Проблем с шрифта.

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Re: Проблем с шрифта.

Мнение от pacho109 »

E......,като почнеш да пикаеш наблизо ,виждаш на далеч и няма проблем :lol: :lol: :lol:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
batjoro_bg
новобранец
новобранец

Мнение от batjoro_bg »

Намаляват шрифта, но пък за сметка на това увеличават рекламите :butthead: :finga:
Вече която и тема да отвориш задължително има търговски спам - аман :axe:
gergi762
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gergi762 »

barutchiata © написа:
gergi762 написа: Кажи малко по-подробно какво точно се прави

Натискаш и задържаш бутона Ctrl и натискаш +
Аз питах да премахва рекламите,не да увеличавам шрифта
Остави само стъпки
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Ако си мислите, че сайтовете и форумите съществуват ей така, без да се плаща, жестоко се лъжете. И за да съществуват, трябва и от някъде да идват собсидии. Като дайте да спрем рекламите по телевизията.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

batjoro_bg написа:Намаляват шрифта, но пък за сметка на това увеличават рекламите :butthead: :finga:
Вече която и тема да отвориш задължително има търговски спам - аман :axe:

Батка явно си попуснал да прочетеш това. :arrow: :arrow: :arrow:
barutchiata © написа:От днес ще трия профила на всеки който безпричинно отправя заплахи, размахва средни пръсти или обижда колеги във форума! Във форума няма място за хора не уважващи останалите потребители.
За тези които си мислят, че като си направят втори профил и няма да ги видя, ще кажа, че ще трия всички профили свързани със IP адреса отправил заплахи и обиди. Поради тази причина не си отстъпвайте компа на колеки които не познавате добре, за да не изгорите безпричинно.
Аватар
stefan4etoo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от stefan4etoo »

И при мен е същото променяли са нещо,гледам има нещо и за фейсбука кой харесвал кои не :lol: :lol: .натискаш Ctrl i + и си го уголемяваш шрифта колкото искаш.
Последно промяна от stefan4etoo на Пон Фев 20, 2012 6:59 pm, променено общо 1 път.
Аватар
preparatos
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от preparatos »

https://addons.mozilla.org/bg/firefox/a ... src=search това е плугин за мозилата, колега...инсталва се...а за ad muncher...прати на лс емайла ти го пратя....

батее...това са си напълно легални програми, които филтрират нежеланата спам....:) с това по никакъв начин не нарушавам нищо...:)
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Виждам по-горе пак заплахи и пр.
Искам да кажа, че не съществува друг форум, па и къФто и да бил той с такъв шрифт. Шрифта дори за тинейджърите е дребен, а пък за нас към то 40-те, които не сме малка цифра тук, какво да правим?? Лупи ли да държим пред монитора? Абсурдно е, и трябва да бъде коригирано..., вдигайки зума до нормален размер на шрифта, не става - излиза извън екрана...
Относно препратките към фейсбук - четох някъде заплахи от модератори, че не е позволено да се слагат препратки или линкове към файлове, които искат регистрация. Явно това вече не е така и е време да си направим рег. в ФБ.
Относно рекламите - нормално е да има такива. Все пак сайтовете от това се издържат. Дори тук рекламите са много малко и почти незабележими.
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
batjoro_bg
новобранец
новобранец

Мнение от batjoro_bg »

Батка явно си попуснал да прочетеш това. :arrow: :arrow: :arrow:
barutchiata © написа:От днес ще трия профила на всеки който безпричинно отправя заплахи, размахва средни пръсти или обижда колеги във форума! Във форума няма място за хора не уважващи останалите потребители.
За тези които си мислят, че като си направят втори профил и няма да ги видя, ще кажа, че ще трия всички профили свързани със IP адреса отправил заплахи и обиди. Поради тази причина не си отстъпвайте компа на колеки които не познавате добре, за да не изгорите безпричинно.
[/quote]

"Батка", това наистина съм го пропуснал, но се чудя как до вчера сайта съществуваше и без да има реклами на месомелачки, спа центрове и системи за увеличаване на пениси на всяка страница, че и между мненията в темите. Мисля, че до сега не съм обидил никой колега риболовец, а и нямам нито причина нито желанието да направя нещо такова. Изразявам възмущението си към грубата комерсиализация и развалянето на един хубав риболовен сайт със стандартните емотикони. Не съм си правил и нямам намерение да си правя втори, или нов профил, така че ако решиш, че изразяването на мнение, с което не си съгласен е достатъчен повод да ме изтриеш - давай и бъди здрав.

П/с Дупето и средият пръст в поста ми са за всички, които се регистрират в риболовен сайт само за да търгуват и които смятат за риби нас риболовците и то с благословията на тези от които зависи това.

Поздрави.
Аватар
Божидар Стойков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Божидар Стойков »

Намалиха малко шрифта и се размрънкахте.... Ето че го оправиха..... може да е имало проблем, снощи форума беше спрян.... може да има причина, а за рекламите, нали трябва да се печели нещо от тоя сайт, хостинга не е брзплатен, както и домейна, имайте в предвид че може и администратора да плаща на някой за да пише системата и т.н...
А относно бутона "Харесва ми!" Аз лично съм против.... По разумно беше системата за репутация която бяхте пуснали миналата година за 1-2 месеца Поздрави!!!
Изображение
Изображение
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Vid написа:... четох някъде заплахи от модератори, че не е позволено да се слагат препратки или линкове към файлове, които искат регистрация. Явно това вече не е така и е време да си направим рег. в ФБ...
Не някъде а в "Спинингов риболов" и конкретно от един модератор :mrgreen: За съжаление администратора , респективно собственика на сайта , си решава как да изглежда той . Лично на мен в този му вид ми се струва ... как да кажа ... силно "чергарски" . Знам че за форум и сайт си се вадят кинти та да се поддържат ама ...
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Божидар Стойков написа: А относно бутона "Харесва ми!" Аз лично съм против.... По разумно беше системата за репутация която бяхте пуснали миналата година за 1-2 месеца Поздрави!!!
На мен ми е любопитно - дали фейсбук плаща, че този бутон се намърда в почти всички сайтове които съществуват в Б-кото и-нет пространство? Все пак, има и други социални мрежи..
Сенека
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

Проблема с шрифта е оправен. Относно бутона "харесва ми" - това е единствено с цел популяризиране на сайта. Т.е. когато някой натисне харесва ми, неговите приятели го виждат във фейсбука му и примерно кликат на линка за да го видят. Няма общо със система за репутация или подобно нещо
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
Аватар
ninastefanina
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ninastefanina »

fixxer написа:Проблема с шрифта е оправен.
Вече е екстра.
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

fixxer написа:Проблема с шрифта е оправен. Относно бутона "харесва ми" - това е единствено с цел популяризиране на сайта. Т.е. когато някой натисне харесва ми, неговите приятели го виждат във фейсбука му и примерно кликат на линка за да го видят. Няма общо със система за репутация или подобно нещо
Благодаря за разяснението относно бутона. Шрифта също е супер....
Сенека
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”