Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
- fishing.ivo6a.com
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Риболов край ямбол!!!
Смятах да отида до Факия да го пусна но не бях с моята кола и не беше удобно по-добре в Грудовската жив отколкото да го оберат в малките реки около Тунджакаридата написа:Бравос Иво,тоя филм са го играли доста хора включително и аз,но тая гад скобара нещо не прихваща в тая ряка,дано да греша.

- stan2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Браво Иво,поздравления!Само дето скобара неще и неще да се приспособи в нашата река.Пепел на думите ми 

Кой намаза с лайна,пъстроцветната дъга...
- каридата
- учете се от него
Абе квото и д а стане ,добре си направил.Смятах да отида до Факия да го пусна но не бях с моята кола и не беше удобно по-добре в Грудовската жив отколкото да го оберат в малките реки около Тунджа
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

- sabin
- научил се да хвърля
Как добре е направил! Знаете ли колко буркани щеше да напълни.
Това е шега. Да не го вземе колегата на сериозно!
Шапка свалям на такива колеги въпреки, че всяка риба си има зони на обитания. Дано се завъди и там където си я пуснал. Спасил си я от търмъкчиите. Дал си и шанс. Другото е нейно дело.
Още веднъж поздрави за постъпката!
Това е шега. Да не го вземе колегата на сериозно!
Шапка свалям на такива колеги въпреки, че всяка риба си има зони на обитания. Дано се завъди и там където си я пуснал. Спасил си я от търмъкчиите. Дал си и шанс. Другото е нейно дело.
Още веднъж поздрави за постъпката!
-
- научил се да хвърля
Колегата е свършил това което е усетил от "вътре" от сърце да направи...,а какво правят Върхушката от горе, Те кога ще направят нещо от сърце, за народа, за природата..докога ще гледаме БРАКОНИЕРИ с брадви да трошат леда с бомби да плашат рибата в МРЕЖИТЕ СИ>>>( последното ме провокира от неделния излет на Камчия),.Колкото и да има добро-сърдечни хора сякаш толкова повече, се и увеличават Безнаказаните случай на Посегателства върху Природата казано друго яче БРАКОНИЕРСТВО!!!
П:С -А трябваше просто да проверя дали някой колега не е писал нещо за Коневец и Елхово..
П:С -А трябваше просто да проверя дали някой колега не е писал нещо за Коневец и Елхово..
ехххх,аз пък все се надявах да видя веднъж на реката някой да върне рибата във водата ,но за поредна година невидях....а ходя често...
Някой има ли скорошно инфо за нивото на Тунджа към Коневец и Елхово, оправи ли се вече ?
- AtMos
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Във събота правихме риболов на Срем водата е още висока и доста мътна.На връщане минахме през Елхово на Родопа и там беше същото положение ... от към страна на рибата беше отчайващо положението.Дано тази седмица се нормализират нещата и да става за риболов 

- S.Koychev
- разбира нещата
Колеги имам 100 % инфо че на Черноземска излиза много алай
. Та които е свободен нека отива да си направи кефа.
Айде.

Айде.
Ribarche
-
- научил се да хвърля
В Елхово днес реката взе да дига нивото риба има но не иска.Преиграва предимно след обяд.
- melvinantani
- новобранец
За жалост това е доста срещана гледка тази зима по река Камчия ,рибата е групирана и талибаните със всякакви средства се опитват да пълнят чувалите , а и няма кой да ги спре ...kevin75 написа:Колегата е свършил това което е усетил от "вътре" от сърце да направи...,а какво правят Върхушката от горе, Те кога ще направят нещо от сърце, за народа, за природата..докога ще гледаме БРАКОНИЕРИ с брадви да трошат леда с бомби да плашат рибата в МРЕЖИТЕ СИ>>>( последното ме провокира от неделния излет на Камчия),.Колкото и да има добро-сърдечни хора сякаш толкова повече, се и увеличават Безнаказаните случай на Посегателства върху Природата казано друго яче БРАКОНИЕРСТВО!!!

''Отново на реката !!!"
много е приятно - от всякъде летят плувки 3-5 гр с 8 номер тройки и закачени скобари за гъза,опашките,кореми,перки....melvinantani написа: А на Черноземска наистина става приятен риболов ,само да успееш да си намериш място
- fishing.ivo6a.com
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ето Вижvanio написа:ехххх,аз пък все се надявах да видя веднъж на реката някой да върне рибата във водата ,но за поредна година невидях....а ходя често...

Това е на Черноземска
А това - Срем

- malkapluvka
- фен клуб-скобар
На разлива на Мочурица до околовръстния път за Веселиново излизат прилични червенопери 100-200 гр. с много хранилка и търпение. Ловят се предимно на хляб. И някои и други костурчета и уклеи.
Успех.
Успех.
ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ Ѧαℓκα Ƥℓʋʌκα ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ
Колега кое място имаш предвид с на разлива-старото корито на Мочурица до пътя вливането и в тунджа или под или над моста на околовръстния път