да не постваш подобни неща, още повече, доскоро отстояваше тезата, че нашите деца четат темите от сайта и трябва да бъдем много внимателни !!!
Също така, за пръв път, моля някой модератор да затрие този пост
Затова, да мислим позитивно и модерно........ и да ги възпитаваме строго и същевременно да ги даряваме с нашата любов... оттам на там е тяхна или божа работа....
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- Павел Иванов
От преки наблюдения съм склонен да твърдя че на Филиповци му е излезло кофтито име само заради панорамата от околовръсното . В самият квартал си е много чисто и подредено . Там циганите и да влезат ни цапат , ни барат . Това е май единственият квартал който си е облагородил самоинициативно и със свой средства част от преминаващата през него рекичка . Разширил е естественото завиряване , поддържа някаква рибна популация там , поддържа някакъв сравнителен уют от окосено / отъпкана трева и местенца за пикник без никаква общинска намеса и пр. Виж в отсрещният Люлин не е баш тъй а точно варианта който си представя човек след Ицовото изказване и предшествалото го минаване два , три пъти по околовръснотоINCUBUS написа:...Нямаше да го има бандитското предградие Совето,вместо него щеше да има примерно Филиповци ...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- GODzillata
Реймънд?INCUBUS написа:...и препрочитане на 5-те тома на Чандлър.....

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- stonetales
- разбира нещата
Сменяваш ги от време на време(дамите) и свадливостта държи колкото ланския сняг:)
Юр гонна лийв:) - тук вее луд вятър с бясно слънце на простора:)
А-нещо съм пропуснал последната страница.
Чувството за нечистоплътност , Павка, е неимоверно по-силно, когато влизаш във Филиповци. Поне при мен е така. Ела пък нашата маала да видиш...........бъърррррр...........
Понеже все още смятате, че само аз съм водещ на темата, ще ви кажа, че значение имат чувството и емоцията, с които са публикувани постовете, а не непременно "буквалното" им съдържание. Тези чувства и емоции ни "държат", привличат тук в темата, не думите, които, естествено са на преден план, поради характера и естеството на "кръглата маса", около която седим:)
Общо взето - поради фактите, за които споменава vid, се разкарах от почти всички форуми.
Юр гонна лийв:) - тук вее луд вятър с бясно слънце на простора:)
А-нещо съм пропуснал последната страница.
Чувството за нечистоплътност , Павка, е неимоверно по-силно, когато влизаш във Филиповци. Поне при мен е така. Ела пък нашата маала да видиш...........бъърррррр...........
Понеже все още смятате, че само аз съм водещ на темата, ще ви кажа, че значение имат чувството и емоцията, с които са публикувани постовете, а не непременно "буквалното" им съдържание. Тези чувства и емоции ни "държат", привличат тук в темата, не думите, които, естествено са на преден план, поради характера и естеството на "кръглата маса", около която седим:)
Общо взето - поради фактите, за които споменава vid, се разкарах от почти всички форуми.
Последно промяна от stonetales на Пет Фев 17, 2012 10:32 am, променено общо 2 пъти.
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- stc.ctc.2000
- научил се да хвърля
- Местоположение: Източната част на Балканският полуостров на територия 22 % от него 110994 кв.км.
G.Petkov написа:2000-я,stc.ctc.2000 написа:http://www.vsekiden.com/107827/Бъзикате се със шараните,ама погледнете какви извратеняци има
Досега тази тема се развиваше като донякъде философска, донякъде шегаджийска, а и за споделяне на приятни неща.
Никога не са били актуални "извратеняци", а се надявам и в бъдеще да е така.
Също така, за пръв път, моля някой модератор да затрие този пост, тъй-като не се вписва в темата и няма нищо общо, както с риболова който практикуваме, така и прехода, който следваме и дори когато служим на себе си, го описваме с иносказателни средства, надявам се !!!
Извинявам се на автора, за вмешателството в темата, ама си я чувствам като моя.
Една "либофф" я преживях някак си , ама повече ми е трудно .......

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Доброто има своята лоша страна,както и лошото има своята добра страна
- stonetales
- разбира нещата
ааййдеее - на си ти куклите - дай си ми парцалките:)
стига бре, Хора:)
стига бре, Хора:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- stonetales
- разбира нещата
Когато започнах да обичам себе си, разбрах, че мъката и страданието са само предупредителни сигнали за това, че живея против собствената си истина. Сега знам, че това се нарича „автентичност“.
Когато започнах да обичам себе си, разбрах колко силно може да засегнеш някого, ако го подтикваш към изпълнение на собствените му желания, преди да им е дошло времето и човекът още не е готов, и този човек съм самия аз. Днес наричам това „признание“.
Когато започнах да обичам себе си, престанах да се стремя към друг живот и изведнъж видях, че всичко, което ме обкръжава, ме приканва да раста. Днес наричам това „зрелост“.
Когато започнах да обичам себе си, разбрах, че при всякакви обстоятелства се намирам на правилното място в правилното време и всичко се случва в нужния момент, затова мога да бъда спокоен. Сега наричам това „увереност в себе си“.
Когато започнах да обичам себе си, престанах да ограбвам собственото си време и да правя грандиозни проекти за бъдещето. Днес правя само това, което ми носи щастие и радост, това, което обичам да правя и носи на сърцето ми приятни усещания. Правя това по собствен начин и в собствен ритъм. Днес наричам това „простота“.
Когато започнах да обичам себе си, се освободих от всичко, което принася вреда на здравето ми – храна, хора, вещи, ситуации. Всичко, което ме теглеше надолу и ме отблъскваше от самия мен. В началото наричах това „позиция на здравословния егоизъм“. Сега го наричам „любов към самия себе си“.
Когато обикнах себе си, престанах да се опитвам винаги да бъда прав и от този момент правя по-малко грешки. Сега разбрах, че това е „скромност“.
Когато започнах да обичам себе си, престанах да живея с миналото и да се безпокоя за бъдещето. Днес живея само за настоящия момент, в който се случва всичко. Сега изживявам всеки ден за самия него и наричам това „реализация“.
Когато започнах да обичам себе си, осъзнах, че моят ум може да ме разстрои и от това мога да се разболея. Но когато го обединих с моето сърце, моят разум ми стана ценен съюзник. Сега наричам тази взаимовръзка „мъдрост на сърцето“.
Повече не ни е нужно да се боим от спорове, конфронтация или различен род проблеми със себе си или със другите. Даже звездите се сблъскват, но от техния сблъсък се раждат нови светове. Сега знам:“Това е животът!“
Чарли Чаплин Реч на собствената му седемдесетгодишнина
--------------
Пичове - прибавете към горното и стремежа към флуидност и безсмъртие и ще получите в кратце моята жизнена философия:)
Защо безсмъртие ли?:)
Ами - Защото докато в България се вари/пече домашна ракия - Оставам:)
Когато започнах да обичам себе си, разбрах колко силно може да засегнеш някого, ако го подтикваш към изпълнение на собствените му желания, преди да им е дошло времето и човекът още не е готов, и този човек съм самия аз. Днес наричам това „признание“.
Когато започнах да обичам себе си, престанах да се стремя към друг живот и изведнъж видях, че всичко, което ме обкръжава, ме приканва да раста. Днес наричам това „зрелост“.
Когато започнах да обичам себе си, разбрах, че при всякакви обстоятелства се намирам на правилното място в правилното време и всичко се случва в нужния момент, затова мога да бъда спокоен. Сега наричам това „увереност в себе си“.
Когато започнах да обичам себе си, престанах да ограбвам собственото си време и да правя грандиозни проекти за бъдещето. Днес правя само това, което ми носи щастие и радост, това, което обичам да правя и носи на сърцето ми приятни усещания. Правя това по собствен начин и в собствен ритъм. Днес наричам това „простота“.
Когато започнах да обичам себе си, се освободих от всичко, което принася вреда на здравето ми – храна, хора, вещи, ситуации. Всичко, което ме теглеше надолу и ме отблъскваше от самия мен. В началото наричах това „позиция на здравословния егоизъм“. Сега го наричам „любов към самия себе си“.
Когато обикнах себе си, престанах да се опитвам винаги да бъда прав и от този момент правя по-малко грешки. Сега разбрах, че това е „скромност“.
Когато започнах да обичам себе си, престанах да живея с миналото и да се безпокоя за бъдещето. Днес живея само за настоящия момент, в който се случва всичко. Сега изживявам всеки ден за самия него и наричам това „реализация“.
Когато започнах да обичам себе си, осъзнах, че моят ум може да ме разстрои и от това мога да се разболея. Но когато го обединих с моето сърце, моят разум ми стана ценен съюзник. Сега наричам тази взаимовръзка „мъдрост на сърцето“.
Повече не ни е нужно да се боим от спорове, конфронтация или различен род проблеми със себе си или със другите. Даже звездите се сблъскват, но от техния сблъсък се раждат нови светове. Сега знам:“Това е животът!“
Чарли Чаплин Реч на собствената му седемдесетгодишнина
--------------
Пичове - прибавете към горното и стремежа към флуидност и безсмъртие и ще получите в кратце моята жизнена философия:)
Защо безсмъртие ли?:)
Ами - Защото докато в България се вари/пече домашна ракия - Оставам:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- stc.ctc.2000
- научил се да хвърля
- Местоположение: Източната част на Балканският полуостров на територия 22 % от него 110994 кв.км.
Отдавам се на бирата,спирам с писането и си наемам личен тренер
http://www.vbox7.com/play:c1d7ca74e3

Доброто има своята лоша страна,както и лошото има своята добра страна
Абе да се изкажа за ракията-до 24г не пиех капка и ми беше по добре
После сбирки и се зарибяваш и привикваш.Бира пиех много.Сега не за 2години-общо 5-6 броя.Вино може по малко само на покривка с жената.Много рядко 

Риболовци.
Гледай как са гласували потребителите в тая медия
Потребителите определиха най-доброто от "Аз, репортерът” за 2011 г

Риболовци.
Та поствам нещо от преди 2 дни да се връзва и риболовната обстановка от яз Батак
Цигов чарк

Риболовци.
- G.Petkov
Камък,
Този цитат от Ч.Чаплин изцяло покрива част от заглавието на темата, прочетох го целия, много важи.Който може, да постигне това което гения ни е написал !
Радвам се, че и 2000-я е хванал правилната посока в темата. Бира и жени, направо си е добре, аз също предпочитам така да подредя приоритети си
!Като някъде там да наместя и риболова.
lusienn,
Дай малко инфо за тези прекрасни снимки, нещо не се виждат колеги на леда.
Дава ли нещо, ако знаеш - сподели. Утре е събота, чудя се накъде да захвана ???
Този цитат от Ч.Чаплин изцяло покрива част от заглавието на темата, прочетох го целия, много важи.Който може, да постигне това което гения ни е написал !
Радвам се, че и 2000-я е хванал правилната посока в темата. Бира и жени, направо си е добре, аз също предпочитам така да подредя приоритети си

lusienn,
Дай малко инфо за тези прекрасни снимки, нещо не се виждат колеги на леда.
Дава ли нещо, ако знаеш - сподели. Утре е събота, чудя се накъде да захвана ???
-
- кандидат преподавател
Годзи,разбира се,че за Реймънд ставаше дума
Онез,неговите лакардии са си един бъзикарски протест към лъскавата парвенющина на Щатите ,а и представляват една интелигентна пропаганда на мързела и лежерния начин на живот.За съжаление,ценностите,които оня истински пич е проповядвал,никога не са пасвали на българския манталитет,не пасват и на политиката,осъществявана последните 100 години в Родината,а най не пасват на гардовете на прехода -стожерите на БОП,НСП и въобще МВР,с образования от руска филология до ВИФ .Ама,кво толкова -нали имаме за четене този форум,че ни се дава и великата възможност да пописваме щуротии през времето,когато служим само на себе си,е,за тва на чист български език ще ревна -ашколсун
Що се отнася до утре,ще благоволя да си надигна диференциала от семейното ложе къде 10.00 часа,със стратегическия замисъл към 11.00 часа ,надлежно транспортирал се /за раздвижване на ледясалото МПС/до любимото кафене -за сърбане на поредица кафета и води,към 13.00 може и на биричка и много дълбокомислени,съботни,интелектуални,клюкарски,философски, неприлични,непретенциозни и пр.разговори.Всеки пътеводител,дори и този на прехода,предвижда такива оазиси на непреходността и на застоя-да си абим времето заради самата идея,че е възможно нищо съществено да не правим