Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Фейсбоок
Модератор: sapuna
Фейсбоок
Здравейте!
Нещо не мога да схвана новата опция за "харесване" във фейсбоок или има някаква системна грешка
Харесвам си определена тема/мнение , а се маркират като харесани от мен всички мнения на страницата
Нещо не мога да схвана новата опция за "харесване" във фейсбоок или има някаква системна грешка

Харесвам си определена тема/мнение , а се маркират като харесани от мен всички мнения на страницата

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- kodek
- ще става разбирач
Re: Фейсбоок
И по-зле ще става! когато ГУГЪЛ купят и МОТОРОЛА.Ще ни се Е..... мамата от нежелани реклами и т.н, но това са И.Т технологиите.ние сме само потребители и жалки земни жители.
Тея социални(материални ) мрежи защо се пуснаха(безплатно), за да ни налагат мнение и контрол.Даже и в риболова. БЕЗПЛАТЕН ОБЯД НЯМА!
Тея социални(материални ) мрежи защо се пуснаха(безплатно), за да ни налагат мнение и контрол.Даже и в риболова. БЕЗПЛАТЕН ОБЯД НЯМА!
Прочети тази тема http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 8&start=15
Поздрави.
Поздрави.
-
- научил се да хвърля
2 души харесват това. Харесайте го преди приятелите си.
Някой може, ли да ми обясни що за простотия е това и каква връзка има с форума.
Някой може, ли да ми обясни що за простотия е това и каква връзка има с форума.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Аз като не ползвам фейсбук не ми се налага да харесвам натрапено каквото и да било и ми е екстра 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Като стартира Сурат Тефтера имаше такава опция,много ми е мъчно за нея!plps написа:А защо няма бутон " не харесвам "

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- Божидар Стойков
- ще става разбирач
Защото от фейсбук още го разработватplps написа:А защо няма бутон " не харесвам "

Offtopic: На мен ми е мъчно пък за системата с репутацията

Поздрави!

- orion30
- разбира нещата
И аз не харесвам феисбоок и нямам регистрация. Ще го изчакам да се самоунищожи като му мине модата и се изтърка. 

- Божидар Стойков
- ще става разбирач
Не знаех че е имало такава опция...Paublo_Eskobar написа:Като стартира Сурат Тефтера имаше такава опция,много ми е мъчно за нея!plps написа:А защо няма бутон " не харесвам "

Айде сега всеки който няма СУРАТ ТЕФТЕР да даде вой!
От мен вой един брой!
Нямам и тая новата опция не ми пречи,но честно да си призная не ми харесва как само се пречка из между това което ме интересува да си прочета.
От мен вой един брой!
Нямам и тая новата опция не ми пречи,но честно да си призная не ми харесва как само се пречка из между това което ме интересува да си прочета.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Аз пък имам няколко бука,не използвам бутона,ма пък си ме кефи!
Как към всичко ново сте против!?!?!?!Как един път не казахте "Евала Фикс /или Саше/?!?!?!?
Защо бе хора???
Как към всичко ново сте против!?!?!?!Как един път не казахте "Евала Фикс /или Саше/?!?!?!?
Защо бе хора???
- kodek
- ще става разбирач
Всеки предлага нещо (безплатно) , после....?По тази причина аз и няколко приятели си заличихме профилите във фейсбука, и вече не ми пука. ще СЕ МАХНЕМ ОТ ТУКА!
Нека админите си правят рекламите сами!Ще гледам само ХОБИ новини!
Преди 20г. съм ходил за риба без форума и сайта, така , че ще се прежаля.
Идеята на "Голямото число" е да глобализира пазара на ит технологията в сметовен мащаб дори в китай.Не случайно най-скъпата сделка около15млрд. се очаква да бъде финализирана.
След няколко години когато потребител потърси нещо в търсачката за даден продукт например , ще изкача съобщение -това е марката!
Ако човек търси информация за автомобил- "купи си мерцедес, иначе няма да стигнеш до никъде" ще види в препоръката на гугъл.
Ако търси инфо за такъм , ще бъде препоръчана определена марка, иначе няма да хванеш реба , и т.н.(примерно Дайва, Шимано или който плати повече. Пък какво да правим ние с БМВ-тата и Риобитата и Окумите, да не ходим за риба или да сменим марката?
Или да правим както решим, без да слушкаме препоръките?
П.С. Най мразим некой да ми дава акъл ,к,ва кола да карам и с к, ва въдица да одя за риба.
Нека админите си правят рекламите сами!Ще гледам само ХОБИ новини!
Преди 20г. съм ходил за риба без форума и сайта, така , че ще се прежаля.
Идеята на "Голямото число" е да глобализира пазара на ит технологията в сметовен мащаб дори в китай.Не случайно най-скъпата сделка около15млрд. се очаква да бъде финализирана.
След няколко години когато потребител потърси нещо в търсачката за даден продукт например , ще изкача съобщение -това е марката!
Ако човек търси информация за автомобил- "купи си мерцедес, иначе няма да стигнеш до никъде" ще види в препоръката на гугъл.
Ако търси инфо за такъм , ще бъде препоръчана определена марка, иначе няма да хванеш реба , и т.н.(примерно Дайва, Шимано или който плати повече. Пък какво да правим ние с БМВ-тата и Риобитата и Окумите, да не ходим за риба или да сменим марката?
Или да правим както решим, без да слушкаме препоръките?
П.С. Най мразим некой да ми дава акъл ,к,ва кола да карам и с к, ва въдица да одя за риба.
Последно промяна от kodek на Вто Фев 21, 2012 9:20 pm, променено общо 1 път.
- ninastefanina
- сериозен играч
Неразбрах,какво общо има ФБkodek написа:Всеки предлага нещо (безплатно) , после....?По тази причина аз и няколко приятели си заличихме профилите във фейсбука, и вече не ми пука. ще СЕ МАХНЕМ ОТ ТУКА!
.

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"