Волуяк 12.05

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Волуяк 12.05

Мнение от Ivak »

Бях на въпросния язовир към обяд, не знам дали е разрешен за риболов, но имаше около 20-тина колеги (следователно е разрешен).
Учудващо за там нямаше вятър и язовира беше като огледало.
Заложих 4 въдици, две на дъно и две на плувка на стръв торен, бял, жито, пружина и резултата до към 6 часа беше една каракуда (100гр) :oops: на плувка.
Не знам дали рибата не искаше да кълве или аз не бях подготвен, но завбъдеще мисля да избягвам този водоем.
Ако някой има впечатления от този язовир ще се радвам да ги сподели.
Аватар
dzigy
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Волуяк 12.05

Мнение от dzigy »

миналата година ходих на волуяк. доста каракудки хванах - и на плувка и на дъно, но миришеше. кълвеше предимно на бял червей и на жито. тази година не знам как е. обаче имаше едни плаващи чимове за голям ужас на всички рибари.
Аватар
old fox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от old fox »

Не го бива. По-добре Богров, Чепинци и тн, а и пътя е кофти :lol:
Аватар
dzigy
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dzigy »

на богоров се съмнявам да хванеш нещо
Аватар
Бай Иван_
новобранец
новобранец

Re: Волуяк 12.05

Мнение от Бай Иван_ »

Ivak написа:Бях на въпросния язовир към обяд, не знам дали е разрешен за риболов, но имаше около 20-тина колеги (следователно е разрешен).
Учудващо за там нямаше вятър и язовира беше като огледало.
Заложих 4 въдици, две на дъно и две на плувка на стръв торен, бял, жито, пружина и резултата до към 6 часа беше една каракуда (100гр) :oops: на плувка.
Не знам дали рибата не искаше да кълве или аз не бях подготвен, но завбъдеще мисля да избягвам този водоем.
Ако някой има впечатления от този язовир ще се радвам да ги сподели.
Колега, въпросният водоем е забранен в момента. Избракониерствал си здраво, а и си ловил с повече пръчки отколкото закона ти позволява.
Аватар
Бай Иван_
новобранец
новобранец

Мнение от Бай Иван_ »

Яд ме е г-н Гоцов, че във вашият форум пишат бракониери, които вие лично защитавате, а в подписа си приканвате риболовците да звънят на ИАРА като видят бракониери. Става нещо като крадеца вика - дръжте крадеца И докато има такива хора като вас, които поощряват бракониерството, и риболовци които бракониерстват, никога няма да се оправи риболова в България.
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Яд ме е г-н Гоцов, че във вашият форум пишат бракониери,
Бай Иване, хич не ми се ще да се включвам в "разговора" ви (даже се чудя въобще дали да пиша повече в тези форуми - само заяждания, обиди и страшно много злоба...), но не ми е приятно да слагаш всички в тук под знаменателя "бракониери"!! Още повече че голяма част от "тукашните" форумци са регистрирани и в манията...
Аватар
Бай Иван_
новобранец
новобранец

Мнение от Бай Иван_ »

Stefko написа:
Яд ме е г-н Гоцов, че във вашият форум пишат бракониери,
Бай Иване, хич не ми се ще да се включвам в "разговора" ви (даже се чудя въобще дали да пиша повече в тези форуми - само заяждания, обиди и страшно много злоба...), но не ми е приятно да слагаш всички в тук под знаменателя "бракониери"!! Още повече че голяма част от "тукашните" форумци са регистрирани и в манията...
Не си прав Стефко. Не поставям всички потребители на този форум под общ знаменател. Поздрави.
Аватар
Бай Иван_
новобранец
новобранец

Мнение от Бай Иван_ »

Жоро Гоцов написа:Изобщо не поощрявам бракониерите.........НАПРОТИВ !!!

....станахте много професорите който акъл дават, това е бай Иване проблема!

...а нали знаеш защо не се правят деца на площад Ленин ?

...щото всеки такъв като тебе ще дава акълец:
ВЪРТИ НА ЛЕВО - ВЪРТИ НА ДЕСНО !!!

...е затва става въпрос !

като публикува мнение някой и идват хиените и почват : а неможе ли така, а що не иначе а , а , а ,

...сега стопли ли бачо Иване....

............има един виц : а може ли около.........
Не давам акъл, а констатирам.
Аватар
Бай Иван_
новобранец
новобранец

Мнение от Бай Иван_ »

Жоро Гоцов написа:И като констатириш.........което знаеш кво значи ....що не констатира колко проверки съм пратил за бракониери?....що не констатира колко мрежи са извадени от мой сигнали....що не констатира колко пъти това е излъчвано по тв?

......ЩОТ НЕ ТИ ОТЪРВА........е за тва !

...щото си тук за да плюеш и ти..........

...ти какво лично направи против браякониерите бачо Иване?

......ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО !

...освен да си чешаш езика в нета

...е за тва има бая специалисти от манията

...възпитали сте си ги като тамагочита.........

....ама рибката нали знаш.......мерише от към главата!
Можете лично да прочетете какво съм констатирал няколко поста по-нагоре. А относно колко сигнала за бракониери сте изпратил и колко мрежи сте извадили - не съм се поинтересувал, защото дори и това да е истина, ползата от тези ваши действия е никаква, след като го правите показно за да си напълните предаването, а в реалният живот поощрявате бракониерството, както се вижда от постовете ви по-горе. И за рибката е вярно че мирише от към главата, но има и хора, които миришкат изодзадзе. :wink:

P.S. - Относно какво аз съм направил против бракониерите, съм го направил не с цел публичност, а за лична душевна награда. Опитах дори и тук, давайки съвет на господина който явно не знае къде да провери забранените водоеми, за да не го прави друг път, а вие ми отговорихте вместо него, с меко казано детински тон.
Аватар
Бай Иван_
новобранец
новобранец

Мнение от Бай Иван_ »

Жоро Гоцов написа:http://forum.nariba.com/viewforum.php?f ... &start=150

чети бачо Иване............лесно е да се плюе..........трудно се казва сори
Линка който дадохте, препраща към подфорума сладководен риболов. Моля пояснете какво точно да прочета. Не е зле да потърсите причината за т.н. Плюене срещу вас. Има един елементарен, но фундаментален физичен закон за действието и оказаното му противодействие. Аз наистина обичам българският език и литературата, и ще ви напомня още 2 поговорки: "Каквото повикало, такова се обадило" и "Каквото посееш, това ще пожънеш". Относно извнинението, естествено че го приемам. Това е мъжка постъпка.
Аватар
old fox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от old fox »

dzigy написа:на богоров се съмнявам да хванеш нещо
Един брой СОМ - към две кила, - канален, - към две кила - още рита, Но НЕ И ЗА Волуяк :!: :!: :lol: Да не пропусна, - от Чепинци е сома, не е от Богров. :shock: :shock: Като у старото време, направих с рибе с долна тежест и плувка, - нищо ново 8) 8) 8)
Аватар
dzigy
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dzigy »

толкова се отклонихте от темата на човека, че може би повече да не пуска. лично не виждам какво точно е нарушил с някоя друга пръчка, пъки и е хванал само една каракудка. а тези дето ловят с мрежи - за тях не трябва да има прошка, както и за тези дето използват други способи-трутилче и т.н. С две въдици една на дъно а другата на плувка е идеално. според мен трябва да има единен списък, в който да са отразени всички язовири и да се публикува в пресата за забраните. волуяк не знам да го има на някаква карта. това е, успех на всички
Mitchell
новобранец
новобранец

Мнение от Mitchell »

Г-н Гоцов, вече не ми е ясно като как трябва да се напише, че да бъде разбрано. Никой не оспорва стореното. Ама защо пак се хващаш за него, а не поразмишляваш върху поговорките по-горе? Толкова ли е сложно? Просто промени начина си на държане, високомерното поучаване и изтъкването на всяка крачка.
Аватар
Бай Иван_
новобранец
новобранец

Мнение от Бай Иван_ »

dzigy написа:толкова се отклонихте от темата на човека, че може би повече да не пуска. лично не виждам какво точно е нарушил с някоя друга пръчка, пъки и е хванал само една каракудка. а тези дето ловят с мрежи - за тях не трябва да има прошка, както и за тези дето използват други способи-трутилче и т.н. С две въдици една на дъно а другата на плувка е идеално. според мен трябва да има единен списък, в който да са отразени всички язовири и да се публикува в пресата за забраните. волуяк не знам да го има на някаква карта. това е, успех на всички
Няма списък за забранените. Всички са забранени, с изключение на тези които са в списъка на разрешените. И отдавна ги публикуваха в пресата. Невежеството не е извинение. Който се е поинтересувал, е разбрал кои са разрешени и кои не. Въпросният списък го има и тук - http://forum.nafa-bg.org/viewtopic.php?t=95
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”