100% с улов от Ярджиловци

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

boby-l
новобранец
новобранец

100% с улов от Ярджиловци

Мнение от boby-l »

На новия язовир в с. Ярджиловци улова е гарантиран :shock: (рибата не се плаща)! Не можеш да си тръгнеш без шаран или пъстърва - вчера пак пуснаха ШАРАН :wink: , а природата е НЕВЕРОЯТНА - едва ли има по красив язовир в региона - а бе истинско място за уикенда на риболовеца .

На слука !
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Ух, колко съм "кълвал" на такива разкази през годините :wink: :lol: . Без да засягам никого (не познавам язовира и може наистина там да е риболовния рог на изобилието), но след подобни информации доста често съм си оставал само с хубавата природа...
Аватар
niklas
новобранец
новобранец

Мнение от niklas »

Не, че по природа съм много мнителен, но винаги ме смущават такива съобщения (или обяви), когато са пуснати с такъв възторг от човек, който се е регистрирал току-що. Прилича на безплатна обява от собственик на магазин. Дано да не е така! А между впрочем, това с.Ярджиловци все пак не е световно известно. За интересуващите се не е лошо да се даде инфо къде се намира?
Paffkata
новобранец
новобранец

Мнение от Paffkata »

:evil: Kade se namira tozi iazovir? :twisted:
tetko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tetko »

Аватар
vidalix
новобранец
новобранец

Мнение от vidalix »

Спокойно, прав е човека и аз бях тия дни и наистина аквариума е доста добре зарибен. А за красив - направо ме изненада, доста симпатично зеленко язовирче. Има добра американка и шаран, явно, а също кленчета, бабушка, каракуда и доста оукли :wink:
Ама е малък гьола и ако станат малко повече хората от необходимото сигурно ще стане неприятно.
Наслука
Osprey is my name
boby-l
новобранец
новобранец

Мнение от boby-l »

Относно "рекламата" - недоверчивите да разгледат по-подробно темите във форума :shock: - няма лоша приказка за този гьол . А за местонахождението му уточнявам , че в с. Ярджиловци има два язовира - малък(стария) и голям(новия) - около 130 дка и се минава през центъра на селото за да се стигне до него - като влизате в селото се отклонявате в дясно към центъра 8) . На майсторите - на слука :wink: , а за останалите да попитат пазача - ако много са закъсали може да им извади някой екземпляр за да спасят капо-то :? .
Аватар
niklas
новобранец
новобранец

Мнение от niklas »

А бре, друже Boby-I! Да ти имам начина на отговаряне. Кой е закъсал и кой не се решава на място. Проблемът е индивидуален. Но, да се отговаря колко язовира има в едно световно неизвестно село, вместо да му се уточни региона..., просто нямам думи.
Аватар
old fox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от old fox »

vidalix написа:Спокойно, прав е човека и аз бях тия дни и наистина аквариума е доста добре зарибен. А за красив - направо ме изненада, доста симпатично зеленко язовирче. Има добра американка и шаран, явно, а също кленчета, бабушка, каракуда и доста оукли :wink:
Ама е малък гьола и ако станат малко повече хората от необходимото сигурно ще стане неприятно.
Наслука
Ако на 130дка му викаш малък язовир :!: :?: Но никой не споменава за високите дънни водорасли на 5 - 6 метра от брега и че пастървата вече се е окопитила и по трудно дава. Колега от едно магазинче ми препоръча да ида на стария язовир, та така обиколих и двата. И на двата си дава от описаните риби, но трябва да се внимава с дребосъка и с водораслите :lol: :lol:
Аватар
niklas
новобранец
новобранец

Мнение от niklas »

Oldy, този 130-декаров язовир изглежда ще го намери само Щирлиц (ако имаш възрастта да си го чувал). Още веднъж питам, много ясно: КЪДЕ МУ Е РЕГИОНА НА ТОЗИ 130 ДЕКАРОВ ЯЗОВИР! Ако е държавна тайна - можеш да не отговаряш, или пък... "тайна-майна".
Аватар
old fox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от old fox »

niklas написа:Oldy, този 130-декаров язовир изглежда ще го намери само Щирлиц (ако имаш възрастта да си го чувал). Още веднъж питам, много ясно: КЪДЕ МУ Е РЕГИОНА НА ТОЗИ 130 ДЕКАРОВ ЯЗОВИР! Ако е държавна тайна - можеш да не отговаряш, или пък... "тайна-майна".
ПОСЛЕДНОТО отклонение за Батановци "Темелково", караш за Ярловци, пада се в ляво на пътя за Брезник. Толкоз :!:
Аватар
niklas
новобранец
новобранец

Мнение от niklas »

Ето, това вече е отговор! Благодаря, стара лисицо!
tihomir_rs
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от tihomir_rs »

каде се намира по точно този язовир
не сам явно във вашия край
в коя част на българия се намира
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

ПернишкО!!!!!!
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”