Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Гърция
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Гърция
Ако продължават да си оставят боклуците Скоро ше ни забранят и на море да ходим там!!!
Давам ти съвет-Ходи на Вардар малко по далече е но излизат стабилни Сомове,Змиорки и Бели Мрени.
Успех и си взимайте боклука с вас!!!
Давам ти съвет-Ходи на Вардар малко по далече е но излизат стабилни Сомове,Змиорки и Бели Мрени.
Успех и си взимайте боклука с вас!!!

"Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата."
Колеги,дайте малко информация за язовир Потами.Как е ниво риби и тн.?Миналата година по това време бяхме там и искам да знам как е нивото за да може да организираме няколко дневен излет? 

-
- новобранец
Миналата седмица решихме с един колега да избръмчим за няколко дни до Гърция.И така още в петък потеглихме.Разузнаването ни беше доста оскъдно,но все пак имахме някаква подготовка.В късният следобед вече бяхме на реката паркирахме джипа и естествено веднага няколко пръчки на тежко бяха вкарани в употреба.Бяхме заложили на линия за шаран на косъм и също така вкарахме няколко пръчки на рибе с оглед среща с гръцката зъбата.Проблемът в този риболов бе,че шаварът на реката е много висок и трудно се стига до водата.Вечерта настъпи още в 17.45 часа очакваше се дълга и студена нощ,за това трябваше да вземем мерки.Наблегнахме на нашенска упойка
разбира се в умерени количества в съчетание с "царска туршия" и др...Дори и в гръцко нощно време температурите са отрицателни така,че трябват топли дрешки.На сутринта една от пръчките ми направи впечатление,че върхът и леко потрепва. Реших да я извадя,още при първото завъртане на макарата усетих тежест и след около 2 минути имахме и първият " шаро", див "шаро".Гледката беше леко контрастна скреж по тревата, а в кепа............Така започна същинският риболов през деня даваше предимно каракуда и морунаж.До края на излета колегата хвана също още един шаран и като цяло това е положението колеги.......Наслука на всички........

-
- новобранец
Има ли забрана за риболов на Ангитис и ако има до кога?
- MITKO70
- кандидат преподавател
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=140&t=56527kris68.1964 написа:Има ли забрана за риболов на Ангитис и ако има до кога?
Всичко може,но не всеки го можe.

колеги накой скоро да е ходил го ангитис? миналата садмица едни приятели ходиха но реката била много пълноводна и бърза, в събота ми е ден за риболов и още се чудя дали да е гърция?
На всички невярващи за килограмите мога да им кажа че : Риба и Цици се разбират колко са голями само ако ги държиш в ръцете си!!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Вчера минахpepi555 написа:колеги накой скоро да е ходил го ангитис? миналата садмица едни приятели ходиха но реката била много пълноводна и бърза, в събота ми е ден за риболов и още се чудя дали да е гърция?

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Де брее
кво се хванахте за стара снимкаот преди 5-6 години,сега да знаете какви снимки правя
невинни ,а не наивни както тогава 

Macedonia

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Е бре Никола шо им се връзваш,тия дето плюят може само да си мечтаят да хванат толко риба
аи малко днешни

аи малко днешни

Колега ,тея са ти лански........я колко слама по тех 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
завивах ги да не им е студено Бобка 

- eden_fish
- научил се да хвърля
Колега на р.Марица има и по-големи даже,само да можеш да ги хващаш!!!!timo1 написа:Е бре Никола шо им се връзваш,тия дето плюят може само да си мечтаят да хванат толко риба![]()
аи малко днешни![]()
- сандански карп
- вече хвърля и на тежко
Колега само да ти кажа че.....с НИКОЛА сме другари и ходим заедно за риба,имаме си закачкаtimo1 написа:Е бре Никола шо им се връзваш,тия дето плюят може само да си мечтаят да хванат толко риба![]()
аи малко днешни![]()
]

YOU LL NEVER WALK ALONE
Скобари на снимката нямаединия скобар е лошо бил закачан под опашката

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
- сандански карп
- вече хвърля и на тежко
Както и да е,може и да не довиждамpampasa написа:Скобари на снимката нямаединия скобар е лошо бил закачан под опашката![]()

Последно промяна от сандански карп на Сря Фев 22, 2012 1:54 am, променено общо 4 пъти.
YOU LL NEVER WALK ALONE