Риболов край ямбол!!!

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
fishing.ivo6a.com
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: Риболов край ямбол!!!

Мнение от fishing.ivo6a.com »

каридата написа:Бравос Иво,тоя филм са го играли доста хора включително и аз,но тая гад скобара нещо не прихваща в тая ряка,дано да греша.
Смятах да отида до Факия да го пусна но не бях с моята кола и не беше удобно по-добре в Грудовската жив отколкото да го оберат в малките реки около Тунджа :D
Изображение
Аватар
stan2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от stan2 »

Браво Иво,поздравления!Само дето скобара неще и неще да се приспособи в нашата река.Пепел на думите ми :D
Кой намаза с лайна,пъстроцветната дъга...
Аватар
каридата
учете се от него
учете се от него

Мнение от каридата »

Смятах да отида до Факия да го пусна но не бях с моята кола и не беше удобно по-добре в Грудовската жив отколкото да го оберат в малките реки около Тунджа
Абе квото и д а стане ,добре си направил.
Ходене му е майката.
Хендмейдър

paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим'' :)
Аватар
sabin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sabin »

Как добре е направил! Знаете ли колко буркани щеше да напълни.
Това е шега. Да не го вземе колегата на сериозно!
Шапка свалям на такива колеги въпреки, че всяка риба си има зони на обитания. Дано се завъди и там където си я пуснал. Спасил си я от търмъкчиите. Дал си и шанс. Другото е нейно дело.
Още веднъж поздрави за постъпката!
kevin75
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kevin75 »

Колегата е свършил това което е усетил от "вътре" от сърце да направи...,а какво правят Върхушката от горе, Те кога ще направят нещо от сърце, за народа, за природата..докога ще гледаме БРАКОНИЕРИ с брадви да трошат леда с бомби да плашат рибата в МРЕЖИТЕ СИ>>>( последното ме провокира от неделния излет на Камчия),.Колкото и да има добро-сърдечни хора сякаш толкова повече, се и увеличават Безнаказаните случай на Посегателства върху Природата казано друго яче БРАКОНИЕРСТВО!!!

П:С -А трябваше просто да проверя дали някой колега не е писал нещо за Коневец и Елхово..
vanio
новобранец
новобранец

Мнение от vanio »

ехххх,аз пък все се надявах да видя веднъж на реката някой да върне рибата във водата ,но за поредна година невидях....а ходя често...
Аватар
pmzk-
новобранец
новобранец

Мнение от pmzk- »

Някой има ли скорошно инфо за нивото на Тунджа към Коневец и Елхово, оправи ли се вече ?
Аватар
AtMos
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от AtMos »

Във събота правихме риболов на Срем водата е още висока и доста мътна.На връщане минахме през Елхово на Родопа и там беше същото положение ... от към страна на рибата беше отчайващо положението.Дано тази седмица се нормализират нещата и да става за риболов :rolleyes:
Аватар
S.Koychev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от S.Koychev »

Колеги имам 100 % инфо че на Черноземска излиза много алай ;) . Та които е свободен нека отива да си направи кефа.
Айде.
Ribarche
dikata1975
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dikata1975 »

В Елхово днес реката взе да дига нивото риба има но не иска.Преиграва предимно след обяд.
Аватар
melvinantani
новобранец
новобранец

Мнение от melvinantani »

kevin75 написа:Колегата е свършил това което е усетил от "вътре" от сърце да направи...,а какво правят Върхушката от горе, Те кога ще направят нещо от сърце, за народа, за природата..докога ще гледаме БРАКОНИЕРИ с брадви да трошат леда с бомби да плашат рибата в МРЕЖИТЕ СИ>>>( последното ме провокира от неделния излет на Камчия),.Колкото и да има добро-сърдечни хора сякаш толкова повече, се и увеличават Безнаказаните случай на Посегателства върху Природата казано друго яче БРАКОНИЕРСТВО!!!

П:С -А трябваше просто да проверя дали някой колега не е писал нещо за Коневец и Елхово..
За жалост това е доста срещана гледка тази зима по река Камчия ,рибата е групирана и талибаните със всякакви средства се опитват да пълнят чувалите , а и няма кой да ги спре ... :evil: :evil: :evil: А на Черноземска наистина става приятен риболов ,само да успееш да си намериш място :D
''Отново на реката !!!"
vanio
новобранец
новобранец

Мнение от vanio »

melvinantani написа: А на Черноземска наистина става приятен риболов ,само да успееш да си намериш място
много е приятно - от всякъде летят плувки 3-5 гр с 8 номер тройки и закачени скобари за гъза,опашките,кореми,перки....
Аватар
fishing.ivo6a.com
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от fishing.ivo6a.com »

vanio написа:ехххх,аз пък все се надявах да видя веднъж на реката някой да върне рибата във водата ,но за поредна година невидях....а ходя често...
Ето Виж
Изображение
Изображение
Това е на Черноземска

А това - Срем
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
malkapluvka
фен клуб-скобар

Мнение от malkapluvka »

На разлива на Мочурица до околовръстния път за Веселиново излизат прилични червенопери 100-200 гр. с много хранилка и търпение. Ловят се предимно на хляб. И някои и други костурчета и уклеи.
Успех.
ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ Ѧαℓκα Ƥℓʋʌκα ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ
fisher38
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от fisher38 »

Колега кое място имаш предвид с на разлива-старото корито на Мочурица до пътя вливането и в тунджа или под или над моста на околовръстния път
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”