Спининг край Ямбол

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Публикувай отговор
lubomirco
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Спининг край Ямбол

Мнение от lubomirco »

Ми дай да ги видиме тез фофлери де колега tachev.Са пална фитила тука,а снимки -"нъцки".Айде,че половината форум немой да заспи спокойно докато не ги види :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

П.с.
Във facebook-a ти не може да се влезе,ограничил си го само за приятели.
posstel
новобранец
новобранец

Мнение от posstel »

неделя бяхме на Ханово,и....капо.Дойдоха на проверка от горското.Запъваха се,че не сме попълнили билетите за излета.то бяха заплахи,то бяха актове,глоби....
ionko topalov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ionko topalov »

Lubomirco воблерите на колегата tachev можеш да ги видиш в другият форум.
В темата Ekogear- top Gear.Воблери който са много коментирани...
Аз лично като ги видях, си спя спокойно. Но на последък, започнах да сънувам скрина на баба.
А,доколкото си спомням той беше само с шест чекмеджета. :-o :D
Можеби не само аз , а целият форум сънува същият скрин :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Поздрави!
twopikes
новобранец
новобранец

Мнение от twopikes »

неделя бяхме на Ханово,и....капо.Дойдоха на проверка от горското.Запъваха се,че не сме попълнили билетите за излета.то бяха заплахи,то бяха актове,глоби....

Добре де и аз съм имал такива пререкания с многоуважаемите господа от горска стража, иара и т.н точно по този повод.Не трябва ли да се вписва улова а не излета.Освен това полетата на билета са по-малко от излетите които правя за една година какво правим като свършат.
find where lies small
Аватар
shtilio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shtilio »

twopikes написа:неделя бяхме на Ханово,и....капо.Дойдоха на проверка от горското.Запъваха се,че не сме попълнили билетите за излета.то бяха заплахи,то бяха актове,глоби....

Добре де и аз съм имал такива пререкания с многоуважаемите господа от горска стража, иара и т.н точно по този повод.Не трябва ли да се вписва улова а не излета.Освен това полетата на билета са по-малко от излетите които правя за една година какво правим като свършат.
Отиваш там където са ти издали билета като добър гражданин и ти дават нов :D

Аз съм бил свидетел на същата простотия от многоуважаемите органи, при положение че беше пълно със търмъкчии на голямото съоръжение, аз и един дядо ловяхме на малкото уклей и червеноперки, те дойдоха при нас, мен не ме провериха изобщо, написаха на дядото един акт задето не си е попълнил билета ( и защото ги пита, защо идват да проверяват нас, като се вижда отдалеч къде са търмъкчиите) и си тръгнаха доволни от добре свършената работа.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
vinil
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от vinil »

shtilio написа:......написаха на дядото един акт задето не си е попълнил билета ( и защото ги пита, защо идват да проверяват нас, като се вижда отдалеч къде са търмъкчиите) и си тръгнаха доволни от добре свършената работа.
Дееба и скотовете....

За мен - оправия ако има, тя ще да е 'га ние няма да я видим.

И цинично да звучи - трябва да "си отидат" (по ми иде да кажа: да измрат) хората от едно или две поколения, за да се изтрият тия ни порядки, навици и начини на мислене от които страдат много други, и тогава да се надяват следващити поколения на нормален живот. Щото то да беше така само в едната ИАРА -песен щеше да бъде! Ама уви !
Последно промяна от vinil на Сря Фев 22, 2012 2:55 pm, променено общо 1 път.
Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
twopikes
новобранец
новобранец

Мнение от twopikes »

Не би трябвало да е така, като си плащащ билета на практика си купуваш правото да ловиш риба естествено спазвайки закона това вписване на излета си е простотия, ама да не разводняваме темата.На всички колеги спинингисти пожелавам само приятни емоции край р.Тунджа.
find where lies small
twopikes
новобранец
новобранец

Мнение от twopikes »

....и ако може да попитам срещу тези 25 лева които даваме за риболовен билет иара да е правила зарибяване дори с уклей или червенопера та да пише актове за това....не се стърпях.Виждам че Zander се е заел да я поразбута тая система която дава безплатен бензин и 650 лв на месец заплата, но аз съм откровено песимист относно резултата.
find where lies small
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

От тия 25лв. по принцип 25% са точно за зарибяване . Друг е въпроса че вече трета година парите седят при другарят Дянков на топло , щото това зарибяванията не са приоритет ако и тези пари да са именно за това .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
twopikes
новобранец
новобранец

Мнение от twopikes »

аааа разбрах какъв е замисъла за три години шараните и сомовете станали поне по 2-3 кг.Ще дойде времето когато ще се зарибява с трикилограмови шарани ,а ще ги ловим от осем нагоре...еееей проЗ народ тръгнал да се оплаква.
find where lies small
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Явно пак нещо не си разбрал ама това щот с такава насоченост тръгна де :lol: Иде реч че ИАРА няма как да зарибят с парите от риболовните билети щото принципалЪт им в лицето на финансовият министър не ги дава . Не за всичко са виновни от ИАРА ако и да имат доста трески за дялане . По принцип от началото на годината извършват добра за ресурса си дейност и да се надяваме това да продължи .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Боев
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Боев »

Ми то от началото на годината колко е минало,че да им оценяме дейността?
По Тунджа дейността им е точно да се заяждат за дреболии с изрядни колеги и да се правят че не виждат "другарчетата" си тармъкчии и токаджии.
Хич не ми ги хвалете!
Едно четем по бюлетините,ама елате на реката да видим как е!!!
gergi762
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gergi762 »

Аз мисля,че чак като приключи излета трябва да се опише и то ако си взел някоя риба :smt017
Остави само стъпки
twopikes
новобранец
новобранец

Мнение от twopikes »

Чл. 24. (1) Лицата, упражняващи любителски риболов, са длъжни:

1. да използват не повече от 3 броя въдици (пръчки) за риболов с монтирани на тях до две куки (единични, двойни или тройни) в изкуствените водни обекти, в Черно море и река Дунав; във водите на Черно море може да се постави чепаре на една от въдиците;

2. да използват една въдица (пръчка) с монтирани до 2 броя куки (единични, двойни или тройни) при риболов в реките, старите речни корита, крайморските, крайдунавските и вътрешните езера и блата;

3. да записват улова от всеки риболовен излет по видове и количество (в килограми и бройки) в билетите за любителски риболов;

4. да носят по време на риболовен излет билетите за любителски риболов и да ги представят на контролните органи при поискване.

Ами ето го закона и понеже в билета не можеш да пишеш рибка след рибка (освен ако не си водиш писар) точно накрая на излета трябва да го попълниш.
find where lies small
Аватар
каридата
учете се от него
учете се от него

Мнение от каридата »

Аре Тачев,само месец и ги почвайте.Поне според миналогодишните ти първи приключения.
Ходене му е майката.
Хендмейдър

paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим'' :)
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”