Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Яз. Бели лом -- 10- 08-2007 г.
- dimitar_
- сериозен играч
Яз. Бели лом -- 10- 08-2007 г.
Днес беше един от успешните ми излети , защото на язовира заведох на първи излет двамата си племенника които живеят в Полша , шуреят ги доведе за първи път да видят къде е живял баща им . Общо взето , луда работа , единият бе на 10 год. , а другият на 12 год. , отначало , докато се разсънят сутринта им беше малко криво , но след това вместо да гонят топката , те залепнаха на телескопа , макар че както казва баща им , жива риба са виждали само в аквариум .
Честно казано , цял ден им "прислугвах" , но да ви кажа накрая си правеха всичко , червей си слагаха , откачаха си рибетата и работеха съвсем нормално с "петичката" . От цялата работа "изгоря " баща им , защото още от сега го емнаха за телескопи ...
Преди да ви кача снимките , да ви кажа ,мой познат е от понеделник на язовира , изкарал е дъждовете там , каза , че ми е бедна фантазията , за да си представя какво е било , та за това време той не е вадил нищо , само един амур около 7 кг. са извадили , колеги до него , единствено на телескоп пред пипера е излизало каракуда и червенопера .
Колкото до "големите" бели риби , вие ги виждате , снимал съм ги . Все пак това не значи , че ги няма , има ги , но явно рядко се лъжат ...
Ето и малко снимки от изморителния , но успешен риболов :
Ето ни строени рано сутринта ...

Е , това ако не рибарче ...!

И братлето не се дава !

Ей това трябва да правим всички !

Преди да "отпраши" , за да се срещнат пораснали !

Ето и още една , дано да си направила извода ...

С общи усилия , всичко става !

Ето и една от каракудите , естествено на кюспе ...

Това постигнахме днес ...

Все пак всичко има край...

Това е може да съм ви отегчил , но съм доволен , че хлапетата няма да забравят този ден , и дето се вика , лепна им се люспа на челото ...!!!
Честно казано , цял ден им "прислугвах" , но да ви кажа накрая си правеха всичко , червей си слагаха , откачаха си рибетата и работеха съвсем нормално с "петичката" . От цялата работа "изгоря " баща им , защото още от сега го емнаха за телескопи ...
Преди да ви кача снимките , да ви кажа ,мой познат е от понеделник на язовира , изкарал е дъждовете там , каза , че ми е бедна фантазията , за да си представя какво е било , та за това време той не е вадил нищо , само един амур около 7 кг. са извадили , колеги до него , единствено на телескоп пред пипера е излизало каракуда и червенопера .
Колкото до "големите" бели риби , вие ги виждате , снимал съм ги . Все пак това не значи , че ги няма , има ги , но явно рядко се лъжат ...
Ето и малко снимки от изморителния , но успешен риболов :
Ето ни строени рано сутринта ...
Е , това ако не рибарче ...!
И братлето не се дава !
Ей това трябва да правим всички !
Преди да "отпраши" , за да се срещнат пораснали !
Ето и още една , дано да си направила извода ...
С общи усилия , всичко става !
Ето и една от каракудите , естествено на кюспе ...
Това постигнахме днес ...
Все пак всичко има край...
Това е може да съм ви отегчил , но съм доволен , че хлапетата няма да забравят този ден , и дето се вика , лепна им се люспа на челото ...!!!
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
- dimitar_
- сериозен играч
Благодаря за добрите думи на всички , това ме убеждава , че този ден не е отишъл на "вятъра" !
Ех , Илийка , ако на времето бай Йордан Добруджанеца ми беше обяснявал така , нямаше да му пикая в дамаджаната с вода , та затова съм си направил извода , и за да пия вода по спокойно в тия жеги , най - добре е човек да се отнася сериозно към тези дето ще ни заместят ... !!!
Между другото , вече си уредиха въдица , празно няма , по скайпа дигнаха една врява на другата част от семейството в Полша и една "сгавайка" вече е на лице , явно "бацила" е хванал !!!
Ех , Илийка , ако на времето бай Йордан Добруджанеца ми беше обяснявал така , нямаше да му пикая в дамаджаната с вода , та затова съм си направил извода , и за да пия вода по спокойно в тия жеги , най - добре е човек да се отнася сериозно към тези дето ще ни заместят ... !!!
Между другото , вече си уредиха въдица , празно няма , по скайпа дигнаха една врява на другата част от семейството в Полша и една "сгавайка" вече е на лице , явно "бацила" е хванал !!!