Търся инфо за Жребчево-Злия дол

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

s_v_e
ще става разбирач
ще става разбирач

Търся инфо за Жребчево-Злия дол

Мнение от s_v_e »

някой от колегите ако има някаква прясна информация нека я сподели че утре заминавам там за една седмица :!: Благодаря предварително :D
Team Filstar-Bobi Fisher
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

А мен ме итересува само нивото на водата,пада или се вдига,до колкото разбрах по последни данни,се източва усилено. :cry:
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Вчера са извадели два хубави шарана и водата започва да забавя спада,сега се обаждах на мои приятели които ако не са там имат техни хора и инфото е инстинско.Очакват до 15 дена да започне да излиза доволно шаран,но все пак природа,не се знае. :wink:
s_v_e
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от s_v_e »

snegk инфото за тази местност ли е точно и някаква друга риба излиза ли имам в предвид платика,таранка,червеноперка
Team Filstar-Bobi Fisher
snegk

Мнение от snegk »

За местата съм обещал да не ги споменавам в интернет защото ходят много мрежари а те хранят постоянно и ще е кофти да видят вечер няколко лодки с мрежи.Когато тръгне рибата на Жребчево дава на много места.Иначе за видовете риба,има всякаква.Обиколи прди да направиш лагера распитай огледай се и ще разбереш къде е по добре.
s_v_e
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от s_v_e »

добре благодаря ти се пак. :D утре отиваме там група щекари от троян и като се приберем ще кача подробно инфо и снимки от излета пак и може да се засечем с някой колеги от форума там и дано да е така. :D
Team Filstar-Bobi Fisher
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”