Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

weekend риболов
Модератор: Кърцата
weekend риболов
Ние с иванка и компания ще ходим на Искъра на палатка, като ще тръгнем утре в 18:00 като ще седим до събота вечер, но има и вариант да останем и неделя. Ще ходим откъм Ихтиман защото там е останало място за палатка. Дано само не си играят да го точат точно в събота язовира. Ако има желаещи да се обаждат да се разбираме. Пафка ти какво мислиш ?
EVALA!!!
are sa6o nasluka dano imate doxoden ulov i da ne kupete samo 4erveite s ivanka:)))))))))!are nasluka!!!
super!
Стискам ви палци времето да е ок и да си намерите готино място:)
Сашо аз за съжаление няма да мога да риболовствам тоя уикенд, ма ти не се натъжавай! Така ще имате шанс да хванете повечко риба!
БигФишърМан ще потвърди!
Аре наслука!:))
П.С. И праете снимки да съпричастваме:)
Сашо аз за съжаление няма да мога да риболовствам тоя уикенд, ма ти не се натъжавай! Така ще имате шанс да хванете повечко риба!
БигФишърМан ще потвърди!
Аре наслука!:))
П.С. И праете снимки да съпричастваме:)
Ами хайде наслука и от мене !
Ако тая събота и неделя хванете рибка, другите може и аз да намина на там, обаче като знам как висяхме 3 дена до филмовата къща преди 3 седмици и хванахме само 4-5 костура 3 каракуди и 1 мини платичка не ми се ходи все още на Искара
.
Пожелавам на всички които ше ходят на там, да се е отпушила работата на тоя язовир..... аре пък ще разправяте като се върнете !
.....абе то няма ли да вали събота и неделя или на вас не ви пречи
?
Ако тая събота и неделя хванете рибка, другите може и аз да намина на там, обаче като знам как висяхме 3 дена до филмовата къща преди 3 седмици и хванахме само 4-5 костура 3 каракуди и 1 мини платичка не ми се ходи все още на Искара

Пожелавам на всички които ше ходят на там, да се е отпушила работата на тоя язовир..... аре пък ще разправяте като се върнете !
.....абе то няма ли да вали събота и неделя или на вас не ви пречи

- altavoto_me4e
- научил се да хвърля
- Fishing_Fan
- разбира нещата
EEEE zabravix!!!
Съшто квартал Надежда жи пожелава приятен излет и да е доходен!!!!
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: weekend риболов
Наслука и от "Младост"!:)) Пожелавам ви близка среща с големите рибоци... 

- altavoto_me4e
- научил се да хвърля