Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Малко помощ!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
- metall_mulisha
- ще става разбирач
Re: Малко помощ!!!
Микадо не искам и да чувам ебаси боклуците ужас 

ЕЙ УТАЙКИ,ЗАЩО НЕ СИ ПРИБИРАТЕ БОКЛУЦИТЕ ТАКА КАКТО ВСИЧКО КОЕТО ХВАНЕТЕ???
-
- ще става разбирач
metall_mulisha написа:Микадо не искам и да чувам ебаси боклуците ужас
Обоснови отговора си де...то така и аз мога да кажа "шимано не искам да чувам" и т.н.
Доста го натоварвам и доста смело го сгъвам и мога да кажа че за цената си е ок...има и сефте с най-голямата ми риба за зимата-1.200 кефал...! та обоснови се де...

- CERRUTI
- сериозен играч
Ти защо му се връзваш?fish_go написа:Обоснови отговора си де..

И той май си пише на изуст.....в друга тема,друга песен пееше:
metall_mulisha написа:Всеки показва на коя марка супер модела е взел,такъм риба не лови(въдица и макара)важно е зад такъмното устроиство!Нека всеки лови с това което е по джоба му,важен е строя на линията който се поднася на рибата.Тя не избира пръта или макарата на която кълве а самото поднасяне на стръвта!Наслuка на всички от форума!!!Поздрави metall_mulisha

- metall_mulisha
- ще става разбирач
Имах мач и макара мача се счупи 5см от върха основното влакно бе 0.16 при засечка следователно то трябваше да се скъса но за сметка на него повода беше 0.12 какво да кажа нямаше и 2 месеца.Е за сметка на мача макарата е направо рекордьор цяла година и моменталния стоп на задния ход замина не подлежи и на ремонт и след това не друга песен колега ще пея ами роман ще напиша за марката и дано никой не си купи повече такъв shit!
ЕЙ УТАЙКИ,ЗАЩО НЕ СИ ПРИБИРАТЕ БОКЛУЦИТЕ ТАКА КАКТО ВСИЧКО КОЕТО ХВАНЕТЕ???
-
- ще става разбирач
На маркови стоки не робувам колега...гледам да ми е гот на мен.За фидера добри думи мога да кажа...тествах го доста здраво натоварен(около 80-100 гр) и хамалско замятане и ако щеш вярвай няма пук-няма чук.Всеки си има мнение спор няма,но относно пръчката съм доволен.Поздрави.